Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Падкажыце , па вашым меркаванні з Дэпом у 1000 руб годзе лепш за ўсё раскручвацца ў якіх слотах ? У якіх правайдэрах ?
@olja24 за апошнія паўгода толькі слівы ( разучыўся гуляць у казіно 😊
@technosamuraj я адразу зразумеў, што мы не зойдзёмся з гэтым казіно ) пасля 3-х депаў 🤪
@lian0603 прагмат ці эндорфіна, першы варыянт хутчэй
@technosamuraj зразумеў, паспрабую ) у апошні час спрабую ў пг увогуле не працуе )
А па якім прынцыпе ўвогуле працуюць тэмы на форуме зараз, нейкія адкрываюцца, нейкія не. І звычайна апошняя старонка топіка не грузіцца
@technosamuraj у мяне таксама праблемы з доступам да тэм форума, не ведаю, можа заўтра ўсё будзе нармальна
@olegv між іншым, у самай Водкі ж ёсць Віні? Вы карысталіся?
@archangel0701 так, ведаю, але не карыстаўся, свой ёсць, пакуль мяне задавальняе. Цікава, можа хто карыстаецца Водкіным.
@olegv а які менавіта і на якой аперацыйнай сістэме карыстаецеся? На кампутары спрабаваў шмат бясплатных, але яны то падключаюцца, то перастаюць, ужо стаміўся. Думую дзесьці набыць гадавую падпіску.
@olegv я карыстаюся, ужо даўно, вельмі круты, каштуе капейкі, заказваю 100 гігаў на двух на месяц хапае
@lian0603 я звычайна альбо Endorphina, альбо Play’n GO, часам PG Soft выраучае
@bulash96top літаральна зараз хацеў набыць, а піша, што сэрвіс недаступны. Каштуе і сапраўды капейкі ў параўнанні з іншымі.
@bulash96top згодзен, ПГСофт добра трымае балiк і вэйджэр адкручвае, а Эндорфіна можа і занесці добра па маленькіх стаўках. Галоўнае слоты выбіраць, дзе патэнцыял на вялікі ікс ёсць.
@ahmed80 акцыі там дзве, альбо без працэнта выводзяць, альбо можна якую капейку выйграць, але хз
Выводзяць не прама хутка, мне звычайна ад гадзіны да пяці
@bulash96top Паспрабуйце Spinomenal – яшчэ нармальны правайдэр.
@archangel0701 так, пакуль самае лепшае, што выкарыстоўваў па цане спіна на месяц
@lian0603 у бокі Santa ад Endorphina
@lian0603 Калі слот не гуляе, то пераходзь на іншы, калі і другі не гуляе, то памяняй правайдэра)Я як-то на пакупных паднімаўся ў “Эндорфине”, перабіраючы слоты) Там адразу бачна – гуляе ён ці лепш памяняць правайдэра)
я наадварот пакуль не замучу слот не выхожу
@endo0 з Эндорфине ў мяне штосьці не ладзіцца апошнім часам ) жрэ і ўсё, калі бонусы – то копеечныя )
@lian0603 Учора Эндорфіну пагоняў трохі ў розных казіно, маўчыць)Бонускі пустыя, зліў ідзе
@endo0 а якія слоты ганяў?
@federicco Я ўвогуле лічу, што розніцы няма, які слот ганяць! По спісе спачатку іду и все. Слоты маўчаць, мяняю правайдэра)
@endo0 ты маеш рацыю,але ўсё ж,можа ёсць,што сыпе на ўра)