Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 жніўня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,952 Прагляду
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Адна справа – гіперактыўныя (як ты і я ў мінулым), іншая справа – абузеры. Тут ёсць такія, якія ставяць 40 лайкаў у секунду і на форум, як на працу прыходзяць)
Ну табе выглядае бы адказалі на гэтае пытанне! Асабіста я не разумею – за 2 гады 40 каментароў. Нават улічваючы мужа, сям’ю і дзяцей, напрыклад, калі раз на тыдзень пакідаць 1 каментар, то гэта ўжо будзе 104 каментары.
Як напрыклад torba 😁😁😁
А мне ён падабаецца! Асабліва падабаецца яго каментаванне ў маім блогу, звычайна я вельмі моцна смяюся пасля яго камэнтаў, а потым, калі прыходжу ў сябе, доўга думаю, як яму адказаць. Хочацца іншы раз так адказаць, але вось не хачу абразіць чалавека 🤠
і ў чым сэнс лайка просто ставіць ставлю тое, што падабаецца)!!!!!!!!!!!!!!!!!
Я таксама не хачу яго абразіць, вось і не мінусую. Прачытай яго пасты. 99% чысты флуд. Нічога. Ніякай карыснай нагрузкі ў яго пастах няма. Ну 1% пакідаю.
Капусту чалавек рубіць 😁 Відавочна для яго гэта істотнае павелічэнне бюджэту.
Гэта ты мне? 😁
Я іх амаль кожны дзень кучамі ў блогу чытаю калі ён мяне цытуе, а цытуе ён мяне заўсёды 😆
так бред, кароче нейкі)((((((((((
Ды ладна0 у торбы яшчэ кветачкі)
Я ведаю каго ты маеш на ўвазе, за паўгода актыўнасці на форуме ўжо вывучыў амаль усіх 😆 І сябе ў тым ліку 😁 Лан не хачу ў гэтай тэме больш флудзіць.
Можа зробіш апдэйт сваёй фрішкі, а то можа хто яшчэ не ўбачыў, а з нашай гіперактыўнасцю твая навіна далёка пазаду 🤠
За мяне(нокаут) яшчэ 100 рублёў
А што так мала ацэньваеш сваю галаву? 🤠
што на ківі павінна застацца тое і аддаю)( окей за маю галаву няма нокаута) дэпну кудысьці)
Проста асабіста я нават быў здзіўлены, што ты зарэгістраваны ў сваёй фрыхе! Па крайняй меры, калі я ствараў сваю фрыху, я ў яе не гуляў, бо гэта як мінімум няправільна. Але гэта твая справа, твая ж фрыха.
Што за рух нейкі -то.я зарэгістраваўся таксама, мабыць пагуляю ў турнірчык)
Окі, калі я займу 3-е месца, то за маю галаву прыз за 3-е месца, калі я займу другое месца, за маю галаву прыз за 2-е месца. Калі першае, то ўвы. Як вам такое?
Т.е чалавек, які заняў першае месца, можа замест 1500 рублёў атрымаць 2500 рублёў у тым выпадку, калі я займу 2-е месца)
Адзінае – вам не трэба даваць мне заняць першае месца) А так усе ў плюсе!
я так зразумеў удзел толькі для абраных. як мне ўвайсці ў вашу касту?)))
Ну я так бы мовіў выказаў сваю думку па гэтай справе! Я ўвогуле супраць таго, каб той, хто стварыў фрышку, удзельнічаў у ёй – вось і ўсё.
Напісаў Леніну ў скайпе, нешта маўчыць. Два коды падрад, выдзеленыя, кажуць, што ўжо актываваныя. хочацца нешта зрабіць, а коды ўжо юзаныя. знайдзіце мне гэтага грэшнага Леніна.
=(
Гэта называецца са сваім установам у чужы манастыр лазіць.. Асабістая справа кожнага – гуляць ці не гуляць у сваёй фрішцы😎
Я нікуды не лазю, чытай вышэй, што я напісаў! Каму фрыха – той і вырашае, гуляць яму ці не. Я выказаў сваю думку па гэтым пытанні.
А па-мойму ахуеная ідэя насамрэч.
А гэта камусьці трэба ў такім выпадку?😁 Будзеш рабіць фрыху – рабі як хочаш.. я буду рабіць як мне хочацца. кожны будзе рабіць як яму хочацца… і чужыя меркаванні па гэтым пытанні наўрад ці каго цікавіць😎
А па-мойму ідэя жудасная! Так можна зліць каму хочаш свае фішкі (я не маю на ўвазе ФЕЮ, я кажу канкрэтна пра ідэю). І справа нават не ў размеркаванні месцаў! Напрыклад, я хачу разыграць свае грошы, але пры гэтым пастараюся зрабіць так, каб не ўсё разыграць, што запланаваў 😆.
І справа нават не ў грошах!