Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 жніўня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,966 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
а пры чым тут сайт і VPN – тут ніхто нікога не трымае – пазвані ў Роскомнадзор каб сайт разблакавалі)
ну дык бля заёблі расіяне са сваім інтэрнэтам – едзьце ў Беларусь або ДНР ЛНР і будзе вам шчасце з інтэрнэтам і вывадамі на карты🤣
ох ты епты, ну калі ты залежнасці наведвальнасці не бачыш паміж заблакіраваным сайтам і незаблакіраваным, я хз, не ўсе могуць сядзець суткамі з уключаным VPN
бачу – Іван і так епецца з гэтымі блокамі суткамі – ну плять не мяняць жа адрас кожны тыдзень, хатні прасцей змяніць 😁
Фрэді таксама падозрачна хутка саскачыў з фрыхі, раскідаў усіх сваіх чарвякоў і прикормку, кінуў вудкі, напісаў у чаце ўсім БАН і знік..
зато я антилидер😃
За гэты турнiр выплаты так i не паступілі!
Быць адзіным пераможцам гэта не толькі ганарова, але і накладна 😎
Фрыха ад @o6666o на 1.500 RUB 😛
@o6666o ад душы за фрышэчку, заносі)
Дзякуй
Дзякуй бра за фрыху за маю грэхоўную галаву дадам 200 паінтаў што ёсць тое і ёсць больш нема)))))))
так што пакатаю за мяне 300р .за дока 500р
Выдатна) Засталося толькі даведацца вашыя нікі на старсе)
А які нік у цябе ў пс?
@o6666o
Можна пытанне? Я пастаянна пішу на форуме, праводзіў фрыху раней, па меры магчымасцяў дадаваў пойднты за сваю галаву ў фрыхах. Чаму мяне адстранілі ад гульні ў клубе?
@pavelfredooc Гэта вось да яго)
І нагадай свой нік
Дзякуй за фры, 🤝поспехаў і заносаў табе ! 👍
P.S хто гэта док?
А які ў цябе нік?) Сорян, зараз адновлю
Таму што ты не актыўны на форуме, я не бачыў ад цябе каментаў зусім, а калі фрыха – задаеце пытанні чаму, навошта, будзьце крыху актыўней і дададуць вас!
Пашка – гэта фрыдок
Я неактыўны? Я пастаянна тут вёў тэму пра футбол, пакуль каронавірус не наступіў. Чэмпіянаты стартавалі і прагнозы хутка з’явяцца зноў. Цяпер працягнуў весці тэму пра кіно.
monsterkiddy
Адновіў. 2 хвіліны позняя рэга – паспявай
Ого, аператыўна. Вялікі дзякуй!
За маю галаву 150 поінтаў, нік вышэй)
Мяне выкінуў @sesys нік на пс “so sorry man”