Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 August 2017
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,625 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
давай тады за галаву любога, каго я выб’ю)))
Выйграў фрыспіны, дало 60 руб 🙂
Арсенал чэмпіён!
Мне таксама пашанцавала на 60 рублёў 🙂
Дзякуй за турнір. Хаця і балюча было яго гуляць, бо ён прызначаны на перамогу Арсенала ў Суперкубку. Яшчэ гэты фартовы Каспер нічым не хацеў вылятаць 😁
Шкада, што не ўдалося ўтапіць манагера) сэнк’ю за фрышку. Пазнакі зрабіў для сябе на будучыню)
P.S Rokkito хто б казаў пра фартожопасць)
Рокітка, ну не сур’ёзна бро ставіць мінусы за гульню..Перастань, а то па попе ата та..😄
А якія Прызавыя былі?
10 і 5 форумных баксаў
Я нават не ведаю, як іх траціць!?
Так, Лёня, трэба на форуме хоць чым-небудзь заняцца, а не з’яўляцца толькі калі фрыхі і квесты, Вождзя папросім у верасні асноўны клуб пачысціць, каго нанялі на пачатку жніўня, а на форуме іх і не відаць..
Цяжка тут з’яўляцца, але стараюся па магчымасці сачыць, што адбываецца
Іх можна траціць у краме форума і выводзіць у кэш, але пры актыўнасці на форуме
крама вось
🔗
А чым тут можна заняцца?
Лёнь і гэта зразумела, толькі калі квесты і фрыхі ўсе лёгка з’яўляюцца, а на справе ты нават гайд форуму не чытаў, што за пойнты, для чаго яны і як імі карыстацца..
Дык пры чым тут гульня ))) Я мінусануў, бо мне не спадабаліся ягоныя словы 😁 Прастa прызнаўся б, што яму знатна пашанцавала ў хэд-апе. Пішэ пра маю фартожопасць, пры тым, што я спачатку агрэсіўна сёння гуляў. Ён тупа карту чакаў, ды оллініў :d Ёсць яшчэ пра нейкія паметкі: то ці натхенні, што я фіш, то ці што …
Ды кіньце вы, фу і расцерці, прасцей на ўсё глядзець.. 😁
Гэтыя мінусы і плюсы. Гады 3-4 таму рэйтынг нешта ды значыў. А цяпер кожны навічок можа атрымаць ад 250 плюсаў проста так.
Не задумвайцеся пра гэтыя мінусы. У хуткім часе палітыка рэйтынгу будзе перагледжаная.
Кожны плюс і мінус будуць каштаваць кроплю вашай крыві
Ах, так! Слава як-небудзь вырашыць з адміністрацыяй форуму, што рабіць з клубам, каго чысьціць, а каго пакідаць.
Лякаць навічкоў і пісаць ім “свае правілы” не трэба.
Дзякуй за дапамогу і разуменне.
Mariya навічкоў ніхто не пужае і “свае правілы” не прыдумляе… А культурна ім нагадвае, правілы клуба.. І з гэтым згодныя большасць удзельнікаў покернага клуба Latest, не верыце можаце правесці апытанне..
Вось пра што гавораць правілы покернага клуба, і дзе я штосьці прыдумаў ад сябе і запужаў навічкоў:
1. Існуе група карыстальнікаў, якія не праяўляюць актыўнасці ні на форуме, ні ў клубе. Гэта баласт.
Сапсоўна “Нас” навічкоў запалохаў😄
Табе не пагражае. Па табе відаць, што ты прыйшоў сур’ёзна і надоўга.
☺паспрабуем не пасраміцца))🤩
я наадварот дзе-то пісаў, што ты з усіх, хто ў клубе зьявіўся, адзіны юзэр якога на форуме відаць..
Правілы перапішам. Вінаватых пакарамо 😃