Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
@goldking ты хоць раз выручваў мяне, дапамог – чыя б карова мычала … з ім, дарэчы, цябе абмяркоўвалі, з Крыма ж ты? Кінуць, сука, хоць адзін чэк, дзе ты мне дапамог, перавёў! Зноў жа паветра…
У адну ” калітку’ табе не сорамна голдкинг ?
Вы за капейкі, тварі, адзін аднаго перагрызеце.. мышы сабраліся, а ад цябе лошадь голдкинг чакаю на публіцы – дзе і калі ты мне дапамагла?!
Усю дарогу халал не ўпрэк па магчымасці дапамог , гэтыя шоблы рот адчынілі як на воротнік ім па факту ўтыкваеш, зноў жа голдкинг дзе , калі і чым мне дапамог?!
@pokerface Ты нават ні разу не прасіў! Я выказаў сваю думку, таму лічу, што браць у цябе што-небудзь нават проста так не варта, таму што ты як нап’ешся адразу ўсё пачынаеш успамінаць і ўсіх лічыць нізкага гатунку. Поспехаў табе з такім падыходам да жыцця і да людзей.
@kerob што выдаў? Да гэтага дзе быў? Не паленаваўся? Здаецца куй на форум забіў, а тут – вось )) комікі- гомікі.. хто хацеў нешта сказаць як мужчына не выдаляе перапіску ў тг і размаўляюць..
Бязглуздзіцы, мля ..
@pokerface Гавары як дарослы мужык, а не пастаяннымі абразамі іншых. Упэўнены, у тваіх вачах усе такія, толькі ты ў нас добры самарыцянін. Я не хачу з табой сваркі, але паглядзі праўдзе ў вочы.
@goldking пра цябе ўвогуле гісторыя асобная.. галерэю паказваў землякоў ? ты чый будзеш? Бераг левы- бераг правы як пераправа ?
Ок трошкі спраў, пазней сучкі з вамі звяжуся.
@pokerface Гэта на сумленні тых, хто так робіць! Я выказваю сваё меркаванне і не абражаю людзей. Сінька – ЗЛО!!!
@goldking Я б трымаў сваё меркаванне пры сабе.
Навошта так рабіць, бачыш і так чалавеку куе.о. А ты алей у агонь.
Я таксама браў у Покерфейса, ён шмат дапамагаў мне, выручваў, нават проста так скідаў многім тут.
І многім ён дапамагаў, не прыгожа з тваёй бакі @GoldKing.
Разумею, чалавек мог напіцца, але разабраліся б у лс @kerob.
Калі б цвярозыя вырашылі, але не на агульнае паказванне.
@robingood Чаму я павінен трымаць сваё меркаванне пры сабе, калі ён мяне таксама абражаў у чаце, калі напіўся. Калі ён сам вырашыў выставіць гэта на ўсеагульны агляд, то я маю права выказаць сваё меркаванне.
@robingood Я ў гэтым і не спрачаюся, дапамагаў многім, толькі адразу пасля гэтага напіваецца і ў чаце ўладкоўвае “палосаты рэйс”. Маўляў, яму ўсе павінны!!!
Зліе 100%
@robingood дзякуй, бро! у патрэбны час вы прынялі маіх братоў! дзякуй !
@pokerface Я не збіраюся яшчэ па тэлефоне выслухоўваць вашыя разборкі. Больш за тое, мне нецікава чуць у трубку твае абразы, мне і вочам на форуме іх цалкам дастаткова. Я выказаў сваю думку адносна абавязкаў з табой і ў чаце часам табе выказваў, але ты такі, які ёсць. Больш не збіраюся весці на гэтую тэму абмеркаванне!
Калі гэта флудылка, гэта не азначае, што можна парушаць правілы зносін на форуме!
@goldking шушара для цябе – форум сродак заробку, не асуджаю ну, калі А сказаў і Б скажы..
Лічбы вышэй ….
@pokerface
Мы не будзем блакіраваць усіх, хто вам не аддаў доўг. Калі ласка, усе разборы з перакладамі пакідайце ў асабістых паведамленнях. Гэта не тычыцца змесціва сайта Латест.
@pokerface Я чагосьці не разумею? Да мяне якія могуць быць прэтэнзіі? Табе не спадабалася маё асабістае меркаванне? Адкуль ты ўзяў, што я адміністрацыі пра цябе нешта пісаў ці скардзіўся? Нават у думках такога не было! Ты проста сам сабе капаеш яму сваім стаўленнем. Я ж табе сказаў нашае абмеркаванне скончылася менавіта ў той момант, калі ты пачаў скідваць свой тэлефон для сувязі, але не – ты пачынаеш абражаць, бегаеш і цытуеш мяне ў іншых тэмах, займаючыся тым самым флудом.
Прашу адміністрацыю не прымаць жорсткіх мер у адносінах да гэтага карыстальніка і даць шанец на выправленне.
@goldking, як доўга ты ішоў да таго, каб атрымаць статус адэпт?
@brabrobrob ну глянь яго рэгу,и адказ атрымаеш.Чым больш актыўны на форуме,тем хутчэй будзе такі ўзровень.
@brabrobrob працягвай таксама спамаваць у ўсіх тэмах сваім бескарысным флудом і статус цябе знойдзе
@ewgen99, дзе флуд убачыў? Здаецца ўсё па тэмах пішу