Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 жніўня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,990 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Можна ж удзельнічаць, хлопцы? А то ў папярэдняй фрыхі заняў 4-е, спадзяюся тут заняць першае)
чалавеку па х у й
лепш увогуле без фрыхаў тады чым такая
Ну доля ўдачы таксама павінна быць))за тое будзе цікава глядзець))) Бо будзе бітва) Мне пад піўка норм прама)
@newidimko віншую з выйгрышам. сума норм! буду ўдзельнічаць, можа пашанцуе) а што да 1-га месца, тут увогуле грэх скардзіцца. чел робіць фриху, скажыце дзякуй. а вам яшчэ што-небудзь не падабаецца
фрыха гэта калі ад душы каб людзі парадаваліся а тут чыста хайпануць як усе будуць глоткі грызці адзін аднаму
Вождзь, не заводзься. Тым больш да чужых грошай. Развесціся баріну хочацца (Жэнёк не ў абразу, жарт), паглядзець як смерды будуць за адно месца пад сонцам біцца 😆
мяне да яго грошы як бы па барабану, пры чым тут гэта? Выigраў і шчыра рады за яго з улікам таго, колькі ён да гэтага ўліў
вось менавіта – гэта выглядае больш як быццам вы рвяце горла, а я пасмяюся пад шоу; не прыгожа гэта і не па-чалавечы
Ну капец @Lenin усё не падабаецца)))
Вось калі справа датычыцца розных грошавых розыгрышаў і цябе раптам што не задавальняе, калбасіць цябе не па-дзетску ….. ахахаха))) Можа зноў на мяне абражыцца і пару месяцаў не размаўляць, калі хочаш.
Вождь..фриха гэта розыгрыш грошай, і ў любой фрыхі ёсць свае правілы. Гэта не спосаб зарабіць грошы, гэта не заробак. Стаўся да гэтага як да латарэі. Вождь..ну і калі табе не падабаюцца правілы, пройдзеш міма і не трэба пра гэта трубіць на ўвесь свет. Я не абавязаны падлаштоўвацца пад чыесьці правілы, і раблю так, як лічу патрэбным.
да і біцеся як хочаце
Увы, табе нельга. Болей актыўнасці🙂 І ўсіх папярэджваю..калі няма актыўнасці, то можаце нават не ўдзельнічаць.
Вождь ну няправільна думаеш, чалавеку скажы дзякуй а потым ругай)
я чалавеку вышэй сказаў, што шчыра рады за яго
а думаю я абсалютна правільна – з такой колькасцю прызавых можна зрабіць задаволенымі і шчаслівымі як мінімум 3 чалавекі, а то і 5. а не ўладкоўваць грызню за топ-1 – гэта не па-чалавечы і не па-сяброўску (калі ўсе тут адзін аднаму сябры), тым больш ведаючы, што нават 1к 1к людзей парадуе!
Вождзь..сварку влаштоўваеш тут толькі ты і ніхто больш😮 Так..я па-сяброўску аддаю камусьці 5к, але не проста так. Камусьці пашанцуе – той іх і атрымае, і ўсе маюць цалкам роўныя шанцы. І гэта будзе не сварка, а гульня, прычым цікавая)
ну я, значыць я. пры гульні ў покер гэта не шчаслівы выпадак, а накручаны ГСЧ і нічога цікавага ў такой гульні няма. ну я ўжо напісаў сваё меркаванне вышэй некалькі разоў так што ….
А я не віншую яго! Жадаю яму больш злівацца, гэта асабістае маё жаданне і я як мінімум маю на гэта права, а таксама маю права выказацца. Вось так!!!
Няхай нават форумчане мяне замінусуюць, але гэта яшчэ кветачкі у параўнанні з тым, што я пажадаў. Таму што троліць мяне з-за таго, што ў мяне няма нагі – гэта звышцынізм.
Тваё меркаванне не ўлічвае таго што гэта не твае грошы. Я як спонсаруючы сіяе мерапрыемства , у дадзеным выпадку, маю поўнае права і ўказваць правілы. Так як сума прызавых не вельмі то і маленькая, то і атрымаць іх адпаведна не павінна быць лёгка🙂
так рабі што хочаш я ўжо сказаў вышэй, але не так жорстка, як ты сказаў; па-сяброўску было б, калі б ты сказаў: пацаны, я выйграў вам 5 к прызавых – рабіце фрыху і дзяліце як хочаце (як у выпадку з савой, зигзагом, мной і іншымі)
а тое, што ты робіш, – гэта не па-сяброўску, і я на твае бабкі ні ў якім разе не прыткаўся
дай яму тысячу і ты яго сябар,а калі не даш-то не сябар,бо гэта не па-чалавечы гэта і не па-сяброўску 🙂
дзе я ў яго тысячу папрасіў?
Ёпт, вы тут разгарнулі дыспут 🤣
Вы пішэце, пішэце. Можа, чытаючы, і не засну да фрышкі.
Невідзімка зрабіў фрыху, такую, якую захацеў, бо ён нікому нічога не абавязаны. табе фрыха не спадабалася і ты ў яе гуляць не будзеш, лагічна. пры чым тут не па-чалавечы і не па-дружачы? ён увогуле мог яе не рабіць, а табе, відзіце, 3-5 прызавых падавай, і покер дрэнны, ГСЧ накручаны “пры гульні ў покер гэта не шанц а накручаны ГСЧ і нічога цікавага ў такой гульні няма”) атрымліваецца, яму трэба проста раздаць гэтыя 5к і тады гэта будзе па-дружачы і па-чалавечы) вось я і кажу, каб ён табе тысячу даў і тады будзе па-дружачы 🙂 а дзе ты ў яго тысячу папрасіў, я хз 😎
Так як мінімум 90% удзельнікаў за тое каб было больш прызавых месцаў, а таварыш Невідзімка катэгарычна супраць. Прапаную ход канём, пераможцу, які занёс, ўладкаваць адразу паравозам фрыху косарыка на 2 з вялікай колькасцю пераможцаў.