Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 жніўня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,974 Прагляду
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Аддаць, вядома.
кідайце прыз алка. Фея, дзякуй за фрышку. 100 паінтаў чакаю за 4-е месца
усё па-чеснаму
100 рублёў было за маю галаву, калі я не траплю ў ТОП3. Т. е. той, хто мяне выбівае да ТОП3, атрымлівае 100р. Мяне не выбілі. Я не ведаю, чаму Фрыдок напісаў так. З яго і патрабуй 🙂
Ды ўсё табе будзе пераць. Галоўнае деп адкруці акуратна, каб уся сума была даступная да вываду і потым уключай форсаж. Хз можа падавалася, але пакуль не адкруціш – кеш гуляецца трохі горш.
лепш проста закінуць і забыць. або наадварот сутнасць тая ж
За 4ае трэба паахвочваць. правілы ёсць правілы. Могу сотку пойнтаў перавесці, усё роўна атрымаў за 1ае нядрэнна). Хутка ўсё будзе!
@dominion@dominion
Табе дзякуй )))
Пераклаў . Усё. пайшоў. Удачы нам усе пацаны😏
ад душы, канешне.
куды б ты падзеўся, зема 🙂
😁Увогуле аб’яўляю міні фрышку на 500 тугрыкаў, сёння ў 11.00. Прызавое месца адно, сам буду гуляць, але нават калі і выйграю (што наўрад ці😁) прыз пойдзе наступнаму за мной.
Створана. Рэгаемся, пасоны!)
😛
Вось бля, калі што занясу, то фрыху зраблю ў 4 раніцы па МСК 😁 А што? усім зручна, мне здаецца))
Оксі ну вось скажы мне. А хто табе доктар, што ты дзёнкам дрыхнеш ? 😁
Не маю я доктара ….. усе ад мяне адмовіліся 🙁
Ахах, Што, спаць сабраўся, толькі прылегчы, а тут турнір з’явіўся?)
Сам ночамі часта не сплю, калі не працую, і ўвогуле не магу цярпець рана ўставаць😴
блін фішак для рэгі няма(
Было падобнае)
Увесь дзень чакаў турнір 30-баксовы, думаў, каб не прапусціць/не забыць у чарговы раз. За 10 хвілінаў заходжу, а фішак не хапае і купіць не атрымалася.😁
🙂Прыз адпраўлены атрымальніку. Усім дзякуй за ўдзел.. спадзяюся занясу што-небудзь добрае і забахаю норм фрышку.
прыз атрыманы,яшчэ раз дзякуй за фрыху
Дзякуй за фрышку ! Давай занось стотыщмульёноф…
А як жа я спадзяюся. На цябе толькі і ўповаю, благадзельнік 😁
Гэта табе дзякуй! Ты іх рэгулярна ладзіш, у адрозненне ад мяне …… паспрабую выпраўіцца)
kerob з перамогай! 🤩
😁Гэта зноў я..аб’яўляецца фрышка на 1к рублёў на гіві😎 Прыз адзіны (калі хочаце падзяліць – дзяліце, бо мне лянота).
На 12 часов па мск😎
Віншую з заносам))) я ў тэме)
Віншую !