Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 August 2017
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,621 Прагляд
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
кінь яму нік у прыват
калі ты заняў 1 кінь нік на пс у лс
Ну і бан яму адпаведна – усё па правілах форума )))))
1 месца можа быць толькі ў Славы ну часам у Фрыдока а ўсё астатняе Бан так нельга))))))
ага, зразумеў, топ-3 засталіся гульня была гарачая а ў хетзапе так увогуле банкролл бегаў туды-сюды 🙂 шкада, Славку не зліў 🙂 хаця даволі прыстойна ў яго банк забіраў, але нічога, у наступны раз 🙂 Дзякуй усім!
Не ну гэта БАН Васаби пацвердзіць супраць вождя стэк збіраць? Расстраляць на…й)))))
шо вы нясеце ШТО вышэй дзікія. прыз топ 1 -=5; на пс шо вы тут нясеце
я крыху не зразумеў вы фрыкі ствараеце за 5 мінут перад пачаткам?) в 18-30 убачыў што быў фрірол у 17 гадзін. щас зайшоў аказваецца яшчэ адзін быў у 19-15 шо за закрыты клуб ананімны?)
я стаміўся
што для цябе
проста дайце мне нік та я пайду спаць
адпісаў у асабістыя паведамленні пералічай, усё ў парадку, з васаби разабярэмся, ужо пагаварылі, дзякуй!
Віншую бро з пачотным першым месцам, заслужана!
А асобная падзяка @dominion са ўчорашняга дня нас балуе, хоць і прызавыя не вялікія ) але для нашых лудзікаў самае тое!))) Заносаў паболей, бро!!!
Прызавыя 5$ атрыманы, рэспект @dominion
Не па тэме канечне)но ў мяне рэпа 911)як хуткая дапамога ў Амерыцы,не дарма мяне завуць Робін Гуд))))
папсарваў табе рэп, кайф)) нехай з такімі блатнымі лічбамі па форуме лазіць😁
бля, я 5 гадоў тут на форуме і з кожным днём я не перастану здзіўляцца. наколькі вы, людзішкі, МЕРКАНТЫ́ЛЬныя. тут ён тут я, а ён, а я вам самім не надакучыла весці сябе як жывёлы я здзіўляюся наколькі тут прысутнічаюць ал -е людзі
рашаць вам як жыць, весці сябе
задумацца ніколі не позна
Мая помста будзе жорсткай, за покерным сталом) нават Zorro не дапаможа табе))
Фры ад @metal45
старт 16:20 па мск
топ 1
500 р. на ківі
@metal45, ооо як) нешта падняў бачу🙏 дзякуй за фрышку, бро)
падтрымліваю… ад душы браце!!!!
Так, падняў усяго 3500. Хапіла, каб раскінуць даўгі, рэшту на фры кінуў. Наіграўся на сёння.
Ну таксама нядрэнна👍
Дзякуй за фрыху!
Хто выйграў то? )))
Дзякуй за фры , я перамог)
і бан