Гамейро за 5 хвілін аформіў хет-трык у матчы чэмпіянату Іспаніі
Навіны спорту
|
19 February 2017
ад
vinar20
|
12 Адказаў
|
770 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
“Атлетико” перамог “Спортынг” і падышоў бліжэй да трэцяга месца ў турнірнай табліцы.
Форвард “Атлетико” Кевін Гамейра аформиў хет-трык у матчы чэмпіянату Іспаніі з гіхонскім “Спортынгам” (4:1).
Нападаючы выйшаў на замену ў першай палове другога тайму і паспеў аформіць хет-трык: ён забіў на 80-й, 81-й і 85-й.
Як паведамляе Opta, 29-гадоваму французу для таго, каб аформіць хет-трык, спатрэбілася 4 хвіліны і 51 секунда.
У двух выпадках нападаючаму асіставаў паўабаронца Антуан Грізман, яшчэ адзін выніковы пас зрабіў хавбек Томас Парці.
Гэта другі па хуткасці хет-трык у гісторыі лігі. Лідэрам па гэтым паказчыку з’яўляецца Давід Вілья, які забіў тры галы ў вароты “Атлетыка” ў красавіку 2006 года за 4 хвіліны і 47 секунд.
Якія толькі 4 секунды, эхх, ну ўсё роўна прыгажун)) выйшаў, убачыў, накалоціў))
Непагана, але ў яго і асістэнты былі не простыя хлопцы ))
Для мяне Гризман Гамейро гэта такая шыкоўная звязка, Гризман проста адчувае свайго таварыша па камандзе спінай, нават глядзець не трэба, дзе той знаходзіцца, без Гризмана Гамейро мала што б забіў
Лепшы гульц Атлетико гэта вялікі Эльнинье і я плюну ў твар таму хто скажа што не)))))))))))
а ну давай абоснуй))) Я ў Атлетико не очень шарю, но эту сладкую парочку вылучел ибо такие игры как они выдали последние, можна любавацца))
Ты не ведаеш, хто такі Эльнінье?
аххаха ты пра Торэса?)) я думаў, там у камандзе ёсць чалавек з такім прозвішчам, проста не ўсіх з саставу ведаю)
Слава богу я уже думал ставить тебя в игнор, торэс в свой дебютный матч против Рэала вышў і забіў 2 голы в том году, правда потом пол года не забивал, но усё роўна он самый крутой парень
Прыгажун)))
я памятаю, як ён у ЛЧ за Челси ў фінале выйшаў на замену на 5 хвілін і забіў вырашальную баню, вось тады козырнуў)) ён калі выстраліць так канкрэтна і ў самы падыходны момант, а бывае затыханне))
У гэтым ён і круты,выграў усе тытулы ,забіў ва ўсіх найважнейшых матчах,а галоўнае умудраючыся пры гэтым гуляць дрэнна
такі ён – Фернандо Торэс)) у кожнага футбаліста свае замуты))