FullTilt - Фестываль фрыролаў Mayhem

Навіны покера | 5 мая 2015 г. ад | 1 Адказ | 457 Праглядаў | 0 Рэакцый
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 053
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

Фестываль фрыролаў

Прыняць удзел у нашай грандыёзнай серыі фрыролаў з агульным гарантаваным прызавым фондам $140 000.

Рэгіструйцеся ў акцыі і змагайцеся за частку прызавога фонду ў бясплатных турнірах на працягу 14 дзён. Пачніце змагацца за грашовыя прызы адразу пасля рэгістрацыі. Зрабіце гэта зараз, не ўпусціце свой шанец!

Дык якія турніры пройдуць у рамках “Фестываль фрыролаў” і як прыняць у іх удзел?

Flip-турніры $5K Freeroll Mayhem Flip з прызавым фондам $5 000

Гэтыя Flip-фрыролы праходзяць кожны дзень, і Вам нават не абавязкова прысутнічаць на іх, каб выйграць частку прызавога фонду $5 000.

Калі: кожны дзень у 02:00 МСК пачынаючы з аўторка, 5 мая, па панядзелак, 18 мая (з 19:00 ВВ з 04 па 17 мая)

Як прыняць удзел: зарабіце хаця б частку ачка Full Tilt Point у гульнях на грошы ў перыяд з нядзелі, 3 мая, па суботу, 16 мая, – і атрымаеце ўваход у фрырол наступнага дня.

Рэгістрацыя: гульцы, якія зарабілі ачкі ў мабільным дадатку, будуць зарэгістраваны ў турніры аўтаматычна. Калі ж Вы гуляеце ў стацыянарным дадатку, то скарыстайцеся атрымшаным турнірным білетам і зарэгіструйцеся самастойна.

Турнір $10K Freeroll Mayhem з прызавым фондам $10 000

Гэта турнір па безлімітнаму холдэм з стандартнай структурай і прызавым фондам $10 000.

Калі: 20:30 МСК (13:30 ВВ) у нядзелю, 10 і 17 мая

Як прыняць удзел: проста атрымаеце права ўдзельнічаць у двух і больш Flip-турнірах $5K Freeroll Mayhem Flip з прызавым фондам $5 000 на працягу аднаго тыдня, каб атрымаць білет на фрырол акцыі з прызавым фондам $10 000.

Рэгістрацыя: скарыстайцеся атрымшаным турнірным білетам для самастойнай рэгістрацыі ў стацыянарнай версіі кліенцкай праграмы.

Турнір $25K Freeroll Mayhem з прызавым фондам $25 000

Пераможыце па-вялікім! Не ўпусціце свой шанец выйграць частку прызавога фонду $25 000 у кожным з гэтых фрыролаў па безлімітнаму холдэм.

Калі: 22:30 МСК (15:30 ВВ) у нядзелю, 10 і 17 мая

Як прыняць удзел: атрымаеце турнірны білет на фрырол з прызавым фондам $25 000, проста ўнёсаўшы дэпазіт на суму ад $10 на працягу любой з тыдняў акцыі “Фестываль фрыролаў”. Чым большая сума дэпазіту, тым больш Ваш стэк у турніры:

унясіце дэпазіт ад $10 да $24,99, каб атрымаць стэк 1 500 фішак;
унясіце дэпазіт ад $25 да $49,99, каб атрымаць стэк 3 000 фішак;
унясіце дэпазіт больш за $50 і атрымаеце стэк 6 000 фішак.
Звярніце ўвагу, калі Вы выводзілі сродкі на працягу тыдня, калі праходзіць турнір $25K Freeroll Mayhem з прызавым фондам $25 000, то Вы не атрымаеце на яго турнірны білет.

Рэгістрацыя: скарыстайцеся атрымшаным турнірным білетам для самастойнай рэгістрацыі ў стацыянарнай версіі кліенцкай праграмы.

Рэгіструйцеся ў акцыі

Каб прэтэндаваць на грашовыя прызы акцыі “Фестываль фрыролаў”, Вам неабходна ў ёй зарэгістравацца.

Для рэгістрацыі ў акцыі ў стацыянарнай кліенцкай праграме націсніце кнопку “Каса” і абярыце “Мае акцыі”. Затым адкрыйце старонку акцыі “Фестываль фрыролаў” і націсніце “Рэгістравацца”.

Вы можаце зарэгістравацца ў акцыі і ў мабільным дадатку, проста абраўшы “Мае акцыі”, адкрыўшы старонку “Фестываль фрыролаў” і націснуўшы кнопку “Рэгістравацца”.

Адразу пасля рэгістрацыі Вы зможаце адсочваць свой прагрэс на гэтай старонцы:

http://www.fulltilt.biz/ru/

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...