Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 жніўня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,970 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Па просьбе таварыша
Нічога новага не напішу, проста дзякуй🙂. Трошкі разжывёмся, таксама падзелімся. Усім удачы🙂
прывітанне а як удзельнічаць? і дзе?
Падтрымліваю 😉
трэба быць актыўным на форуме пазнаёміцца з людзьмі і ўступіць у наш покерны клуб
я магу паўдзельнічаць хлопцы сёння?
Няправільныя нумар клуба і код запрашэння. Цікава, чаму?
Бяры. А мы простыя смяротныя за топ 3 паборэмся.
Паважаны Ленинхамон дзякуй 😁 Здароўя табе немерана!
Астатнія пажаданні магчыма пазней будуць, у выпадку спрыяльнага зыходу. Ты ж мяне ведаеш, вельмі меркантыльны . Няма грошай = няма пажаданняў 🤣
ты паглядзі ўважліва тэмку правілаў уступлення ў клуб. нумар клуба правільны, але код запрашэння змяніўся і цяпер яго можна атрымаць толькі ў асабістых паведамленнях ад мяне
А навошта нам канкурэнты ? 😁 А калі сур’ёзна, то ж усё там, здаецца, змянілася ў свой час, а шапку не падправілі. Тэрмінова ў чат да Леніна.
не, канечне. прачытай уважліва што я напісаў крыху вышэй. што трэба каб удзельнічаць у такіх мерапрыемствах
Шапку тэмы адрэдагаваў
лей.
Праверачнае слова – звіздюлей 😁 А што ж ты, Паважаны Ленінхамон, перапыначак жа не забабахаў …. ась?)
а каб попкены не расслаблялі)))) А калі шчыра, то я забыў))))
Напішы хаця б некалькі паведамленняў, не абавязкова вельмі разумных, а проста ад душы. Калі ў ўсіх, хто толькі зарэгістраваўся, будзе магчымасць гуляць у фры, гэта будзе базар напэўна, куды толькі для ўдзелу ў фры і будуць людзі рэгістравацца.
Тым больш менавіта гэтая фрыха чыста па веленні сэрца Леніна.
добра,я зразумеў, а як часта такія фрихи праводзяць хлопцы?
плюс існую.ць правілы клуба
чувак а ты тут толькі дзеля іх? фрихи праходзяць для актыўных удзельнікаў форуму. будзь актыўны і ўсё будзеш ведаць
усё зразумела…я дзеля ўсяго тут))
Вождзь, яшчэ раз ад душы за фры, і заносаў на х10к+![]()
Ну тады пастаў аватар, напішы пра сябе ў тэме прадстаўлення, каротка пішы на форуме і вэлькам у клуб)
Жаданні ўсё ж такі будуць.
Любячую жонку, дастатак у хаце, дзетак бадзёрых і шчасця ўсім тваім блізкім!
P.S. Пра здароўе ўжо згадваў 😁
Прапаную пераграць хутка) а то нешта не так як разлічвалася
Не ўдзельнічаў ва фры. Але хачу Проста сказаць, вялікі дзякуй Леніну, дабрэйшай душы чалавеку. Беражыце чувака. Дабра яму і нам усім!)
Класнае паведамленне, дай такое ж – зроблю.
Удзельнічаў у фры. Але хачу проста сказаць, вялікі дзякуй Леніну, чалавеку з дабрэйшай душой. Шануйце чувака. Дабра яму і ўсім нам!)
Прабачце, я зараз такі)