Фрыбэт у новай букмекерскай канторы 500 рублёў
Бясплатныя стаўкі і бездэпазітныя бонусы на спорт
|
14 December 2018
ад
du4ok19
|
48 Адказаў
|
7,561 Прагляд
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Знайшоў бука, у якога без дэпазіту (фрыбет) 500 рублёў – Украіна і РФ фрыбет даступны, так што бярыце, таварышы,
для атрымання патрэбная верифікацыя.
1- Рэгаемся і ўводзім прамо 5YRZR6, далей на пошту ( [email protected] ) шлеце ім ліст, у лісце ўкажыце ваш id на сайце, і ў тэме ўкажыце ідэнтыфікацыя, чакаем адказу ад іх, (не забываем што дакі запросяць)
Спасылка
drabet
Рэфф спасылкі на форуме забаронены.
Ды я хацеў адрэдагаваць, не паспеў.
Паставіў прамую спасылку, сорян за тупку.
Я ўжо ўсё даўно змяніў.
Дарэчы, у чаце спытаў – кажуць што ўвесь СНД у тэме. Го братцы “разарваць” бк на фрыбеты)
Бонус можна выкарыстоўваць толькі цалкам, на ўсю суму ад 500 рублёў, толькі на адзін выйгрышны экспрэс з 3 падзей, кожная з якіх з каэфіцыентам ад 1,7.
Сума бонуса букмекерская кантора не выплочвае.
Максімальная сума выплаты па бонусным экспрэсе за вылікам пачатковай сумы складае – 5 000 рублёў.
Увогуле, я зарэгістраваўся, выбраў валюту ЮСД, увёў промік, і налічылі 2 долары) адразу ж. На пошту яшчэ нічога ім не адпраўляў.
Увогуле, што яшчэ, увёў яшчэ код, які ў іх на сайце напісаны: 013345, налічылі яшчэ 10 баксаў. У выніку атрымалася 12
Увогуле, што яшчэ. Нічога незразумела. Я напісаў у чат за промік, спытаў ёсць ці акцыя (яшчэ да рэгі) і зараз адкрываю чат, спытаць умовы, пішуць вось што: ПАВАЖАНЫЯ СЯБРЫ МЫ НАБРАЛІ ПЕРШЫХ 500 УЛАДАЛЬНІКАЎ ЗАЛАТОЙ ЛІХАРАДКІ.
АКЦЫЯ ПРЫПЫНЯЕЦЦА.
СТОП. СТОП. СТОП.
СЛЯДЗІЦЕ ЗА НАВІНАМІ І БК DRAbet І НЕ ЎПУСКАЙЦЕ НАСТУПНУЮ ПАРТЫЮ ШЧАСЛІВЫХ УЛАДАЛЬНІКАЎ – 500 РУБЛЁЎ,
Увогуле, напісаўся з аператарам.
Яна напісала наступнае: каб скарыстацца бонусам, трэба ўнесці дэпазіт роўны бонусу, затым зрабіць 3 стаўкі роўныя бонусу з коэф не менш за 1.7 (адзінары падыходзяць, прэсы таксама, але мінімальныя кефы для прэсаў не ўдакладнялі). Вось і можна ўсё выводзіць, бонус не вылічваецца, галоўнае дэп задонатзіць – сказала спачатку, што тыпу стаўкі на фрыбэт без дэпазіту ўлічвацца не будуць.
У маім выпадку гэта было так:
Для зняцця бонуса Вам неабходна выканаць некалькі правілаў:
1. Папоўніць рахунак на суму бонуса 12$.
2. Паставіць 3 стаўкі, кожная з якіх роўная суме бонуса 12$ і з каэфіцыентам не менш за 1.7
ВАЖНА, выкананне пунктаў правілаў варта выконваць у напісанай паслядоўнасці.
Усе стаўкі, зробленыя да папаўнення рахунку, у зачет і на выплату не ідуць. Могуць быць адзінары або экспрэс, але ён лічыцца за 1 стаўку.
Спачатку б прачытаў тэрмсы а потым уводзіў прамакоды.
Поштавая скрыня куды адпраўляць дакі , вельмі настаражвае. Ды і ўвогуле дзіўна , што я апошнія 2 тыдні даведваюся пра такія навіны апошнім.
яны там відаць уручную разлічваюць, матч скончыўся гадзіну таму а выніку яшчэ няма 😁, не бачу сэнсу ўвогуле морочыцца з імі
Акцыя з 500 р новым кліентам пакуль зачыненая. Але ёсць іншая, але з дэпазітам . На gmail-пошту адпраўляеш нібыта толькі ліст з тэмай ідэнтыфікацыя і нумарам рахунку. Адказваюць яны ўжо з нармальнай пошты.
У чаце сказалі чакаць другой хвалі і сачыць за навінамі. Кажуць, чакаюць міжнародную ліцэнзію, Кюрасао напэўна)))
Кантора, у якой назва перакладаецца як “Забойства”, надзейнасці не ўнушае.)
Папярэдняя акцыя скончылася, але па гэтым кодзе даюць 131 рубель 5YRZR6
а як адыгрываць гэтае прома?
Хлопцы , уводзьце прамакод : 013345 далі 10 баксаў)
Спачатку прачытай умовы гэтага промакода, там яшчэ і дэпазіт трэба зрабіць. 🙂
А цяпер расказваю вам гісторыю, зайшоў я значыць на гэты сайт, актываваў промакод 5YRZR6, далей зайшоў у лайв стаўкі ўбачыў матч Французскай лігі (Шартоис – Бурж 18) і вырашыў паставіць, прашу заўважыць на той момант, калі я зрабіў стаўку ў матчы была серыя пенальці, зрабіў стаўку што Бурж 18 пераможа, яны выйгралі а стаўку разлічылі як прайграную, хаха. 🙂
![]()
Напісаў у тп, паглядзім што будзе.
усе юшацца, кіпішуюць… а вас нікога не збянтэжыла іх мыла [email protected] , ні разу не бачыў сур’ёзнай канторы… якія просяць прыслаць дакументы на падозранае мыла… потым не дзіўцеся, калі вашы пашпарты дзе-небудзь выплывуць.. Я ПАС..
У цябе атрымалася асноўны час нічья, а што потым выйгралі гэта трэба было табе ставіць іх тады праход у матчы!!!!!!Асабліва не кіпешы)))
А ты ў пенальці паставіў хто выйграе выбачаюся,адразу не дагнаў, тады падман з іх боку…….
для новых кантор гэта нармальна…..
Я бачыў, такое самае смецце было))) Раю не дасылаць туды свае дакументы, не тое што дэпазіць.)
скажы-ка нам, казачок засланы…куды базу і дакументы да купкі збіраеце…???
вось я пра тое..што шарага відавочна мутная..па сайце відаць на каленях зроблена..а пошта GMAIL наогул павесяліла.. Інфа па Маскве ідзе…хлопцы навострыліся па сканах чужых пашпартоў з інтэрнэту крэдыты браць..толькі шум..😁