Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Цягнуць хз ката за яйкі для чаго мля ? Рытарычны зноў жа …
@sinaloa тыпа гэтыя бонс, Tedbet магчыма і гэтыя х, джое ..
@pokerface не, брат. Не трэба, усё ў парадку! Дзякуй, канешне. Мяне Абзі скінуў, падгрэў і так сёння)
@pokerface раней не гуляў у гэтым казіно ты?
@sinaloa да хопіць табе, Серый!) Што ты такі ўмны, што ль? Дык мы такіх не бачылі))
Хлопцы, я тысячу разоў прашу прабачэння.
Фейс і Сина, дайце нікі на стэйке
@sinaloa ну не цягайце))
заебись. яны, відаць, ужо спяць)
@abzi Sinaloa700
@abzi нее, я ж нядаўна прачнуўся, які сон можа быць зараз))
@pokerface за пару гадзін выводзілі на пиастрикс.
@sinaloa давай стэйк
аа убачыў)
@abzi я ж вышэй пісаў. Sinaloa700 нік на стэйку 😄
@sinaloa чакай
Ладна, хлопцы. Трэба хутка дабегчы да цэнтра за пральным парашком. За пральным парашком) У такую надвор’е, канешне, нікуды не хочацца доўга выходзіць з хаты, але пакуль яшчэ раніца і не так горача, трэба схадзіць.
@abzi дзякую табе, Абзі) прыдзі ёсць у USDT на стэйк!
@abzi там выплачваюць без дэпазіту, калі апне мне?)
@sinaloa што, дурны? ёй? Табе грошы патрэбныя? Шоль?)) Та 2-гі ўзровень верыфы і без проб.
@sinaloa што, дурны? ёй? Табе грошы патрэбны? Шоль?)) Та 2-гі ўзровень вэрыфа і без проб.
@sinaloa торчок ты))
@abzi Абідна якось😄
@sinaloa давай вазьму.
@abzi не, усё ёсць. Ладна, я на час пайшоў.
@sinaloa Досыць ужо, Серы. Ну, сарян. Грошы патрэбны? Пазычу ў доўг.