Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 жніўня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,968 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А дзе яго нязгода? Крута ж, тактычненька праігнараваць яго ) То бок тупа памаўчаць і потым зрабіць па-свойму – гэта нармальна што ці? Яшчэ ў дадатак нешта там абмяркоўвалі з форумчанамі, хоць я гэтага ўвогуле не бачыў
Тады гэта не дамоўленасць ! Трэба было з імі гэта абмяркоўваць. А цяпер вы тут кажаце, нібыта дамова была. Клічам Івана – няхай рассудзіць і закрыем гэту.
😁 ну як не абмяркоўвалася то? Я колькі казаў, што гэта ўсё фігня… а так па сутнасці ў рэале мы маем зашараных.. якія хочуць і “рыбку з’есці і на хуй сесці” (як кажуць).. т. е. пагуляць на чыюсьці данат у лізе (пракінуўшы тых, хто не захацеў або не змог туды патрапіць) і пагуляць на чыюсьці данат ужо ў клубе латеста 😮 Вось і ўся карціна, і таму гэтыя дзве рэчы трэба адразу раздзяляць.. каб не ўзнікала праблем і такіх размоў у будучыні
Неее.. гэта філасофія… дагавор быў ці не? Не! Адзначу, што Слава кажа, што дагавор быў!
Ты нясееш бред! Фраза “пракінуць тых хто не захацеў або не змог там апынуцца”! Калі ты не захацеў – то цябе ніхто не пракінуў! Хто не змог трапіць? Пакажы мне хоць аднаго чалавека!!!
У гэтым выпадку гэта магчымыя варыянты. Бреду тут ніякага няма, а ёсць факты. І табе, як мінімум, трэба было ўлічваць пажаданні Ваяводзі (які быў супраць донату ў лізе) і хаця б пачаць абмяркоўваць умовы, а не пакласці на яго меркаванне ў чарговы раз вялікі і тоўсты. А наконт апракінуць – то відавочна…граючыя ў лізе адразу потым бягуць гуляць фрыхаі ў клубе Латэста, а вось не ўдзельнікі лігі такой магчымасці не маюць. Нежаданне ўступаць у лігу асабіста маё абумоўлена танцорам (чалавек я такі, нічога з гэтым не зробіш), а іншыя альбо проста не хочуць, альбо не маюць столькі вольнага часу (праца, сям’я і г.д.), ды ўвогуле па любой прычыне – гэта не так ужо і важна.
Часці людзям форума твая ліга не патрэбна. Дзе логіка, што нехта павінен абавязкова па раскладзе гадзінамі дротзіць у покер?
Гэта казіно-форум. Людзі з заносаў заліваюць фры. Не трэба было прывязваць да гэтай руханіны лігу – і ўсё.
😮Вось гэта, дарэчы, цяпер адбываецца – адна з прычын, па якой не варта было пхаць донат у лігу😮 Гэта заканамерны вынік ….
А што табе Іван рассудзіць?) Скажа канкрэтна можаш гуляць ва ўсіх фрыхах? Будзеш у лізе фрыхі збіраць, а калі ў клубе раптам хто-небудзь спецыяльна правядзе і туды запрэшся што лі? Хз, мне б самому было б нязручна.
Раз ужо так здарылася, заказывае музыку донатар і ўсё. Калі хто-небудзь пасля такога тэатру ўвогуле захоча донатзіць.
Блін, я з-за таго, каб не ўлезці ў тэму лігі выйшаў адтуль. І абстрагаваўся. Майк накер ты сюды лезеш ?
Прачытала… Давядзеце мне Славіка…🤭 Я ўвогуле не разумею персанажаў, якія чытаць не ўмеюць…😒 Калі ёсць абмежаванні ў турніры, нафіг рэгіцца? А пра Лігу, мне зручны фармат і час, у аўторак і ў чацвер у мяне басейн, а потым ужо рыбачу😁
А ў мяне лазня і перагон аўтамабіляў. У кожнага свае заняткі. Рэч не пра гэта, Аліса.
😮 Рэж тут, на жаль, пра тое, што ўсё выходзіць некрасіва… як толькі ідуць донатныя гульні ў лізе, то паднімаюць кіпіш, а як толькі лігавых адкінулі ад удзелу ў врыроле, не ад лігі, так вая падняўся… як жа так, гэта прыгнечванне і г.д.. Штось я ні разу не бачыў, каб хто пабег на донатную гульню лігі з крыкамі “прыніцееее мянеяяяяя”
Усё выдатна Я зразумела Айдар. Ёсць хітрапопыя таварышы якія хочуць сесці адразу на трох крэслах…🤭
Я паўтараць і нешта казаць асабліва тым, хто не вельмі разумее, больш не буду. таварыш Владислаў . Айдар, Серега усе цалкам напісалі
Больш абмяркоўваць тут няма чаго, у вас ёсць ліга вось у ёй і тусуйце, пакуль яна не зачынена.
😁 Вось сапраўды.. мяне забыў
А вас таварыш за ігнар правілаў у наступны раз я проста абмежую BH1st гэта тупа ігнар патрабаванняў для ўдзелу. хоць нават у працэсе гульні табе не раз пісалі выйдзі выйдзі
Прабачце шчодра)) і месье Рептилолид таксама)))
Ад іх не было ні аднаго аргумента! Філасофіяй займаюцца! Кажуць, што быў дагавор, а самі дадаюць скрыншоты, якія паказваюць, што ніякіх дамоўленасцей не было!
Яны табе ўсё правільна сказалі, а тое, што ты бачыш усё са свайго вугла, – гэта заканамерна.
А мне нельга😊 Я нібы як адміністратарка🤭 І чытаць умею😁
дайце троху, устаўлю свае 5 капей, калі вы не супраць. Не хочаш гуляць – не гуляй, вазьмі прыклад з окси: партейку сыграў, сказаў баста і . не катзіць. або з каспера, ну таму па дзе што і як. галоўнае – выйсці ў +. так што вырашаць самі: гуляць ці не – так так, не не, вырашаць вам.
Фрыха ад Ромы
старт 21:30 па МСК
1.1200 рублёў
2.800 рублёў
3.500 рублёў
@sava593-Дзякуй за фриролл! І са Днём нараджэння!!!☺ Хлопцы, дзякуй вам за гульню, я толькі 8-я…🤭
Саварусян мужык дзякуй за фрішку) вясёла было пагауляць у клубе) пераможцаў віншую!