FortunaLive фрыбэт 100 грыўняў
Бясплатныя стаўкі і бездэпазітныя бонусы на спорт
|
26 July 2017
ад
Melbourne
|
30 Адказаў
|
3,352 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Залаты Кубак прыслала сёння
fortunalive.com.ua/ua
Сказалі налічаць у працягу 48 гадзін
Дык гэта поўны бред! Прайшло 72 гадзіны пасля таго, як яны мусілі залічыць 100грн. Гэта нібыта звязка з той канторкай, якая нядаўна вочы мозаліла, нешта тыпу Украінскай Нацыянальнай латарэі))) Можа камусьці пашанцуе, але там нават платёжкі не падключаны: тыпу Яндекс, Киви, Вебмани.
Ужо было ў якойсьці тэме.
🔗
Вось у гэтай.
не звярнуў увагі, але дастаткова карыстальнікаў, якія ў такія тэмы не заходзяць, а цікавяцца стаўкамі
аддзельна яны дакладна ўбачаць і скарыстаюцца
не скарыстаюцца яны! Па-першае, таму што ім нічога не налічаць, а па-другое яны нічога не вывеўдуць)))
мне залаты кубак і налічыў і вывёў
спрабуеш свой адзінкавы выпадак у ранг глабальнага перавесці
Выпадак-то не адзінкавы) І ты сам цудоўна пра гэта ведаеш, на адным форуме не буду казаць якім ёсць ветка абмеркавання па гэтай справе. Так што калі б гэта быў адзінкавы выпадак, я б не каментаваў)
Ну давайце паглядзім, колькі ж чалавек атрымае і адпішацца)
залічылі
іх сайт змяніўся на betingem, быццам бы напісана фрыбэт 1к за рэгістрацыю, падтрымку так і не знайшоў, сайт лагае
а рэгістравацца спрабаваў, даюць фрыбэт? а то там проста пустая старонка, калі ў акцыях гэты бонус абіраеш
у мяне тое ж самае, і ў падтрымку не напісаць)
Так гэта інфа за лета 2017 года… Магчыма шчаз кіна і не будзе, мабуть электрычнасць скончылася…😎
Ёсць падтрымка ў паведамленнях пішыце.
зарэгістраваўся ўчора, напісаў ім, пакуль маўчаць, фрыбета няма. сайт адзін у адзін як інтэрбет і олеобет ))
Тое самае ўжо суткі маўчаць як рыба. Хутчэй за ўсё гэтая бк чорная дзупла.
Дарэчы, так, у bwin таксама падобны:)
Ну можа яшчэ не дапілілі сайт, пішыце калі ажывуць)
Прывітанне ўсім. Налічылі 1000р, амаль 4 сутак на гэта пайшло. Не паважыліся даслаць ні ўмоў адыгрышу, ні ўмоў выводу, будзем да 100к біці, а потым выводзіць)))))))))
Як атрымалася звязацца з тэх. падтрымкай? Штосьці знайсці не магу.
у мяне з 6-га чысла цішыня
цікавая штука, адначасова залогініцца ў олеобет і ў гэтай канторы немагчыма )) логінішся тут з олеобет выкідвае і наадварот )))
Куды і дзе ім напісаў?Што-то не знайду куды пісаць).
паздняк, сайт зусім зламаўся.
Я запоўніў профіль і пісаў праз асабісты кабінет у падтрымку, праз 4 сутак адказалі і налічылі бонус, правілаў адыгрыша не даслалі і я яго зліў.