Форум KrakeNcassino для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
23 October 2019
ад
MariyaKonor
|
759 Адказаў
|
36,191 Прагляд
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Робінгуд і Хух замовілі, адказваю.
Адказаў вам у ЛС.
Што адказалі?Кога заказалі вы аб чым увогуле?(
Усё добра, не хвалюйцеся)
Вы прадстаўнік казіно ці школьнік?Вашы прыколы не прайшлі(вядзіце сябе годна!А не як 5-класны школьнік!Хоць так, вы ж школьнік,19гадоў кармілі ўсіх што будзе бездеп то 50 фры-спінаў для форума то яшчэ што то,у канцы зрабілі 1000 з вагерам 70х))))убогай дрюматыцы)якая нуль у аддачы)))
Так я сам у шоку)Дазвольце зараз пацікавіцца:Мы зараз пра што размаўляем?
1. Адно аднаму не перашкаджае, але ўсё ж не школьнік, крыху абідна, але як ёсць ужо.
2. Абяцалі бездэпазітны бонус, які запушчаны. Быў адыгрыш на 6 гадзін, зараз павялічваем да 24 гадзін. Вейджэр таксама зменшым.
3. У мяне сустрэчны пытанне да вас. Вам не падабаюцца нашы слоты, нашы бонусы. Пры гэтым вы штодня заходзіце ў гэту тэму. Я разумею, што ў ўсіх розныя забаўкі, але калі мне нешта не падабаецца, то я гэтым не карыстаюся. (зноў жа гэта маё асабістае меркаванне). А калі ўжо не карыстацца, дык які сэнс абмяркоўваць? Нават не з пазіцыі школьніка, а проста чалавечай, вы за гэты тыдзень разоў 4 сказалі, што слоты друматикі кепскія. Пры гэтым вы нават не чыталі, што я пісаў, менавіта з-за таго, што мы хочам запускаць слоты з новай графікай і ў большай колькасці, мы і цягнулі з бонусамі.
Адпаведна мне ўжо чыста з жарту зайсці з вамі пагаварыць, бо я не зусім разумею, якога адказу вы ўвогуле чакаеце.
Штодня.
Слоты фігня, бонусы адстой
Слоты фігня, бонусы адстой.
Пасля гэтага вы яшчэ кагосьці школьнікам называеце… Вы не можаце аргументавана нічога сказаць. “Слоты нічога не даюць!!!”. Ну а мне даюць, і што цяпер рабіць? Вось я ўчара адыграў наш самы жудасны бездэп (грошы, праўда, вывесці не далі, але гэта такое, спаслаліся на тое, што я ў іх працую).
Калі вы будзеце пісаць аргументавана, я з задавальненнем буду імкнуцца вырашыць усе вашы праблемы. Калі ўсё скочваецца ў паўтарэнне аднаго і таго ж… Давайце хоць нармальна мець зносіны, з жартамі, што вам каштуе.
Ну і ў выніку, каб вы ў соты раз не паўтараліся.
ВЕЙДЖЭР МЫ ЗРАБІМ ЯК МІНІМУМ 50, І Я ЎЖО ПРА ГЭТА ПІСАЎ)
Канечне, вы можаце пацікавіцца. Вы мне ў прыват напісалі пытанне, адкуль у вас з’явіліся бонусы, бо вы не гулялі. На жаль, я ўжо не заходзіў на форум у той дзень, і вы ўжо напісалі сюды пра тое, што я зьнік.
А я не зьнік, але пасмяяцца пра тое, што двое форумчан, у якіх, на жаль, нашае казіно ў ЧС, заходзяць у ветку і штодня пра гэта гавораць, не змагся. Каюся.
П.С. адзін з іх ужо не адказвае, спадзяюся, прачытаў і правільна зразумеў, што я яму спрабаваў данесці, і бонусы, як бы ўсім ні хацелася, грошай казіно не прыносяць. Але мы абавязкова будзем выпраўляць усе нашы косякі, асабліва калі прэтэнзія аргументаваная.
Па‑першае вы абяцаеце ўжо з 2019 года)
Па‑другое, калі я заходжу сюды, гэта не значыць, што мне цікавы ваш казіно (я чыста паарыжаць)
І па‑трэцяе наконт слотаў) дрюматик, як ужо казалі тут, скапіяравалі слоты ў новоматика і перайменавалі ў дрюматик))) вам самім не смешна?
Ды потым кажаце ўчора адыграў гэты бонус?) Можаце казаць хоць 100 разоў адыграў) для прамоцыі вашага сумнага казіно! Яшчэ кажаце не далі вывесці?)))) Смешна і вы выглядаеце як школьнік, якому няма 18, а ён адыграў бездэп казіно і яму не далі вывесці таму што няма 18))) блытаніну нясеце
Што датычыць жарту, мы з вамі знаёмыя, каб жартаваць? Я тут ужо год і хлопцаў амаль усіх ведаю, вось з імі можна пажартаваць, а вы куды! Трымайце субардынацыю! Вы балабол або прадстаўнік казіно?
Яшчэ раз паўтару – слоты ў вас г**но!!!! Сусцэльна маё асабістае меркаванне!
Так я разумею, што вы строга пасмяцца, і гэта ваша забава, проста якога адказу вы тады хочаце атрымаць?
Прадстаўнік, вы рызыкуеце страціць з тэмкі хаця б гэтых трох наведвальнікаў 😁 Проста ажыятажная тэмка ў вас, што можна кідаць понты на тых, хто хаця б у яе заходзіць. Калі не будуць заходзіць, вы пойдзе ў архіў. Чым будзеце апаць? Канскім вагерам у сумных слотах з вывадам 1К і адыгрышам суткі? 😁
Зразумейце. Вы НЕ ПРАПАНУЕЦЕ нічога дзейснага, што магло б дапамагчы вам заполучыць лаяльных кліентаў. Пры такіх умовах у інтэрнэце мора пуканоў, якія з часу ў час мяняюць назвы і трошкі падрэтушоўваюць свае ўбогія старонкі, зробленыя студэнтам-першакурснікам. Для новага казіно ваша маркетынгавая і бонусная палітыка – шлях да фіяска
Так, тэма ажыятажная, спрэчак няма) Але так сумна і прыгнётна проста па шаблоне адказваць. Калі ўжо тусавацца, дык усім разам.
Я з вамі цалкам згаджаюся. Таму мы пераглядаем яе. Таксама зрабілі казіно пад ліцэнзійны софт, зробім ліцэнзію і для гэтага казіно. Планаваем дадаваць гульні, мяняць дызайн (але пакуль не назву😃). Мы ўсе гэтыя праблемы разумеем і хочам іх мяняць. Я пра гэта, уласна, і пісаў неаднойчы. Проста ніхто не хоча слухаць.
Наадварот, мы б хацелі больш крытыкі па дызайне, па праблемах, якія ўзнікаюць, што трэба яшчэ зрабіць, каб карыстальніку было камфортна вяртацца.
Такім чынам на дадзены момант пасля рэгістрацыі мы ўжо прапануем гульцам сцэнар на 4 дні: абраны бонус, акцыя +\-, кэшбэк і яшчэ адзін бонус.
А ў гутарцы ў тэме ідзе толькі пра бонусы…. Ну і слоты, сонейка. Пры гэтым мы нядаўна іх перапрацоўвалі з нуля з нармальнай аддачай. Пры гэтым у нас таксама ёсць арыгінальныя слоты ад QT.
Вось, разумееце, мы б былі за, пайсці насустрач, але ніхто не хоча(
Па-першае, на мой погляд, вам як ньюбі ў казіно трэба было замутзіць АДЗІН прывітальны бездэп для форума з прыстойным вагерам (у тым ліку і для тых, хто раней рэгістраваўся, як я, але адчуў УГ з адыгрышам за свае). І тады, можа, людзі і пацягнуцца. На сёння ў вас роўнасць. Бонусы аднолькавыя як для форумчан, так і для любога Васі звонку. Маркетынг пры выхадзе на мэтавую пляцоўку павінен быць мэтавым. Разумееце? Гэта значыць нацэленым на тую аўдыторыю, якую вы хочаце прыцягнуць. Іншымі словамі, дапусцім вы ўклалі грошы ў бездэпы для форумчан на нейкую колькасць выплат пры адыгрышы (а адыграюць не ўсе, трэба лічыць пул), на прэстыжным рэсурсе Латест вы атрымалі 3,4,5 лаяльных кліентаў, якія напісалі “О, крута, хлопцы выправіліся, можна гуляць”, і абываталь, што сёрфіць інтэрнэт, натыкаецца на гэты топавы рэсурс, бачыць водзыў і ідзе рэгіцца да вас. Логіка прасцей варанай бурака… Маркетынг для чайнікаў. Можаце, у рэшце рэшт, прыдумаць якія-небудзь адрасныя бонусы, хоць бы для ўдзельнікаў гэтай тэмкі, каб знізіць градус негатыву і пераўвасобіць яго ў лаяльнасць. Думайце шырэй…
Думаем пра гэта, канешне. Проста ў нас 2 прагера, а ў распрацоўцы яшчэ 2 новых праекты. Я таксама стараюся даносіць усё да кіраўніцтва. Бонус для форуму ніяк не можам запусціць, бо зараз пераробляем кола фортуны. Прагер як дадакучыць яго (тэрміны ўжо страшна называць), то і гэты бонус будзе.
Потым абавязкова ў планах рабіць пастаянныя акцыі для форумаў. Асабіста я толькі “за”, каб людзі прыйшлі і выказалі сваю думку пра тое, што можна змяніць дадаткова. Але ўсё зараз упёрлася ў негатыў з бонусамі. Пры гэтым я не разумею, навошта так хвалявацца. Конскі вейджар для тэсту і мы, натуральна, яго паменшым, проста мы цяпер збіраем статыстыку на колькі можна знізіць, каб і гульцам было камфортна, і нам. Мы ж таму ніякіх дадатковых умоў цяпер увогуле не ставілі. Вывесці можна нават даплаціўшы сваіх да 500 (калі нагуляў менш) і мы ўсё роўна выведзем. Без холда, (але з верифікацыяй, тут сорян, колькасць рэг не адсочваем).
І вам дзякуй за разгорнуты адказ.
Канскій вэйджар для тэсту і мы натуральнаего паменшым.
Зрабіце так, каб і на ўсіх слотах можна было адыгрываць
На ўсіх слотах не магу (навіна аргументаваць кіраўніцтву таксама не змагу, бо ў многіх казіно бонусы налічваюцца ці на аднаго правайдэра, ці на пару гульняў увогуле). Разумею, што вам не падабаецца выплатнасць Друмматик, але пад яго робяцца новыя гульні, і, спадзяюся, яны ўжо больш вас парадуюць.
Вы хаця б гэты спачатку давядзіце да ладу)😁😁😁
П.С. Тут была адна прадстаўніца казіно з супер конкурсам, таксама тыпу на двіж, але вынік заўсёды адзін. Рэкамендую сачыць за тым, што пішаце.
Так справа ў тым, што і прадукты зусім іншыя. Таму і спачатку хочам запусціць для параўнання папулярнасці, так бы мовіць.
Вейджер ужо апусцілі да 50, даступны суткі.
Я вельмі рады.) Праўда, ёсць шмат больш годных казіно з меншим вэйджэрам, але вы старайцеся, можа праз пару гадоў зможаце выйсці на новы ўзровень))
Правільна. З вэйджэрам x1 😎
Згодзен з вамі наконт больш дастойных казіно, але з вашай дапамогай можа і ў нас штосьці атрымаецца.
Якія бонусы яшчэ важныя, ці што падабаецца ў гульні? А то адзін бонус – гэта ж так, толькі для знаёмства.
Чаго чаго, а такога пакуль не прапануем.
Ну і дарма. Адразу б выйшлі ў топ 😁
Гэта дакладна, праўда праз 2-3 дні пачалі б з’яўляцца водгукі пра тое, што казіно не плаціць(
1)Прыбраць умову адыгрышу толькі ў друматике, няхай усядзе можна, акрамя лайв гульняў.
2)прыбярыце макс кэшауты.
3)Павялічыць колькасць фрыспінаў прыкладна (100-150) пры першым папаўненні.
4)Рэлоад-бонус 60% з вэйджэрам х40
5)Фрыспіны па панядзелках, для тых, хто на працягу тыдня папоўніў на 5к.
Яшчэ можна шмат параіць.