Форум KrakeNcassino для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
23 October 2019
ад
MariyaKonor
|
759 Адказаў
|
36,174 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
таксама адбіў бонус 7000руб на балансе 19000 з чым то, дэпаю 1000руб і гуляю разам з бонуснымі або толькі на свае? Калі на свае то адбіць немагчыма
Так, больш дэтальна аб гэтым бонусе.
Адразу пасля адыгрышу ён, быццам чакае “адмывання”, адмыванне адбываецца толькі на дэпазітныя грошы. Адпаведна 10% ад выйгрышу ўлічваецца на адмыванне бонусных. Пасля гэтага грошы з бонуснага рахунку пераводзяцца на асноўны і пры балансе больш за 500 рублёў можна спакойна зняць.
У адмыванне ідуць усе выйгрышныя стаўкі. Напрыклад, вы гуляеце з 1000 рублёў, пры гэтым заўсёды застаёцеся прыкладна на адным узроўні. Пры гэтым выйгралі, напрыклад, 500 рублёў, прайгралі столькі ж, але 50 рублёў з бонуснага рахунку ўжо можаце перавесці на асноўны.
Зразумела, так нецікава тады дэпаць, іншае пытанне – у ваваде ў іх разам з бонусам можна адыграць, дакладней тое, што насыпала, + свой деп і адыгрываеш спакойна
Прынімем да ўвагі, можа і мы прыдумаем, як гэтыя бонусы абнавіць.
Змяніце таксама, 100% ніхто не будзе дэпіць пры такім адбіванні бонуса – не выгадна нікому
Сам не спрабаваў, але чалавек сказаў, што адграў у ваваде фрыспіны, таксама ўпалі на бонусны рахунак, потым іх трэба адмываць з вэйджарам 20. Пасля дэпа можна рабіць стаўкі і на бонусы, і на рэальныя грошы, правільна?
Я НЕ МАЎ НА ЎВІДЗЕ 100 СПІНАЎ бездэпу ў Вавадзе) а бонус на першы дэп адыгрываецца разам з дэпам, але вы маглі б адрозніцца ад іх)) зрабіўшы бонус адыгрываемым разам з дэпам, гэта было б крута!
Пакуль не абяцаю, бо ніяк не можам бонусы запусціць, яшчэ і стаўкі на спорт плануем, калі ўжо з усім разберэмся, то будзем думаць, як можна ўсё максімальна палепшыць)
Дарэчы, спорт ужо даступны, можна тэставаць. Бонусы на слоты ў стаўках недаступныя, толькі дэпазіт. Рэгістрацыя тут Самі стаўкі ў верхнім меню.
Калі Абяцаны бездэпазітны бонус будзе ў 1000р?
Да канца тыдня інфа 99% святы на носе, ніхто працаваць не хоча(
Я хачу. Праца ў першую чаргу.)
Яны ўжо гатовыя, чалавек тэстуе, але ў рэліз ніяк не могуць пайсці з-за больш насушных пакуль пытанняў, толькі таму не магу назваць дакладнай даты. Але ўвогуле абяцаюць з дня на дзень.
Пакажыце настойлівасць у гэтым пытанні, а то яны, здаецца, лінуюцца, пінка ім працоўнага дайце.
Кожны дзень нагадваю. Думаю, у выхадныя дакладна можна будзе катаць.
Дашце мне бездеп 10к з вагерам х1?
Калі б у мяне былі доступы, я б усім так даў.
Навагоднія падаруначкі трэба б раздаць) Трэба ж гульцоў прыцягваць)
Так, у нас ёсць. Гэты бонус вось якраз напярэдадні Новага года. Акрамя гэтага ўсім, хто дэпы рабіў, таксама будуць прыемныя плюшкі.
Я не змог адбіць, занадта скрыптовыя слоты)
Бонус? У нас і на дэпы-то не асабліва скардзяцца, людзі пастаянна выводзяць.
Так , бонус. Нельга такога быць, што людзі вам шмат дэпалі, вось у нармальных казіно мала дэпуюць)))
а плацежныя сістэмы будуць дадавацца новыя, ці заўсёды будуць толькі Payeer і Visa? Ківі перш за ўсё прыкруціце.
Я не казаў, што шмат, але цалкам хапае.
Будуць, толькі пазней. Верагодна да вясны.
Так, я нейкім чынам вырашыў вас падмануць. Выбіраючы аплату праз Visa вы можаце заплаціць праз такія плацяжкі. Ківі ўключна.