Форум казіно Азiно777 для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне казіно з чорнага спісу
|
8 December 2016
ад
PavelFredooc
|
8 Адказаў
|
8,481 Прагляд
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
УВАГА! КАЗІНО Ў ЧОРНЫМ СПІСЕ!
Буду шчыры, каля двух гадоў назад граў у іх, выплочвалі па 15-30к ізі цалкам.
Бачу, што зараз софт ліц. паставілі, але зноў жа ў такога тыпу казіно трэба гуляць па фану, нельга разглядаць сур’ёзна.
Вывёў у іх 10к не так даўно.Вывялі,хоць я шчыра кажучы сумняваўся
))) Узяў сёння бездеп 777р у іх, які тут на сайце прапануюць. Граў‑граў, надграў 6500р. Зашоў у касу – фішкі на рэальным рахунку, на бонусным 0. Ну думаю адбіў – зайшоў у чат даведацца як там што з вывадам. І тут на мяне пасыпалася ololo )))) Трэба задэпіць, фішкі перайдуць на бонусны рахунак і будуць паступаць на рэальны улічваючы ваша ІГРОВОЕ САЛЬДА 😁 😀 даведаўся што за наф – карацей каб якая‑небудзь частка гэтых грошай перайшла на рэальны рахунак – трэба абавязкова быць у мінусе ў гэтым казіно…Ну як‑то так прыкладна. Епрст – што гэта за бездепы такія пайшлі ? )) ого-го…
У іх увогуле-то з самага адкрыцця такія ўмовы на гэты тыпо “бездэпазітны бонус” былі. Але выводзяць яны нормуль.
🙂 ёмаё… якое ж гэта ўстановa… ды яшчэ і ліцуху паставілі 😮 Эка відаць што-небудзь вялікае ў лесе памерла жорсткай смерцю 😁 🤔 Памятаецца мне, калі я на іх наткнуўся, гэта былі самыя жорсткія скрыпты…. Авось наведаць іх трэба..
Калі выводзяць, дык чаму яно ў такім раздзеле на форуме знаходзіцца?
Справа не толькі ў тым, ВЫВОДЗЯЦЬ або НЕ ВЫВОДЗЯЦЬ.
Вельмі шмат фактараў уплывае на патрапленне ў ЧС.
Да казіно ёсць цэлая куча пытанняў, на якія ніхто нават не паважыў адказаць.
Таксама, па скаргах – поўнае ігнараванне.
Гэта значыць, поўная адсутнасць узаемадзеяння.
p.s. Таксама прашу прачытаць 2-і пост у гэтай тэме.