Форум 770red казіно для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
27 April 2016
ад
Toxaruz
|
22 Адказу
|
1,143 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хлопцы, такое пытанне. Далі бездэп у гэтым казіно 7 $. Патрабуюць дэпазіт 50 $. Ці варта ўносіць? На скрыншоце быццам бонус не адыграны.
Ну ўвогуле гэта нармальная практыка: ўнясенне верифікацыйнага дэпазіту.
А для Playtech-казіно ён роўны 50 дол. найчасцей.
Так што ўсё нармальна.
Што датычыцца, адыграны бон ці не.
Глядзі: у цябе зроблена ставак на 258 з хвосцікам дол. Вейджэр, які трэба зрабіць = 420 дол. Далей пазначана, што засталося зрабіць ставак на 263 дол.
Што да верыфікацыйнага дэпазіту, чытай вось тут:
🔗
Плюс да гэтага, калі бонус будзе адыграны, ён упадзе на рэальны рахунак.
Сутнасць у тым, што раптам гульня спынілася. І вось такая лабудзень выходзіць.
Вось іншы слот. Падкажыце. Праз розныя браўзэры спрабаваў.
Відавочна можа быць , што тупа часова гульня не працуе…
Ці гульня ўвогуле забароненая для адыгрышу бездэпу…
З такім лепш адразу у саппорт.
Вось што. Здаецца пераклаў: “Вы дасягнулі максімальнага выйгрышу па пробным бонусе. Калі ласка, зрабіце дэпазіт, каб пачаць выйграваць грошы!”. Падкажыце 🙂 Вельмі хочацца зняць 🙂
Ой ну!)))) гэта нерэальна… але мяркую: што максімальная сума балансу, да якой можна падняцца з гэтым бонусам – 270 дол.
Паспрабуй круці пару спінаў, каб нічога не дало..))))
хутчэй за ўсё, ты проста гульня на фанцікі. Але не бяруся сцвярджаць. Зараз тыпа дэп унесеш і ўсё.
Пераклаў толькі фразу 🙂 Так што мне рабіць? 🙂 Унесці дэпазіт? 🙂
А значыць бонус адыграны? Ці не? 🙂
сустракаў такое
гэта значыць, што ты проста ўжо адыграў бон і гуляць даее на гэтыя грошы не можаш
дэпай, канечне, але прыгатуй докі
http://www.770red.com/support/promotions_page гэта казіно?
Так. Яно. Падкажаш што-небудзь?
А на другім скрыне ў першым посте. Быццам трэба 420 пракруціць. Але я не накруціў. Ці я нешта не дацягваю?
ты павінен дэпнуць і круціць далей, так бывае
Бонус у цябе не адыграны, бо няма рэальнага балансу. Гэта значыць, калі выканаеш умовы бездэпа, то сума з бонуснага рахунку павінна перайсьці на рэальны рахунак. Каб пераканацца, спытай у службу падтрымкі. Казіно ліцэнзаванае, але ўсё роўна будзь асцярожней. Ці ёсць абмежаванні па суме вываду для бездэпнага бонуса?
Бывае такое, але хіба не лепш даведацца ў іх? Такі бонус я не стаў бы далей круціць, даюць палову бонуса адыграць і далей гульні не ідуць, пакуль дэп не зробіш – гэта ж заманка 🙂 .
ну казіно само па сабе – замануха))
Для мяне замануха была гадоў 10 таму, калі мне было 33 годзікі 🙂 Мяне і цяпер можна развесці, але гэта ўжо будзе складаней. І цябе, напэўна, ужо цяжка заманіць, бо рыбку ўжо з’елі, а на член не хочацца 🙂.
Такое сустракаў у некаторых казіношках, што ад бяздзеяння граеш у дэма-рэжыме і выскачыць паведамленне: Вам сёння жудасна шанцуе, ці не пара зрабіць дэпазіт і разбагатцець 🙂
Як у выніку паступіць? 🙂