Фрыбет 1К рублёў
Бясплатныя стаўкі і бездэпазітныя бонусы на спорт
|
10 студзеня 2018 г.
ад
kerob
|
115 Адказаў
|
14,313 Праглядаў
|
17 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ставку можна толькі прадаць (калі ёсць функцыя CashOut)…а проста так яе адмяніць немагчыма (нават праз чат).
Та піпець карочэ. Стаўка ў мяне зробленая нават не на 13 студзеня а на 13 лютага )))
Трынаццатае ….. хм …… дакладна зайдзе. Абагатнеешся 😁
ахаха, ну ты красавчык, гэтага хоць на год?😁
ці ёсць у акцыі якія-небудзь тэрміны? можа хто ў курсе, бонус жа круты, а часу замарочвацца тупа няма
Ну хоць тут усё правільна. Гэтага 😁
якраз на 14 лютага на падарунак каханай атрымаецца. вывад там хуткі 🙂
я буду трымаць кулакі, каб стаўка выйграла 😛
Ну гэта вы, батенька, канешне маханулі😁 цяпер галоўнае, каб з-за халяўшчыкаў да таго часу лавочку не зачынілі😏
Па тэрмінах у іх не пазначана, сама зараз за 10 хвілін усё запоўніла і на пошту фота адправіла цяпер чакаю😏
Таварышы, не стаўце куды папала, таксама адправіў дакументы на бонус, чакаю, сяджу. Сёння ўначы шмат бясплатнага тэнісу ў кваліфікацыі Australian Open, магу дапамагчы – хоць заплаціце па косары.
Даволі хутка налічылі бонус, паставіў, чакаю.
Ёсць стаўкі на прэзідэнцкія выбары ў ЗША і Расіі, хто будзе наступным Джэймсам Бондам пасля Дэніэла Крэйга, бэдмінтон, нейкі нетбол, дартс, а біятлона няма. Ммда…
Выіграў на тэнісе, атрымалася 990 прыбытку. Чакаю вывад.
Налічылі толькі пасля звароту ў лайв-чат. Амаль суткі прачакаў бонуса, так і не было.
І адразу відаць, што контора сырая. У лайв-трансляцыях пры перамозе адных пішуць, што наадварот выйграў сапернік. Сайт падлагвае.
Але бездеп даюць, і нават выводзяць, так што канторка нядрэнная)
Мне таксама пасля звароту налічылі. Паставіў 1 к , чакаю .
Вывялі на працягу 15 хвілін
О, аказваецца тут нармальная тэма. Толькі прымушаюць з фота кольдаваць пляха муха. Калі я ўжо з прыстойнай камерай што-небудзь сабе куплю…)
Вывелі за хвіліну на ЯМ 530 руб.
Прыйшоў касарык, нягледзячы на выходныя, і на тое што я лінуўся мудраваць са сваёй дрэннай камерай і тупа паперку з надпісам разам з пашпортам у сканер сунуў), хаця і пішуць – сканы не прымаем…
Цыкнуў пальцам у неба – нейкі лайў, чэмп па футболе італьянскі) Кароч, сяджу балею, праўда хз за каго😁
У сэнсе.. ты нават селфі не рабіў.. проста адсканаваў пашпарт з паперкай-?
Селфі ж і не патрабавалі. Проста можна было сфоткаць пашпарт каля экрана са старонкай канторы. Ці з паперкай з назвай сайта.
Вось цытата з іх ліста:
Добры дзень! Згодна з правіламі атрымання бонуса Тэма ліста павінна ўтрымліваць ваш ID, на фота павінна быць выразна бачна: фота ўладальніка пашпарта, ПІБ, серыя і нумар пашпарта, кім і калі выдадзены. У кадры фота пашпарта павінна прысутнічаць атрыбутыка кампаніі INTERBET: гэта можа быць адкрытая старонка сайта interbet.club, альбо паперка з напісаным адрасам сайта або назвай кампаніі. Скан-копіі пашпартоў, а таксама фота без атрыбутыкі кампаніі INTERBET не разглядаюцца
Там двайна напісана. То ці патрэбна фота з тваім тварам, то ці каб у пашпарце фота было выразна бачна. Я адправіў як адправіў. Толькі скан з пашпартам і паперкай.
Ну так пра селфі нічога ж і не сказана. На верификацию Skrill, например, сапраўды трэба было рабіць селфі з пашпортам у руках. Вось там давялося паізгаляцца. То рожа на фота не ўлезае, то пашпарт)))