Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 жніўня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,936 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вам дзякуй за ўдзел! Віншую ад душы пераможцаў🙂
табе дзякуй. Я іх усіх амаль што зрабіў як дзяцей. Няма мне роўных
🙂Добра. Віншую)
Табе дзякуй, чалавек самой добрай душы. Не пытаюся, колькі ўнёс, спадзяюся дастаткова 🙂
Удачы табе ўсебаковай і ўсіх даброт!!!
Ну ад сціпласці ты дакладна не памрэш 😁
Я ведаю, колькі ён занёс. Але я не скажу.
Відаць, я сціплы, я не пішу пра тое, што чел 400 еўра выйграў/вывёў, хоць мог бы. А не пішу пра гэта, бо гэта не маё дзела! Няхай сам, калі захоча, раскажа!
400 яўрэяў? Вывеў? Куды вывеў? У пустыню? І павёў ? Вось прама павёў ? Як Мойсей?🤠
Oxystaff, дзякуй за цёплыя словы! І табе поспехаў у нашай няпростай ) Ад душы🙂
Хлопцы я ўжо пісаў не раз.) Адпішуся яшчэ. занёс турик на фетбете 400 еўра. покатаў іммортал да 500. Падсліўся да 300 і вывёў. Выводзілі 1,5 сутак на візу)) вось у прынцыпе і ўся гісторыя🙂
Дарэчы, Oxy) Мы з табой сёння ў фрыху гулялі ХА ў 18 00 па Мск. ну і моцны ты ў хэдзапы гуляць. Не схаваю. трыбетіў там мяне амаль кожную 3-ю руку😁 шчыра было цікава пагуляць з моцным супернікам)) Ёсць вопыт гульні))) Дзякуй!!!
а мне ўдачы? =(
Так гэта мы з табой ката́лі) ахаха))) да я нешта спёкся. Фрыха табой арганізаваная пачалася і я адчуваю, што з гэтым ХА яе губляю)) Пачаў памыляцца. Я ў турніры прывык па адным стале катаць. У кешы многа сталоў магу, а ў турніках – не. Ды і стэк у цябе быў магутны + гуляеш ты нядрэнна і табе заходзіла. Можна, канешне, было папыхцець, але тады б іншую фрыху прапусціў. А так у абодвух выпадках топ-2)) Табе яшчэ раз респект і павага 😉
Хопіць))) Усім хлопцам , усяму нашаму форуму! І табе ў прыватнасці – Удачы!🙂😏
Табе, канешне ж, таксама фея. Ну і заліваў таксама. Куды ж без іх 😁
Паша, запілі турык на якіх-небудзь 21.00-22.00 па Мск.
10$ прызавы (1 месца – 5, 2 месца – 3, 3 месца – 2).
Прызы кіну на PokerStars.
Флінт за турнір на Хэлоўін падкінуў 2к рублёў.
Назва: Фрырол ад @legioner33
Пачатак фрыролу: 30 лістапада 21:00 па маскоўскім часе.
Прызавы фонд: $10
Бай-ін: 17 тыс. + 3 000
Гульня: Холдэм
Павышэнне блайнаў: 5 хвілін
Фішкі: 3 000
Прызавы фонд:
1 месца – 5$
2 месца – 3$
3 месца – 2$
Крута) Стварыў турык. Рэгаемся 😛
Ап. 10 хвілін да пачатку турніру.
Буду цягнуць ( але гэта не дакладна )
Прызы адправіў)
Атрымаў))Дзякуначка😁 Выгравай яшчэ)
Як гэта я халяву то пралябіў 😡
Хлопцы, у колькі рабіць фрыху? Каб усім зручна было. Не раней за 6 вечара (18:00), але і не пазней за 9 вечара (21:00) – паміж гэтымі прамежкамі выберыце.
Калі ўсе вывесяць. То стварыў(а) фрыху на ПС у клубе, калі я там яшчэ адміністратар, а калі не, то попрашу Фридока, думаю, не адмовіць )
Па-першае віншую. А па-другое мая прапанова 20-00