Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 жніўня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,957 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
дапаядзецца перамагчы) за сваю галаву 300 на Ківі дадам
А я гуляць не буду, стаміўся за сёння і за ўчора рэальна цяжка катаць па 4 гадзіны і вылецець як фіш)))))😁
Дзякуй за фры , і віншую з заносікам , у наступны раз бяры топ 1)
ды, прыгай таксама, павесялімся, адб’еш хоць частку прызавога за маю галаву) дзякуй за фры!
Ну ок, можа чаму і навучуся ў вас)))))
Ды што там за прызавы, так піва папіць, дзякуй чату, дапамагалі мне як маглі Красавцы!!!!!!
100р за тваю галаву. калі прыгнеш) без абід, калі што
Проста што нібыта нахаляву ўчора было больш за 18к, ухапіў білет, а сёння таксама было – калі турнір пачынаўся, больш чым 1500 чалавек і 25-е месца нібы для фіша прыемна))))
Ды ок, згодзен!
Па просьбах працоўных мяне таксама паклікалі – за маю галаву сціплыя 100р, яна ўжо пустая, Васабі пацвердзіць) 😁
тады хто ксера і мяне выб’е пішыце ў лс ківі
а за мяне-то што плаціць? Я павелджеку перавяду 😁
ну так я дабіваў жа за тваю галаву ад сябе) так жа як і за сваю, фриха будзе цікавей))
паняў ок
Народ прызавыя атрымліваць на ківі мне ў лс)
Дзякуй за фрышку ксер) і не сумны вечарок))
Красава Бро! Трэба ўсім быць такімі на гэтым форуме і ў нас усё будзе ок!!!☺
я перамогу, але калі заняму другое. то таксама ў лс, ну і за ксера ў лс само сабой
так і я за сябе прызначыў і ты за мяне 😁так атрымліваецца?
я ёй перавёў за тваю галаву. у тэлеграме не адказвае, абідзелася на вас, збяраліся і скінуліся ёй усе па 100пт, лепш па 1000(жарт, вядома)
Дзякуй хлопцы за фры! Удачы і заносаў!
Дзякуй за фрыху, жадаю ў будучыні толькі перамог!
ксеру дзякуй за фрыху! хто не спіць го ў чат, тры прызы па 100 на ківі, за адказы на дурныя пытанні
Усе прызы атрымалі, акрамя вадзіма наумца) калі сарвуся і патрачу яго сотачку, то верну ўласніку, як скіне на ківі))
А сёння фры не будзе?)
Будзе, канешне. У 20:00. Ад вавады.
Учора адправіў апошні прыз з фрыхі ксера , адпісаўся потеряшкін))
Фрыха ад @gros777
Пачатак: 00:00
Прызы: