Форум Кватро Казіно для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
24 January 2023
ад
PavelFredooc
|
300 Адказаў
|
8,972 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так я не спрачаюся, я ведаю, што такое можа быць! Але! Учора многім адабралі выплаты, і нікому нават капейкі не прыйшлі, ці не падазрона?
Так а хто табе сказаў, што выплата павінна адразу паступіць? Адабрыць не азначае перавесці. Проста вывады да 24 гадзін – фэйк, вось і ўсё
Так пра што я і спрабую данесці, што яны проста адобрылі нам, але выплаты не адправілі) іншае пытанне, адправяць ці?
На крыпту хтосьці выводзіў?
Я не разумею прадстаўнікоў і кіраўнікоў казіно, калі ў вас цяжкасці з бабкамі ў касе або яшчэ што, то скажыце пра гэта, мы ж людзі, усе разумеем, пачакаем) і пытанняў не будзе, і ніхто не будзе надакучаць пісаць. А то цяпер будуць казаць, праблемы ў плацежным агрэгатары.
У тэлеграме пісалі рандом чэлы, што на крыпту таксама па частках прыходзіць )
Увогуле яшчэ не сустракаў тых, хто выводзіў на крыпту. Мадэр таксама сёння пра гэта пыталася)
Ну вось паглядзі першыя старонкі конкурсу, нашы хлопцы па ўсім відаць нармальна бахнулі казік😂Яны такога не чакалі
Ну значыць каса рэальна пуста) і плацяць па меры магчымасці, значыць тым, каму адабрылі, хутка пачнуць паступаць часткамі таксама)
Галоўнае, каб плацілі. Мне вось ужо шкада прасіць у іх піцу з дастаўкай 🤣
Так слоты нядрэнна і сапраўды гуляюць) калі б плацілі яны нарм, у іх людзей было б куча, гулялі б без перапынку, што хаваць, я ўчора, калі ўбачыў, што адобрана, зноў захацеў депнуць, і пакатацца. Ага, толькі не тут тое было, грошай няма, але вы трымайцеся😂
Дарэчы наконт піцы, мне так і не даслалі яе) хоць усе даныя даў, і ўчора нагадаў, сказалі ўвечары дастаўка будзе) ага, чарга стаіць з дастаўкі😂
Слоты дзіка гуляюць, па-началу наваліла і потым 750к вагера адмыліся з мінімальнымі стратамі.
Такога ў жыцці ніхто не напіша, што грошай няма ў касе.
Бо гэта першы прыкмета скаму.
Пры адкрыцці казіно павінна быць прыстойная фінансавая падушка, каб мець сродкі на выплаты.
А калі казі адкрываюць толькі з грашыма на падключэнне і раскрутку, у надзеі, што калі што – паспеюць, то гэта скам.
Не першы дзень у казі гуляем. Гэта элементарныя рэчы
Так, я гэта зразумеў) таму і кажуць, што ва ўсім вінаваты плацёжны агрегатар)
Гэта не зусім новае казіно, яму год.
Калі выводзяць на карту, то ясна жа, ужо прыкладна 2 гады нідзе няма хуткіх выплат, бо вы самі ведаеце чаму.
А цікава, як з выплатамі на кашалькі і крыпту. Тут, калі бабкі ёсць і яны самі кажуць, што плацяць за 2 гадзіны, то як гэта? Плацяць так, ці не?
Вышэй жа адказалі) што людзі пісалі, што на крыпту таксама часткамі выводзяць
на карту прыходзілі і за 5 хвілін пасля зацвярджэння. і за дзве гадзіны. Але дакладна не суткі)
То колькі вывялі-то ўсяго?
120 вывелі за 3 сутак. уучора 150 адабрылі і дагэтуль нічога
у мяне амаль 24 гадзіны прайшло-навaт не зацвердзілі-калі прайдуць 24 гадзіны куды трэба пісаць-хто ведае,ці, судзячы па тым, што напісана вышэй-пра выплату можна забыць?
Так, вось дзяўчына мне зараз піса́ла – у яе 500р таксама ўчора адабрылі і не прыйшлі.
Ну зразумела ж, што яны проста для відy адзначылі, быццам вывелі, насамрэч нікому яны нічога не вывялі. Як бы ўвогуле не кінулі)
Рэбята, адпішыцеся сюды, калі што, калі каму-небудзь штосьці прыйдзе па выплате) сёння дакладна, напэўна, нікому нічога не прыйдзе)