Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Хлопцы усім прывет з Украіны г. Вінніца
Напішыце з якога вы горада ? цікава, ці шмат тут з Украіны ды ўвогуле з якіх краін людзі наведваюць форум !
Тут народ на форуме розны сядзіць, гэта ж інтэрнэт, а інтэрнэт, як і зямля – круглы)))))
я з Маск. вобл. г. Красноармейска горад не вялікі, спакойны……..
Люблю я Украіну, падабаецца мне іх гасціннасць. У мяне брат жыве ў горадзе Луганск – гэта стары Варашылаўград, жаніўся на ўкраінцы, ёсць два дзеці, якіх адправіў на ПМЖ у Германію, а сам з жонкай застаўся ў Луганску, не хоча з’язджаць, пакідаць нажытае дабро. Сам я грузін, родам з Заходняй Грузіі з горада Зугдзіды – гэта ўзбярэжжа Чорнага мора, курорт Анаклія. Шмат гадоў жыву ў РФ на ПМЖ, жаніўся на Надзе і маю двух хлопцаў 14 і 21 год. Жыву Волга-Вятскім раёне, паблізу горада Іжэўска 180 км, горад Глазоў.
Крута) так у нас народ гасцінны ) прыязджай як-небудзь паглядзець на гарады і нашы славутасці.
Дзякуй за запрашэнне, як-небудзь прыеду да брата ў Луганск. Мне вельмі шкада, што ва Украіне неспакойна. Заўсёды думаў, што Украіна і Расія дружныя, не думаў, што ўсё так здарыцца. Прыйшоў да ўлады сука дыктатар, я яго дамавую кнігу трахаў і пачаў акупаваць Грузінскія і Украінскія землі, а свае землі ў підараста баршчавіком зарастаюць у правінцыях РФ. Я проста выказваю сваё меркаванне і гэта ніяк не звязана з палітыкай, просты народ тут ні пры чым, рускія і грузіны паважаюць украінцаў. Дарэчы я гэтым летам адпраўляў сям’ю адпачываць у Грузію, жонка сказала, што украінцаў поўна там адпачываюць, усіх даабраадушна прымаюць Грузіны і рускіх у тым ліку, кажуць народ ні пры чым. Абавязкова хачу прыехаць да брата, але не цяпер, ён сам дзяцей на ПМЖ у Германію адпраўіў з-за таго, што ва Украіне неспакойна. Ўпэўнены, што хутка ўсё вырашыцца, будзем жыць як раней – без меж і дружна. Хутка самі рускія прагнаюць непатрэбную ўладу, каб народы былога СССР не абіралі смецце. Усім нам міру і дабра.