Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 жніўня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,978 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А сэрца-то дзе?))))
А гэта не толькі праз гэты момант. Цябе чорт знае апошнім часам. Калі ты жартуеш, а калі не. Таму што настрой у цябе пастаянна мяняецца. То ўсё быццам бы добра, а праз нейкі час – усё лайно і толькі ты ў белым.
Блін, ну калі так я прыму да ведама. Дзякуй за крытыку. (я сур’ёзна)
Забірала,😄 яшчэ адзін турнір без перапынку… пра слова на З можаш забыць…
Соры😎Не вінаватая я…. Рывер, сабака сутулая😜
Фрыха на 1к рублёў у 23-10 па мск
Топ 1-2 па 500
Прабачце хлопцы, фрыкі зноў не будзе. Не хоча мне ў гэтым годзе па нармальных стаўках насыпаць. Па дробязях калі ласка, даражэй – балт 😁
200 яшчэ за маю галаву,
кероб дзякуй за фрыху) Было весела, праўда недаўга 😉
Дзякуй за фрырол☺ Мае 99 не вытрымалі ў all-in 🤭
Не засмучайся. Не кожны дзень дадзена ўсіх нагінаць, каб не зазнаілася 🙂
@kerob Дзякуй! Ад душы)
@kerob не дрэннае начное каталово,спс за фры
Дзякуй за фрішшшу 😁
Кероб вялікі дзякуй. У наступны раз толькі правільную стварай. Там, дзе я перамогу 😁
Заносаў !!!
Ківі ў лс пішыце
прыз атрыманы ,спс
Стержик пішы таксама ты выбіў,сафон і андроід адправіў вам.
79034681963
Дзякуй за фрыху, поспехаў па жыцці і ў гульнях.
———————-
Дарэчы, хтосьці імкнуўся нешта мне Ківі ламаць з раніцы) Я хз, я туды сур’ёзных грошай не трымаю, максімум тысяч 5 на піку і недаўга. Рабіце клон сімкі, калі можаце, толькі што нажывіце я хз)))
адправіў,200р
Ну ж не можаш жа ты пастаянна выйграваць у гульню амаль проста на манету, арол – рэшка. У каманду старзоў прасіся, там сваім, думаю ўсё ж раздаюць, але гэта не дакладна)
ну так. там і людзі не дазволяць зазнацца – ім гэта не выгадна. Прыкольней, калі выйграюць розныя.
Зноў жа гэта ўсё мае здагадкі. Чытайце кнігі па покеры, наймайце трэнераў, там мб і будзеце заваёўваць вышыні, сядзячы ў новым Ламборгіні)
ужо трое пра гэта казалі
Не ведаю, у чым фішка, але падаецца на школьнікаў, што нумар даведаліся. Мне канкрэтна прыйшло ў смс ваша картка такая-то нумар такі-то (ну ківі прадугледжана адну лічбу закрылі), астатнія рэквізіты даведайцеся на сайце, тыпу нумар карты з cvv спрабавалі запытаць ці што хз… Лічу ківі неплохая тэма/платэжка. Заябешся ламаць, трэба сімкі дублі рабіць або з дзяўкамі ў офісе аператара мабільнай сувязі мець кантакт, але зноў жа тыя дзяўкі сядзець урадзіла не захочуць за маленькі выхад. У выніку калі ў мяне змогуць скрасці тысячу са сачэта гэтага, ну хз, можа і паапладзірую за такі гіпер ўдалых злам)
Калі, канешне, трымаць на ківі сур’ёзныя сумы, то трэба паклапаціцца пра захаванасць, кантора такая што грошы не вернеш, ім усё роўна, нічога ўвогуле не блакіруюць і не вяртаюць.
Мне раніцай таксама такое ж смс было
Ааа, так можа гэта ў ківі там што-небудзь заёп, а я ўжо цэлую гісторыю пра ўзломы напрыдумляў)
так, напэўна