Форум гульцоў ZigZag777 казіно
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
2 мая 2016 г.
ад
safon3
|
257 Адказаў
|
16,134 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
не. Гэта эксклюзіў. За дэзінфармаванне. Дарэчы спс. 500р даволі не мала. І вагер яшчэ х40 таксама не дрэнны кстаті кажучы на бездеп)
Але чота Жралои жрала. Мін стаўка ў парасятах 12.5. Оадлусь за 44 спіна як я разумею толькі 50 рублёў вышэй нагуляць) праўду кажуць, што парасяты ў іх жрут0 думаў у іншыя паіграть, дак там чота стаўкі мінімальныя ад 6 рублёў, але я можа не туды глядзеў.
а можа ўжо пара і форумчанам даць бездепчык, а прадстаўнік?
Дык ёсць бяздеп. на 100 рублёў)
у 500 як бы круцей))
а чаму табе так шмат бездэпа далі?
Ніякага ўяўлення. Мабыць, 500 р не так ужо і шмат) Іх жа яшчэ трэба адбіць)
кароче казіно выклікае адчуванне настроенага скрыпту
прыслалі прапанову тыпу бонус з паніжаным вэйджарам, зрабіў дэпазіт і да адыгрывання бонуса ў мяне на рахунку засталося акурат менш за маю ўнесеную суму
Вельмі цікавая гісторыя)
1 раз дэпнуў, убачыў што і як і больш – значыць не дэпай. Раскажы што і як, дзе граў і г.д
в биг бет вульфк дала бонуску па 25 рублёў на 5к і пасля гэтага выплаты нібы адключылі – ні ў 300 шчытоў, ні ў тэрмінатары не дало нічога
Ну дак, гульняў там ледзь не сотня. І стаўка мінімальная – прыкладна 3 рублі, можа нават менш. Няўжо прайграў гэтыя 5 к рублёў усе ў 2 гульні?))) Лолка.
больш, але астатнія не такія вядомыя. імортал таксама ў нуль, у тэрмінатары па стаўцы 30 р дало бонуску, а ў ёй 399 рублёў
Сардэчна віншуем нашага гульца FRANK*** з буйным выйгрышам у новым слоце Pretty Kitty!
напэўна ўсемагутны фрэнкі падняў ,
Дык я гляджу, у Арго таксама каго-небудзь з лімонам віншавалі. Мяне гэта насцярожвае, чаму я не веру? 😁
хто па такім стаўкам гуляе,напэўна френкі ,наступны лудовод пакажа
Арго мне падабаецца але ўсе гэтыя мульныя выйгрышы даўно настаражваюць.
шмат гульцоў, якія гуляюць пастаянна шмат гадоў і прысутнічаюць на розных форумах. што дзіўна ніколі не выйграю джеки і падобнае.
Та ну кідай.
Што такое зараз лям па сутнасці ? Гэта каля 13к зялёных…. Ці гэта сума ?
ведаеш для каго-небудзь і бакс у дзень радасць,калі жраць няма чаго
згодзен з табой. але чаму-то ўсе казявы нарабілі ліміты на вывад у дзень, у месяц і т. д.
хаця кожны дзень рэкламуюць, што ў іх выйгралі лям.
тут 150$ ставіш на вывад – усё мазгі вые… хаця ў статыстыцы людзі па 500тыр за стаўку выйграюць
ты заўваж калі фрэнкі там па партнёрцы ўдзельнічае ,то яму могуць і лям вывесці
Я ж не супраць. Даход у ўсіх розны.
Я пра тое, што для казіно 13 к зеляні – гэта не грошы.
так, для казіно гэта дробязь, але як раскручанае, а зигзаг толькі набірае абароты
Проста не звяртаю ўвагі. На заборе тоже hyu написано, глядзіш а там дровы.
Па вялікім рахунку напляваць, хто і што выйграе. Калі выиграюць то гэта не казіно дае, а софт.
Візьмем джой, там хайроллеры вечна мільён выйграюць, мільён прайграюць. Але Джой аб гэтым не піша.
вось гэтая тэма наогул ідыётская
складаецца такое ўражанне. што трэба плаціць хутка і нармальныя сумы толькі тым хто пры казіно асёўся (ці піарыць казіно ці партнёр ці пры партнёрах віецца) што гэта? гэта нармальна?