Форум Голдфішка Казіно для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
13 жніўня 2014 г.
ад
PavelFredooc
|
689 Адказаў
|
39,018 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Колькі гуляў і гуляю ў голдфішку зразумеў,што трэба круціць і чакаць,не важна па якой стаўцы,падымаю па аддачы.Ствараецца ўражанне,што яно аддае па часе.Змена гульні,стаўкі быццам бы ні на што не ўплываюць.В рэдкіх выключэннях.Можа быць,гэта толькі мне здалося.
Дык нічога, баланс трымаецца толькі пры капейкавых стаўках, як толькі стаўка павялічваецца – адразу ўсё зжырае, фуфляжнае завядзеньне, калі шчыра
фры спіны што ў магазе па 9 капеек ці ў рублях?
капейк, канешне, але ж там для новых, здаецца?
так для новых, але калі нармальны бонус, можна і падшаманіць )
З такім вейджарам, сэнс у жульніцтве, мне здаецца, знікае
З тэлефона ў інтэрнэт заходзіце, стварайце аккаунт, потым на гэты аккаунт заходзіце са свайго кампa. Ну адпаведна, нумар, новы, пошта новая, і г.д. Тым больш што ў фішкі зараз пацверджанне нумара абавязкова. Амаль усюды праходзіць.
Калі пра дурку, то колькі я ведаю – няма. Яна разлічана выключна на рублёвыя рахункі.
Так,што тычыцца яе. Зразумеў.Дзякуй!
Купоны нельга ўвесці ,граў 8 гадоў,грошай нямерна ўнёс,не па дэпазіце 1-1.5 месяца. Сціснуліся!!!
Чарговы раз зламалася р еп ка ў фэйсбук.яе выцягнулі прыкладна тры гадзіны таму а купон вісіць учарашнім днём.падтрымка кажа што ў панядзелак разбяруцца але…як звычайна ўсё замнецца
Так, ужо не раз такое было. І ўвогуле цяжка паверыць, што ў іх што‑та там ламаецца, а калі і так, то даволі часта. Паступова памутняе добрае казіно.
Цяпер на сайт спрабаваў зайсці,сапраўды ні як. Памылка 403
Купон да 23 абяцаюць даць.мабыць зноў фрыспіны па дзесяць капеек
Яны больш і не даюць, бо казіно жаднае да грошай
Кіньце з ім абодва,няхай сухары сушаць.
я толькі на дурку іграю і бачу, як жруць слоты
не згодзен. толькі сёння зрабіў деп. ну 2-ы па сутнасці і мне даў – як мінімум падвоіўся. трэба проста ўмець выбіраць слоты
Справа не ў выбары слотаў, а ў казіно. Я ў дурцы амаль 8 гадоў гуляў, дарэчы зняў з першага ж депа, не ў 2 разы больш, а 42 ці 43 т.р. з капейкамі. Але справа не ў гэтым, з першага ці другога. Калі часта гуляеш у адным месцы, хочаш – не хочаш пачынаеш заўважаць такія простыя моманты. Раней пастаянна здымаў, асабліва ў даляравым акку, цяпер жа вельмі рэдка і сумы нязначныя. Казіно гэта, я ўпэўнены, ніхто б не стаў бы смяяцца, калі паглядзець у інтэрнеце столькі Г…., што фішка ў параўнанні з імі сапраўды залацістая. Яны і самі не хаваюць, я як‑то год таму спытаў, як так, раней праз 2-3 дні выпадковы бонус трапляўся (рыбачкай які называецца), а цяпер раз у 3 месяцы, і тое дробязь, яны сказалі паменшылі колькасць білетаў. Я думаю, і працэнт аддачы адпаведна паменшылі.
санцей, раскажы пліз нам сваё ўменне правільна выбіраць слоты
па-мойму, гэта ўсё глупствы, казя альбо насіпае, альбо жрэ ў любым слоце
падвойваюся кожны раз але ад гэтага толку няма.казіно гуляе ў межах пэўнага выйгрышу і вышэй падняць не дае.в выніку зліваеш
Паважаныя гульцы!
Анлайн-казіно Голдфішка радуецца разам з вамі прихадам вясны і набліжэннем галоўнага сакавіцкага свята – міжнароднага жаночага дня.
Цудоўнай палове нашых гульцоў жадаем вытанчаных перамог у гульні і ў жыцці, а моцным мужчынам, якія зусім нядаўна святкавалі свой дзень – упэўненасці і галантнасці ў адносінах да цудоўных дам!
Голдфішка дорыць вам пакет бясплатных кручэнняў у гульні Girls with Guns у загружаемай версіі або на сайце (на ваш выбар). Актываваць падарункавыя кручэнні можна да 10 сакавіка і пасля наступнага Вашага дэпазіту!
Атрымайце асалоду ад гульні ў святочныя дні ў анлайн-казіно Голдфішка!
Жадаем шчасця!
учора вось такое пісьмо прыйшло, у чым сутнасць не ведаю, можа каму цікава будзе
сутнасць у тым, што трэба зрабіць дэп і дадуць 30 спінаў у гульні Girls with Guns. Паходу мін. дэп пойдзе. Я сёння 350 кінуў – далі спіны
Спіны далі па 00.1 капейкі ці больш?
Паходу так па 0.01.Чэсна кажучы я не глядзеў .так проста адкатаў іх да і ўсё.Насыпала што-то каля 5р