Gaminatordelux трололо
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Кароч сэнс такі: прыйшоў ліст, зарэгайцеся або залогіньцеся ў казіно, адправьце пусты ліст з тэкстам “бонус 500” на мыло [email protected], на працягу сутак нібыта будзе бясплатны бонус
Ну я адправіў, думаю напішу ка ў сап, пасмяюся. УСІ ТРОЛЬЦЕ БЫДЛУ!!!! Да і сап і боны выдае адзін і той жа чалавек, косіць пад сур’ёзную контору
Вы – Абнавіць інфармацыю
бездэп 500 рублёў, адправіў ліст на [email protected]
Антон у чаце
Антон
А сюды навошта пісаць ?
У інструкцыі дзесьці напісана сюды пісаць ?
Антон больш не ў чаце.
Вы – Абнавіць інфармацыю
а ветлівей нельга адказваць?
Антон у чаце
Антон
Як напрыклад ?
Вы – Абнавіць інфармацыю
ты ж саппорт, ча грубіш?
Антон
Прабачце. Але Нам НЕ цікава куды і што Вы адправілі
Вы – Абнавіць інфармацыю
суперказіно)
Антон
Так ?
гэта не казіно
Вы – Абнавіць інфармацыю
так, я зразумеў, што гэта не казіно, чарговы лахатрон
Антон
нарахавалі Вам бонус але лепей Вас забанім. А то вы я гляджу жыццёю абражаны
Вы – Абнавіць інфармацыю
о як
цяпер на форум выкладу перапіску
няхай над табой аленю паспяюцца . там усе давно ўжо ведаюць як бонус атрымаць аўтаматычна
акрамя цябе чурка не руская
адзін (Слова выдалена сістэмай) з 100 000 пападаецца АЛЕНЬ які думае што сапорт можа НАРАХАВАЦЬ грошы
адкуль вы лезеце ?
Мала Вас але вы ёсць
Зараз да цябе 300 чалавек атрымалі бонус і шчаслівыя. НЕт табе трэба ў сапорт напісаць АЛЕНЬ
Вы – Абнавіць інфармацыю
так паходу ты (Слова выдалена сістэмай) на жыццё абражаны, што ў тваё лахасборнік ніхто не дэпае
Антон
Дэпаюць
і ВЫграюць
Вы – Абнавіць інфармацыю
пару сотак у дзень)
ладна Давай. Кліенты ў мяне. Прабач, праца
Я пасмяяўся)))) зараз напішам , саппп офлайн)))
адышоў перадярнуць па ходзе)))
😵 Чаму ў казінах СНД усё праз адно месца? Ну нельга ж афіцыйнаму прадстаўніку казіно грубіць і ўступаць у перапалку з гульцом, які б неадэкватны яму ні папаўся.
да які афіцыйны прадстаўнік, поц купіў дэшманскі скрыпт, дзе-небудзь базу email’аў раздобіў і шле бездэпы, схема стандартная – адпраўце ліст, чакaйце суткі – бездэп, па факце можа і тыдзень, некаторыя пакуль чакаюць дэпаяць, уладальніку профіт, бездэп жа ніхто не адмывае, ды і не выйграюць
якісьці саппорт непісьменны) “прабачце..”
мы з ім па мыле яшчэ перапісваліся, ён, канешне, выдае, рэкламу я яму зрабіў, можа і дэпне хто сотачку)
Ну якое казіно – такі і саппорт)
Не нясі дурніцу, калі не ведаеш. Таксама і Quasargaming па тваёй логіцы да скрыпту трэба аднесці і што там, Stargames. Казіно ад Stargames і ліцэнзію мае ад іх, выглядае. Верыфікацыя і першы вывад як і ў Stargames доўгія. 3-5 рабочых дзён. Але казіно – не скрыпт. Вось дарэчы скрын з другога акка там. Першы пробны заліты без аўтаў 😁
але такое хамскае стаўленне да гульцоў – гэта празьмерна. нават нягледзячы на ўсю неадэкватнасць паводзін ТС. Вынік аб неадэкватнасці зроблены па двух яго выстаўленых перапісках 🙂
А пры чым тут Stargames і Quasargaming?
Блін, сорыян macur!!! Я думаў, гаворка пра supergaminator! 😁 Надаваў сабе пащёчын! 🤐 🤐 🤐 🤐 Развялося, блін, Abidas усякіх!!!
а я ўжо падумаў цябе затроліць))
Што ты ўсё блытаеш, і Франк казіно, і Гамінатар 😁 )))
Пля да гэта ж геніяльна, вейджар каму то 2 а каму-то 500
Так і ў тэме франк казіно, франк не той. Не здзівлюся калі неўзабаве redbets RidStars і videoSluts з’явяцца ў сетцы 😁
з бонам можна не хвалявацца, гэта нават не вулкан, я прапанаваў тупа заонаніць гэтага сапа
Так назвы ўсе адна ў адной капіруюць 😁 😁 😁 Я скрыпты ў прынцыпе нават не разглядаю, нават калі гэта бездеп 😁 Сам здзівіўся, сапраўды думаю там такі саппорт? Напісаць ці кіраўніцтву, каб пытанне вырашылі)))
Тады форум відавочна не для цябе, тут у палове тэм розныя скрыпты піяряцца
Зарэганы там быў даўно, пароль аўтаматычна ўвёўся і няправільны, не буду аднаўляць ! Казіно калл поўны ….
аааа прыйшоў адказ на ліст вось з такой пошты)))))))))) ліст адправіў пусты дарэчы)))
[email protected]
Ліст павінен быць пусты. Паўтарыце спробу праз 3 дні
Прыйшоў адказ: Навошта прышлi?
Я: для бонуса
Мне: не на гэту пошту і пісьмо не пустое, адкуль даведаліся і г.д.
Прыйшлося паслаць)
а тут піпец!!!!суткі чакаў,так і не дачакаўся,запоўніў профіль,ўсё як сказалі,у выніку вырашыў напісаць ліст!А ці атрымаю я нарэшце бонус!Адказ прыйшоў яшчэ лепш!!!!!!!!! НЕ! ну маё цярпенне здала і я напісаў у адказ пару “ласкавых”, болей адказу не было)
Ну і пайшлі яны! Як я зразумеў усё роўна казіно фуфлавае)
Таму што трэба чытаць да канца, шо пішуць….
Здаецца такое ж, як і Арго , але мёртвыя слоты гэта пздц.