Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
@gans2115 у Маскве ўсё так жа было ў любой нават “бістро” кафэ з натяжкай назваць па тыпу “бістро” ў куце як мінімум стаялі пару “слупоў” аўтаматы, на вялікіх станцыях метро пры ўваходзе-выходзе абарачэннямі і там міні казіно апаратаў 15-20 стаялі, пры выхадзе практычна на любой станцыі так жа падрад і або насупраць адзін аднаго “залаты кавун” “Вулканы” і.т.д і.т..п на любым вакзале так жа дзе хоць 5 метраў вольных было ставілі апараты, сам часта гуляў жыў побач з метро Фрунзенская там увогуле рай для лудзікаў быў не лічачы дробных устаноў было вялікае казіно там часта гуляў былое будынак МДМ “Маскоўскі палац моладзі” да гэтага быў нядрэнны дыска-клюб, у любым ТЦ практычна ў любых “падвалах” куды не глянь паўсюдна яны былі. Але на Фрунзенскай кайф было столькі слотаў мора, разнастайных ад класічных “абезьянкі” да “прасунутых” сядзячых апаратаў і фуршэты і стрыптыз і былі і піва на халяву цывільныя ўстановы былі ахова ўсе справы ўвесь комплекс душа лудзіка там як у раі была ) і свае джэкпоты былі падключаны працавалі і кругласутачна.
@pokerface нават на рынках у павільёнах ставілі апараты, былі казіно ) працаваў тады на “Лужнікі” Лужнікі карацей усюды яны былі ад невялікіх устаноў 5-10 апаратаў да велізарных, у любым раёне ад Выхіно да цэнтра жыў на Спартыўнай метро там іх таксама было вельмі шмат, калі памяць не падводзіць бывала нават да таго, што нашы “любімыя” “народныя” выбраныя падпісалі законапраект забаранілі ўсталёўваць “столбы”, адкрываць у радыусе 50 метраў казіно ад школ, дзіцячых садкоў у чым у чым у гэтым я з імі быў згодны, салідарны як ніколі)
@vladik_tarasov_2 і вялікі бог рандому 🤣
Дзіўна вываду не зрабілі ўчора,хоць прайшло 7 дзён,але не вывялі.Раней такога не было.
Сёння раніцай думаў, калі б стварыць свайго ШІ-агента ці скрыпт на той жа аснове, каб вылічваць гульні, дзе будзе аддача і занос. Мабыць быў бы самы шчаслівы чалавек у лудаманіі😁
@robingood відаць у сувязі з абнаўленнем, зачышчэннем форуму звязана, усе рэсурсы, час былі накіраваны на выпраўленні, рамонт сайта, форуму.
@ident Я табе раскажу чаму форуму патрэбныя навічкі.
Навічкі патрэбны форуму каб быў кантэнт,падняць і форум быў заўсёды на відзе і г.д.
Ты ўвесь час узнікаеш,сам нічога не робіш,любіш толькі скардзіцца на ўсіх,пачынаючы ад старыкоў да навічкоў.
Не ведаю,чаму ў цябе попа гарчыць,можа ты пастаянна такі чалавек,мы ўсе гэта ведаем,але не ной тока.
Паднімі адно месца і працуй,хопіць жаліцца,сам нічога не робіш,а калі навічкі і старычкі нешта робяць,тваё зайздросце выскачвае як нейкае штосьці.
Ты аматар такога,мы ўсе гэта ведаем,але ныць гэта не справа!
Можаш не адказваць!
@dimakulakov а як ты гэта бачыш? як ШІ павінен вызначыць, у якім слоце будзе аддача?
парайце слотік калі хто жывы) сяджу гуляю не ведаю куды ўжо зайсці
@pokerface так, я ведаю, у Маскве купа іх таксама было, я ж часта ездзіў у Маскву, раз у 2 тыдні дакладна, ды і паўгода жыў там таксама як-небудзь, плюс служыў там яшчэ, але гэта ўжо Падмаскоўе, месяц ездзілі ў парк Перамогі гарадок будавалі да 9 мая, месяц, кожны дзень, потым тыдзень кожны дзень прыбіралі, пасля 9 мая:))). Так што я канешне ведаю што навалом, але ў Піцеры больш усё роўна. Напрыклад узяць Садовую ст. метро. Якар ⚓️ прыкладна па 50 аўтаматаў 2 ўстановы ў 50 метрах адна ад адной. Адна вялізная Крэйги фрутис аўтаматаў на 200, такая ж вулкан 🌋 і дробных да 20 аўтаматаў 3 пункты. Плюс на ўваходзе ў метро і выхадзе, як на Садовую так і на Сенную, гэта перасадка. То бок гэта яшчэ 4 штукі. У пераходзе паміж імі на 10 прыкладна аўтаматаў джэкпот забегаловка. Ну а па 1,2 аўтамата гэта я не лічу. То бок 11 вялікіх устаноў. Але гэта цэнтр. Звычайна каля кожнага метро 2-3 вялікіх і 2-3 дробных устаноў. Плюс купа саміх казіно тыпу Крыстал палаcа, Алімпуса і г.д. Менавіта Піцер называлі чамусьці другім Лас-Вегасам. У Маскве шчыльнасць іх значна меншая, але станцый больш і таму па агульнай суме пабаюся дакладна сказаць:)))).
Калі іх потым раптоўна прыбралі, горад так пагас:((( У ўваходы ў крэйзі фруцісаў і вулканаў былі шалёна свяцільныя. Я ў ЗША не быў, але Піцер у плане азарту быў значна ярчэй еўрапейскіх сталіц, прычым значна. Ды і я ўжо казаў, чатавікі лепш давалі. Напрыклад у Амстэрдаме і Хельсінках паўнейшае Г…о. Я маю на ўвазе па аддачы! Так то ўтульна, прыгожа, гэта так, але не так ярка вонкава ўсё роўна. Мабыць у нас у РФ больш гэтаму надавалі ўвагі ( фасаду ), ну каб звабіла. Так увядзі ноччу пакатацца, пабамбіць, раней гэта класна было, дзяўкі з клубаў дамоў не могуць дабрацца, падвезеш, магчымыя прыгоды якія-небудзь будуць:))) так вось, пабамбіш гадзіну, а ездзі есьць і яны пастаянна вабяць. З карэзам, ну што, зайдзем, ну калі толькі кафейку папіць і далей бамбіць, ну так канешне, толькі кафейку:))) Карацей класна! Цяпер сумна, увогуле ўсё не так!!!! Усё не так!
@pokerface🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@GOLDKING
@robingood Для тых хто ніякіх канструктыўных адказаў у тэме па таварах не піша, а толькі заходзіць сюды паінты зарабіць.
@igor9555 Ёсць магчымасць аб’ядноўваць усе адказы і пісаць у адным каментары. Паглядзіце вышэй як гэта робіцца.
Голдкинг – Вось твой адказ сюды перанёс, каб флуду не было.
Чаму не магу зразумець,ніхто не дакранаешся,сама па сабе. А тут у каго то поп@ горыць,ёсць тут пара такіх. Пальчыкам паказваць не буду,усе ў курсе.
Голдкинг кажаш пра флуд? А калі сам пішаш ва ўсіх тэмах, 2-3 разы – гэта нармальна? Думаеш твой флуд не бачаць? Проста не ўсе такія як ты, задушлівыя людзі.
Калі пішаш за 20 хвілін прыкладна 30 водгукаў – копіпаст, гэта норма? Кажаш гэтыя людзі нічога добрага форуму не прыносяць, а ты за сваё існаванне тут, што прынёс акрамя задушлівы каментарыяў і скаргаў?
Як я тут быў зарэгістраваны з 19-га года, усе тут цябе гналі за твае справы.
Думаў, прайшоў час – ты змяніўся, а не, зноў уключыў сваю жаднасць і задушлівыя камэнты, можа дастаткова, супакоішся, жа ты дарослы чалавек.
Можа ты і правы часткова, у нейкім месцы пра флуд. Але не будзь занадта задушлівы і не раздражняй людзей.
Калі хочаш нешта сказаць, пішы ў тэлегу, пакамунікуем без пытанняў. Але тут у мой бок не вяк@й, я сам па сабе. І твае душнальскія камэнты мне не цікавыя. Ці адчуў тут уладу?
Адказваць не трэба. Хочаш адказаць – пішэ ў тг, ты ведаеш мой тг.
І не лезь да іншых форумчан, не гасі навічкоў! Ты ніхто, каб камусьці нешта прад’яўляць.
@robingood ну так ты флудамер нумар адзін на форуме))) 80 працэнтаў тваіх паведамленняў не нясуць ніякай сэнсавай нагрузкі))) Пішаш толькі каб напісаць)
@urbanjungle о ещё адзін прыйшоў))ты заўсёды быў такім незразумелым чэлом,і такім застанешся.Не мяса не рыба.
Свабодны.
@robingood да мне шчыра пляваць на тваё меркаванне). Я табе па факце напісаў – ты флудзіш ва ўсіх тэмах падрад, проста каб напісаць, часам дзікую лухту. Як, напрыклад, нядаўна ў маёй тэме.
Так, і стрэлкі ты выдатна адразу перакідваеш) Адкажы спачатку за сябе.
@urbanjungle Гэта мне кажа чалавек, які стварыў тэму, якая ўжо ёсць на форуме – смешна)) Магчыма і так, дзе-небудзь пішу не тое. Але для гэтага ёсць адміны: дзе напішу – прыбяруць, скажуць.
На тваё меркаванне мне тое ж самае.
Ты бываеш тут раз у тыдзень два разы, а то і адзін, тут шмат пішуць, так што можаш ісці сваёй дарогай, адпускаю – не затрымоўвайся. Мір табе і ўсім.
@robingood каб ты разумеў, тэма, якую я стварыў і вяду, не прыносіць балаў на форуме))) Я стварыў яе па дазволу адміністрацыі форума, спытай у іх сам, бо маю папярэднюю тэму расфармавалі.
Ты нават нармальна наехаць не можаш))). Рэальна як клоўн сябе паводзіш).
Адказаў,пайшло на мадэрацыю,у панядзелак прачытаеш)
@urbanjungle
Ты нават нармальна наехаць не можаш))). Сапраўды паводзіш сябе як клоўн).
Звярні ўвагу, я цябе не абражаў, вось розніца паміж намі!
наязджаць на цябе навошта?)
Мне гэтага не трэба😆
@robingood 😂
@urbanjungle пры чым тут ачкі?Я кажу пра тое что ёсць такая тэма.Да рады бога займаўся чым хочаш,пішу блог,гісторыю,кнігу.
А мне што ад гэтага?
Я на цябе не наязджаю а кажу як ёсць, і на каго не наязджаю, кажу што бачу вось і ўсё.
Флуд з маёй боку 80% як ты кажаш,ок згодзен, усё на гэтым, ці ёсць яшчэ што дадаць?
Дзякуй Наталля!
https://youtu.be/SJPuQIhF7y4?si=tbOrL0IB7atmvTca
Для шчанюкоў дзвоніце..
@rahat
Я таксама пытаўся, які слот хоць крыху можа нешта даць, у выніку адны злівы і злівы. Прагматык самы папулярны, але па аддачы нібы ўсе выйгрышы скручаныя