Фрыбет 1К рублёў
Бясплатныя стаўкі і бездэпазітныя бонусы на спорт
|
10 January 2018
ад
kerob
|
115 Адказаў
|
14,301 Прагляд
|
17 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так. Нічия, але па-першае ты сказаў 1:1, а па-другое што тыпа абодва заб’юць. Так што… Я ў прынцыпе ведаў, што ты будзеш адмазвацца тыпа пра нічыю. 😁 Гэта як тыя, хто надвор’е прадказвае. Яны ніколі не памыляюцца ні з тэмпературай, ні з ападкамі, ні з ціскам. Проста месцы на зямлі часам блытаюць. 😁
ну на нічб кф 4 быў
Нікога не бянтэжыць, што ў іх у раздзеле NOVOMATIC слоты ад Унікума, EGT і Ігрософта😵
Ідуць яны лесам па вузкай сцежцы 😁
Вось што прыслалі:
Дзякуем Вам за выбар INTERBET, але, на жаль, у адпаведнасці з пунктам 2.1 і 7 правіл (поўны тэкст якіх змешчаны на нашым сайце), у налічэнні Freebet бонуса Вам адмоўлена.
Усё ж верифікавалі акаунт і налічылі фрыбет на 1000р. Я канешне не прафі ў стаўках, вырашыў у лайве трохі паднаціснуць, каб не рызыкаваць і не прасіць у іншых прагнозы.
У выніку: 526 рублёў прыбытку атрымалася 😁
тю напісаў бы мне
так, я не хацеў рызыкаваць з гэтай Лігай чэмпіёнаў, там не ўсё стабільна. Трохі ёсць і добра 😁
марна, канешне, раздрабіў па частках, я потым пашкадаваў, лепш было б шукаць варыянт на 99% з x2-x3 прыкладна і паставіць адной стаўкай.
як высветлілася, такіх варыянтаў было поўна.
Гляджу тут усім так хутка выводзілі з канторкі, а ў мяне пакуль вісіць выплата 😁
калі на ківі трэба выбіраць наўпрост ківі , і вывад там быў аўтаматам. спытай у чаце т.к у мяне першая заяўка таксама была няправільная і вісела, я ў чаце спытаў мне расказалі як трэба і потым пайшлі аўтаматычныя выплаты.
Так! Проста няправільна заява на Ківі была зроблена, там калі што трэба без плюса ўводзіць тыпу з 7 пачынаць
Правілы абнавіліся,цяпер трэба рабіць сэлфі😁
Пасля рэгістрацыі і адпраўкі дакументаў залічылі фрыбэт праз два дні (з-за выхадных, напэўна, так доўга), разагнаў да 4к, зрабіў мін.дэп. сёння паспрабую вывесці калі матчы чм скончацца.
вывялі на Ківі за 10 хвілін
а дзе спасылка, як убачыць?
Вывеў ужо з другога акаўнта 1140 руб. 😎
не магу пацвердзіць нумар тэлефона, тупа смс не прыходзіць. падтрымка маўчыць, ніхто не сутыкаўся?
усё зрабілі. вывёў 950 на Яндэкс за 10 хвілін
СМС не прыйдзе, адсылаеш дакі на пошту, пасля пішаш ім у лайв-чат і будзе табе шчасце.🙂
У мяне ўжо тры дні дакументы правяраюць, нейкая мутная бк
У мяне таксама доўга правяралі, 4к з бонуса вывеў без праблем, выводзяць хутка хвілін за 15 на ківі
А колькі мін дэп для вываду і ці ёсць вэбмані?
Па нейкіх прычынах у мяне спасылка на рэгістрацыю не адлюстроўваецца, піша вось гэта
АБО
Ты не бачыш спасылку, бо ў цябе няма рэпутацыі 50.
Каб падняць рэпутацыю, трэба быць актыўным на форуме.
Я выводзіў з 2-х акаўнтаў без дэпазіту.
у яе ёсць рэпутацыя і болей