Форум KrakeNcassino для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
23 October 2019
ад
MariyaKonor
|
759 Адказаў
|
36,180 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я ўжо казаў, што паралелна запускаецца яшчэ адзін праект?)
Пакуль няма, дакладных тэрмінаў у мяне таксама няма, бо пакуль працы зусім не вядзюцца ў гэтым напрамку. Але, вядома ж, па магчымасці ўкаранім як мага хутчэй
Пакуль бонусы дзейнічаюць, прапаную прыгледзецца да гульняў з “жывым” дылерам і да ставак на спорт. Да таго ж бонусы з папаўненнем таксама даволі папулярныя і адыгрываюцца даволі нядрэнна.
Добры дзень.
У нас з’явілася магчымасць прывязаць свой акаунт да сацыяльных сетак, што палегчыць увод у казіно. Спадзяемся, што вам спадабаецца навіна. Калі ўзнікнуць памылкі, пішыце тут.
Ну што ж,пайду пратэставаць ваша казіно.Гэта не клон Селектара выпадкова?
Што то я нават зарэгіцца у вас не магу.Пры ўводзе капчы піша-Памылка:няправільны дамен ключа
Здаецца мае словы дакладныя)))ваш бездэпазітны бонус з’явіцца да 14 лютага))калі яно ўвогуле з’явіцца)
Не, казіно цалкам наша распрацоўка.
Тое, што зарэгіцца не можаце гэта дзіўна, паспрабуйце калі ласка яшчэ раз, калі не атрымаецца, то напішыце ў чат. Вы першы, хто пра гэта піша.
Так, акрамя рэдызайну, у бліжэйшай будучыні будзе запушчаны першы турнір, а можа і яшчэ нешта цікавейшае.
Прабачаюся, можа, яшчэ спрабавалі, удалося зарэгіцца?
Думаеце яшчэ раз варта паспрабаваць?А што мне там будзе за гэта?Прабачаюся…
Пакуль акрамя стандартных бонусаў нічога прапанаваць не можам. Але, усім, хто зрабіў дэпазіт перыядычна прапануем дадатковыя бонусы
Ну і так, хутчэй за ўсё да запуску першага турніру таксама будуць якія-небудзь бонусы.
Яшчэ, усе, хто рабіў деп, могуць адпісацца ў тэме са сваім нікам, накінем нешта цікавае.
Нам патрэбныя гарантыі. Калі вы пра аднаго магчымога чалавека, то не думаю , што гэта правільна.Пакуль застаецеся ў маім ЧС-лісце. Будзем чакаць адказаў.
Кінь першым 10 людзям, хто напіша тут нікнэймы фры-спіны з вэгерам 20х або бездэп! А то нецікава яшчэ і скрыптовы, людзям патрэбныя гарантыі і паглядзець слоты і аддачу слотаў!
Шчыра, нават забыў, але для форума мы робім невялікі эксклюзіў для ўсіх. 50 фрыспінаў, з магчымасцю вываду 5000. Праўда ўсё роўна з умовай папаўнення. Але, думаю, 50 спінаў цалкам дастаткова для азнаямлення са слотамі. Тэрмін некалькі дзён, зараз мяняем старонку рэгістрацыі.
Спачатку протестуйце бездэп!Потым ужо акцыя з папаўненнямі, выгадна і нам і вам 100%.А то абяцалі бездэп у новым годзе, але зліліся, кажуць то не паспяваюць, то яны займаюцца іншымі акцыямі ім зараз не да гэтага, атрымліваецца кінулі нас)))так што давайце бездэп форуму а потым бонусы на першы дэп!Думаю так разумна!
забаняць калі деп унесеш 😁
А вы такога правайдера DrumMatic знайшлі ці прыдумалі ?🙃
аж не гугліцца – відаць круцей за Нетэнта і мікры 🙃
Мы нікога не банім, не хвалюйцеся.
Другі варыянт. Угадалі, а смяецеся)
Ваш статус па маім суб’ектыўным меркаванні – што вы махляры. Прыдумаць правайдэра (проста ўзяць гатовыя слоты з іншага правайдэра і іх захерачыць у скрыпт, крыху інакш змяніўшы картінкі), так яшчэ назваць па ппц – ну вы разумееце.
Якое-то дно казіно выходзіць пастаянна, ніхто не хоча займацца працай, усе хочуць па-хуткаму і каб прыносіла даход.
Я прапаную ў гонар глабальнай пандэміі кітайскага каронавірусу зрабіць міні-разыгрыш падарунка для тых, хто ў вас зарэганы
Сапраўды, бо я яшчэ не лягаў спаць і незадаволены, і калі прапушчу яго, то калі прачнуся буду памятаць
Гэта навряд)яны з снежня не могуць запусціць бездэп)яшчэ і розыгрышы для іх гэта разгром))
Пагаджаюся, гэта малаверагодна. Цяжка, бо мы зараз працуем над ліцэнзійным казіно з цалкам ліцэнзійным софтам.
У гэтым і ёсць сутнасць. Меркаванне ваша. Насамрэч жа ўсё трохі не так проста, як вы думаеце. Калі б ішла гаворка чыста пра зарабатак і “кінуць” усіх, то ёсць шмат прасцейшых спосабаў (каб не паўтараць двойчы: капперы і іншая фігня, дзе ў тэлегу набіваюць падпіскаў). Са слотамі таксама не ўсё так проста. Магчыма, можна, як вы і казалі, проста карцінкі памяняць, але мы ўсё ж такі рабілі слоты з нуля.
Таму ў чым развод і ашуканства? У нас таксама ёсць ліцэнзійныя слоты QT, зрабіўшы дэпазіт можна цудоўна правесці час у ліцэнзійных гульнях. Усе выйграшы выводзяцца. То бок тэхнічна да нас прэтэнзій, як такіх, быць не можа. Мы нідзе не заяўлялі, што маем ліцэнзію (у адрозненне ад некаторых іншых гульцоў), мы не адмаўляем у выплатах з‑за «штрафу», не затрымліваем выплаты.
Адзінае, што мне не падабаецца, – гэта нашы бонусы, але праблема ў тым, што нам таксама трэба вытрымаць баланс паміж тым, каб задаволіць гульцоў і атрымаць прыбытак. Менавіта таму на гэтым этапе мы ўсе сілы накіравалі на стварэнне казіно з ліцэнзіяй (таму што вы таксама незадаволены яе адсутнасцю), пасля чаго вернёмся да перапрацоўкі бонусаў і дададзення новых гульняў.
Тыя слоты, пра якія вы кажаце зроблены з нуля, на самой справе існуюць іх арыгіналы, але добрай копіі зрабіць таксама не змаглі. Вельмі ўбогенька зроблена.
Уся праблема ў тым, што цяпер вы з‑за мультa выводзіце, а праз 5 секунд перадумалі, г.зн. ніякіх гарантый, поўнае вар’яцтва. Як такое можа выклікаць давер? Кому ўвогуле ў гэтым свеце можна давяраць? Вы тут усіх за ідыётаў трымаеце?
Калі вы пра ліцэнзію Кюрасао, то прашу не марнаваць час, яе як ліцэнзію даўно ніхто не ўспрымае. Вам трэба перш за ўсё думаць пра палітыку лаяльнасці і выкінуць гэтага свайго дурымара правайдэра і не позарыцца.