Фёдар Емельяненка перамог Фабіу Мальдонаду на Fight Nights Global 50

Навіны спорту | 17 чэрвеня 2016 г. ад | 6 Адказаў | 564 Прагляду | 1 Рэакцыя
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
7 426
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
4 ліп 2015 г.

17 чэрвеня ў Санкт-Пецярбургу адбыўся паединок з удзелам легенды змешаных баявых адзінаборстваў Фёдара Емяльяненка. Супрацьстаяў 39-гадоваму расіяніну 36-гадовы бразілец Фабіу Мальданаду, які прайграў «Апошняму імператару» рашэннем большасці суддзяў. Сустрэча байцоў прайшла ў рамках юбілеювай турніру кампаніі Fight Nights Global 50, вынікі галоўных баёў якога прыведзены ніжэй.

Fight Nights Global 50. Вынікі турніру:

Фёдар Емяльяненка (Расія) – Фабіу Мальданаду (Бразілія) – перамога Емяльяненкі рашэннем большасці суддзяў
Віталь Мінакаў (Расія) – Пітер Грэхэм (Аўстралія) – перамога Мінакава «рычагом лакця» у 1-м раундзе
Кірыл Сідзельнікаў (Расія) – Рубен Вольф (Германія) – перамога Сідзельнікава аднастайным рашэннем суддзяў
Ахмед Аліеў (Расія) – Матэй Трухан (Харватыя) – перамога Аліева аднастайным рашэннем суддзяў
Анатоль Токаў (Расія) – Уладзімір Філіповіч (Сербія) – перамога Токава аднастайным рашэннем суддзяў

Крыніца : чемпионат.ру

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
46
Публікацыі
283
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
12 сне 2015 г.

Я думаў , у першым раундзе пздц Федзе . але не , аклемаўся.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
7 426
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
4 ліп 2015 г.
rublik, 17 чэрвеня 2016 г.
Я думаў, у першым раундзе пздц Федзе. але не, акрыўся.

я сам у такім дзікім ахуені, дзе-то нават дзякуй суддзі, што паядынок не спыніў 

у другім і трэцім выраўнаваў бой, але ўжо стары мужык, мы ўсе не вечныя 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
98
Публікацыі
4 812
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
23 кас 2015 г.
Melbourne, 17 чэрвеня 2016 г.
я сам у такім дзікім акуе, дзесьці нават дзякуй суддзі, што паедынак не спыніў   у другім і трэцім выраўняў бой, але ўжо стары мужык, усе мы не вечныя

Федзя настолькі красавец што перамагае нават калі прайграе.

А на самой справе проста фантастыка, Федзя сапраўдны самурай, шкада гэта пакаленне сапраўдных рускіх багатыроў знікае.

Ну ён дагэтуль жывчык, вельмі хутка і шмат наносіў удараў

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
7 426
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
4 ліп 2015 г.
ArsenWenger, 18 чэрвеня 2016 г.
Фядзя настолькі прыгажун што выйграе нават калі прайграе. А на самой справе проста фантастыка, Фядзя сапраўдны самурай, шкада гэта пакаленне сапраўдных рускіх багатыроў вымірае.   Ну ён дагэтуль жывчык, вельмі хутка і шмат наносіў удараў

такія паединкі паказваюць, што такое характар

я быў упэўнены, што ён устане, але потым думаў, што пасля такога ў другім раўндзе Фёдар дакладна прайграе 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
98
Публікацыі
4 812
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
23 кас 2015 г.
Melbourne, 18 чэрвеня 2016 г.
такія паёдинкі паказваюць, што такое характар   я быў упэўнены, што ён устане, але потым думаў, што пасля такога ў другім раўндзе Фёдар дакладна прайграе 

я спачатку ўбачыў мемы з тролінгам, дзе нібыта яму падсудзілі і ён не заслужыў, і вырашыў паглядзець, так у мяне проста ўзнікла захапленне і незразуменне, як можна такое вытрымаць, заслужыў 100%

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...