Гама казіно - сумнеўны праект!
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
2 December 2025
ад
ident
|
249 Адказаў
|
17,254 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vitaldeluxe смяшына, нехта ўзяў і памяняў маё першапачатковае паведамленне “скрыптовая звалка”
усё казіно яны па сутнасці шахраі
У катоў усё стабільна. 🧐
Яны адносілі сябе да нармальных праектаў, але гульцы выносілі іх назад)
@appolo Казіно ў РФ – гэта шэрая зона, таму акрамя выкарыстання працэсараў для вывадаў/дэпазітаў нічога не зрабіць, вазьмем той жа p2p на біржах – за гэта таксама можа прыйсці і 115-ФЗ і 161-ФЗ, аж да крыміналкі, калі ўляпісь у трохкутнік, таму ўсё, што ў нас звязана з крыптай, казікам ЦБ наш у першую чаргу не любіць. Таму прадʼяўляць за гэта не атрымаецца, на гэта заўсёды будуць адгаворкі.
Але тое, што карыстальнікаў не папярэджваюць пра гэта, – сумна. У мяне таксама шмат карэшаў пацярпелі ад 115-ФЗ, таму што не ведалі, што так бывае.
Лепш зараз крыптой дэпаць, у дропаў бываюць брудныя грошы і г.д. Ну яго на фіг
@andrey1971.Ну чаму ты так ?Ёсць якія нармальна выводзяць.
Дзякуй вялікі ўсім за ўвагу і падтрымку ў маёй сітуацыі, спадзяюся, Вячеслаў разабраецца досконала ў гэтай сітуацыі
Памятаю былі часы, калі пры дэпазіце з левай карты казіно прасілі зрабіць дадатковую вэрыф на таго чалавека, з чыёй карты рабіўся дэпазіт і не паўтараць у будучыні падобнага.
У сетцы котаў як уладкавана гэтая сістэма, яны ігнаруюць, нават калі ты сам да іх звернешся з пытаннем, што ўнёс дэпазіт з левай карты і не прадпрымаюць нічога.
У выпадку заносу яны спішуць увесь выйгрыш і вернуць толькі адзін апошні дэпазіт з левай карты, а калі чалавек, дапусцім, паўгода або год гуляўся з левай або левых карт, чаму яны вернуць толькі адзін апошні дэпазіт?)
І ўвага – заблакуюць рахунак, г.зн. цябе апрацавалі і спісалі таксама як і твай выйгрыш)
Чаму ў касе не напісана пра ўнясенне дэпазітаў толькі з асабістых карт? Чаму на сайце любой працэсінгавай лоханкі таксама не дадаць гэтую плашку?
Чаму нельга зрабіць абавязковы і прымусовы вэрыф карты пры першым жа папаўненні? І таксама пры любым паўторным новым дэпе? Гэта б ліквідавала падобныя праблемы з кораня. Ці гэта не выгадна для саміх падобных казіно як сетка котаў?
@andrey_777
Таму што ніхто не хоча гэтым займацца.
Шмат чаго можна зрабіць розумна і па-чалавечы, але гэта дакладна не пра котак. Вось у цябе, напрыклад, быў бы нейкі бізнес, ён прыносіў грошы, усё ішло як трэба, ты б стаў нешта змяняць, калі і так працуе? Вось і яны так жа)
@misha55 Не зусім, разбяром прыклад з блакаваннем па лудке і разблакіроўкай або адмовай у разблакоўцы і вяртаннем усіх прайграных сродкаў за той перыяд.
Казіно панесла страты, пайшлі хвалі прадпрымальніцкіх аб’юзаў і фінтоў вушкамі, адразу ўвялі блакаванне ў асабістым кабінеце (АК), без зваротаў у саппорт і г.д.
Праблему вырашылі, так і тут – колькі яшчэ людзей было ці будзе з падобнай сітуацыяй?
@andrey_777
А дзе ты самаблякіроўку ў акаўнце знайшоў? Праверыў у кэт і дэдди, не знайшоў нічога падобнага.
Нават калі яны гэта памянялі, то памянялі ў сваіх інтарэсах, а не для гульцоў. Гэтая блакіроўка ў лк не таму, што яны перажываюць за людзей і яны не прайгралі праз лудаманію, а каб потым не плаціць ім за свае лаянкі з блакіроўкамі.
Людзі знайшлі лазейку, як можна ашукаць казіно і карысталіся гэтым. Са скамамі паступілі дакладна так жа.
@misha55 Так Ільіч жа пра гэта сам казаў, я думаў дадалі, пра новыя правілы нейкія размовы былі.
У іншых праектах гэта ўсё хутка прыкруцілі, дзіўна, канешне, калі яны так і не дадалі.
@andrey1971. Так так ) А не толькі Гама сумніўнае )
@andrey_777. Не я, напрыклад, не бачыў у Джеттоне такой функцыі.
@misha55. Ну я думаю, што ўсе хутка абавязкова дададуть.
На ўсю сетку катоў вельмі шмат скаргаў за апошнія паўгода, улічваючы яшчэ той момант, што ў іх сетцы казіно на ўсе бонусы былі дробныя ліміты на максімальныя выйгрышы, цяпер яшчэ зрабілі ліміты на максімальныя стаўкі 30-50р.
Вочы відаць, што ў сеткі ўзніклі праблемы з грашыма, але ў гэтых хоць мозгу хапае цягнуць час і не рабіць дурні, як у тым жа шлакли.
Ролік, які быў зняты па гэтай скарзе і сітуацыі, выдалілі, перазняць не было часу, магчыма заўтра перазнімем.
Але нешта падказвае мне, што прытоку хайролераў і гульцоў сярэдняга класа – не будзе ( для гэтага проста няма ўмоў, як прыцягнуць і як утрымаць), а гульцы з дэпазітамі па 500 рублёў не зробяць вялікай розніцы, як і грошы на выплаты з паветра не матэрыялізуюцца, так што трапленне ў чс гэтай сеткі гэта пытанне часу, калі, вядома, яны не пачнуць раздаваць грошы хаця б па дробных скаргах і ствараць ілюзію, што ўсё ок.
кожны раз новыя назвы, новых праектаў, у сетцы шмат назваў толькі і чакаюць депы.
@kalendula.Вельмі шмат ,і ва ўсіх хочацца паспрабаваць пагуляць)Вядома толькі гуляць у ліцэнзійнае)І то з адным дэпазітам не атрымліваецца супакоіцца ў новых казіно )да і нічога не зразумееш як ён гуляе)ну ў мяне было не раз я ў новых казіно з першага ж дэпазіту заносіў 100-200т і выводзіў без праблем)У катоў гэта было з 2-3 дэпазіту)у ўсіх казіно практычна заносіў ад 100 тысяч да 500т )так, цягнулі з вывадам)ну толькі напішаў скаргу і адразу пачыналі выводзіць)
@kalendula усе хочуць грошай
Не раю гэты праект!!Вось ужо 4 дзень кормяць абяцаннямі і не зарахоўваюць “кешбэк”!
@artem2801 Правільна яны робяць, што не залічваюць кешбэк ашуканцам,такім як ты!
@artem2801Вялікі Кешбэк павінен быць ?)Напішы скаргу калі канечне кешбэк вялікі павінен быць )
@akop591
Пісаў, а сэнсу няма. Ім гэтыя скаргі па барабану)
Атрымліваецца тое, што чалавек сказаў: што звяртаўся ў саппорт казіно і паведамляў, што ўносіў дэпазіты з левай карты, але на гэта з боку казіно забілі балт.
Пра гэта расказалі ў відэа, пасля я вырашыў сам праверыць і звярнуўся з такім жа пытаннем у чат казіно, на скрыншоце ўсё відаць.
Увогуле пра прычыны і што яго падштурхнула ўносіць дэпы з карты сябра, апроч блакавання карты па 115, ён раскажа ў новым роліку.
Так ва ўсіх казіно, на дэпазіт з чужых карт могуць закрыць вочы , але як справа датычыцца выводу – блок забяспечаны….
@artem2801.Здарма так думаеш што ім па боку )паглядзі колькі вырашаных скаргаў )і ў усёй іхняй сетцы скаргі вырашаныя на 100 працэнтаў)