FreeBet $25 букмекер
Бонусы і акцыі букмекерскіх кантор
|
6 студзеня 2018 г.
ад
PavelFredooc
|
14 Адказаў
|
1,438 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вось як падаць заяўку на бясплатную спартовую стаўку ў памеры 25 долараў ЗША:
1 – адкрыць новую ўліковую запіс!
2 – Электронны маркетынг
bookmaker.eu
з вашым нумарам уліковага запісу Bookmaker і назвай форуму BTC Talk.
3 – Ваша бясплатная спартовая стаўка будзе залічана на ваш рахунок (звычайна на працягу 24-48 гадзін).
Поспехаў!
Тэрміны і ўмовы:
– Прымяняецца 10-секунднае апытанне, перш чым можна будзе запытаць выплату.
– Максімальны выйгрыш у гэтай бясплатнай гульні абмежаваны 100 доларамі ЗША або эквівалентам у валюце.
– Бонус нельга сумяшчаць з любым іншым бонусным прапанаваннем.
– Акцыя дзейнічае толькі для новых кліентаў. Адзінкавая прапанова.
– Бонусы ў выглядзе бясплатнай спартовай гульні. Дзейнічаюць агульныя правілы бонусаў.
– Bookmaker пакідае за сабой права змяняць або спыняць дзеянне гэтай акцыі ў любы час без папярэдняга паведамлення.
– Bookmaker пакідае за сабой права адмовіць у гэтым бонусным прапанаванні, калі падозра на злоўжыванне бонусамі ўзнікае або па любой прычыне па нашай уласнай меркаванні.
– BookMaker не прадастаўляе паслугі ў наступных краінах: Арменія, Коста-Рыка, Францыя, Французская Гаяна, Гваделупа, Мартыніка, Майоця, Рэюньён, Украіна і Венесуэла.
– Бонус дзейнічае да 31 студзеня 2018 года.
https://www.bookmaker.eu
Я зарэгістравалася, а што далей-то😁 што за маркетынг, што за форум😁 можа я нешта не разумею? А ну як растлумачыш😏
хутчэй як-то так) я хз не спрабаваў вось
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2679284.0
электронны маркетынг😁 гэта тыпу адпраўце ліст, толькі куды яго адпраўляць ты не напісаў
адпраўіў ім ліст, будзем чакаць
Пагаварыла ў чаце з Генры😜 вось што ён мне напісаў:
Генры: Што датычыцца вашага акаўнта, калі ласка, адправьце ліст на [email protected] з нумарам вашага акаўнта ў радку тэмы.
Зараз напішу ім на пошту😏 паглядзім, што атрымаецца😁
ты зарэгайся на форуме биткоинтолк і адправь свой нікнейм адтуль + свой айдзі з бк,ну і ўсё, чакай налічэння
прышло пісьмо што фрыбэт даступны,ток цяпер не магу ў акк увайсці,пачынае лагініць і вось на гэтым усё
кароче каб скарыстаць гэты фрыбэт, трэба мець мінімум бакс на асноўным балансе, гэта не бездеп
Пакуль пусто… Так бы можна было кинуць $1,😏 але мінімалка $10, а праз BTC можна ўвогуле кинуць 0,5М$ 😁
у мяне таксама такое акно і ўсё(((
а адказалі яны мне вось што-
Усё гатова
Bookmaker.eu
перакладчык пераклаў як «увесь набор»…які набор, ох
Перакладаецца як усё гатова, зроблена і г.д.
гэту праблему я вырашыў,замест пошты увядзі айди што адпраўляла ім
Дзякуй вялікі) Сама б не дадумала.Усё норм на рахунку 20.75 еўра))) цяпер бы яшчэ паставіць правільна куды б…
так ты вышэй пачытай,іх нельга паставіць,трэба мець бакс на рахунку,так што трэба дэпаць