Фёдар Емельяненка перамог Фабіу Мальдонаду на Fight Nights Global 50
Навіны спорту
|
17 чэрвеня 2016 г.
ад
Melbourne
|
6 Адказаў
|
564 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
17 чэрвеня ў Санкт-Пецярбургу адбыўся паединок з удзелам легенды змешаных баявых адзінаборстваў Фёдара Емяльяненка. Супрацьстаяў 39-гадоваму расіяніну 36-гадовы бразілец Фабіу Мальданаду, які прайграў «Апошняму імператару» рашэннем большасці суддзяў. Сустрэча байцоў прайшла ў рамках юбілеювай турніру кампаніі Fight Nights Global 50, вынікі галоўных баёў якога прыведзены ніжэй.
Fight Nights Global 50. Вынікі турніру:
Фёдар Емяльяненка (Расія) – Фабіу Мальданаду (Бразілія) – перамога Емяльяненкі рашэннем большасці суддзяў
Віталь Мінакаў (Расія) – Пітер Грэхэм (Аўстралія) – перамога Мінакава «рычагом лакця» у 1-м раундзе
Кірыл Сідзельнікаў (Расія) – Рубен Вольф (Германія) – перамога Сідзельнікава аднастайным рашэннем суддзяў
Ахмед Аліеў (Расія) – Матэй Трухан (Харватыя) – перамога Аліева аднастайным рашэннем суддзяў
Анатоль Токаў (Расія) – Уладзімір Філіповіч (Сербія) – перамога Токава аднастайным рашэннем суддзяў
Крыніца : чемпионат.ру
Я думаў , у першым раундзе пздц Федзе . але не , аклемаўся.
я сам у такім дзікім ахуені, дзе-то нават дзякуй суддзі, што паядынок не спыніў
у другім і трэцім выраўнаваў бой, але ўжо стары мужык, мы ўсе не вечныя
Федзя настолькі красавец што перамагае нават калі прайграе.
А на самой справе проста фантастыка, Федзя сапраўдны самурай, шкада гэта пакаленне сапраўдных рускіх багатыроў знікае.
Ну ён дагэтуль жывчык, вельмі хутка і шмат наносіў удараў
такія паединкі паказваюць, што такое характар
я быў упэўнены, што ён устане, але потым думаў, што пасля такога ў другім раўндзе Фёдар дакладна прайграе
я спачатку ўбачыў мемы з тролінгам, дзе нібыта яму падсудзілі і ён не заслужыў, і вырашыў паглядзець, так у мяне проста ўзнікла захапленне і незразуменне, як можна такое вытрымаць, заслужыў 100%