Фіорэнціна адпусціць Бернардэскі за 70 млн еўра
Навіны спорту
|
19 лютага 2017 г.
ад
ArsenWenger
|
11 Адказаў
|
594 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Фіярэнтзіна адпусціць Бернардэскі за 70 млн еўра
Па версіі Gazzetta dello Sport, 70 000 000 еўра – менавіта такая сума будзе ўказаная ў дамове Ф. Бернардэскі з «Фіярэнтзінай» (Італія), калі ж перафармаванне кантракту адбудзецца.
Выданне інфармуе: 23-гадовы нападаючы ў апошні час стаў аб’ектам актыўнага цікавасці з боку «Ювентуса», «Чэлсі», «Баварыі» і «Барселоны». Дзейная пагадненне футбаліста з італьянскай «Фіярэнтзінай» актуальна да лета 2019-га года.
У сезоне 2016/2017, адыграўшы 23 матчы ў Серыі А, Федэрыко адзначыўся 10-ю забітымі мячамі, а таксама чатырма голевымі перадачамі.
У апошнім матчы розыгрышу Лігі Еўропы «Фіярэнтзіне» ўдалося мінімальна пераграць «Борусію» (Мёнхенгладбах), і забітым мячом у гэтай гульні адзначыўся якраз Бернардэскі.
sports.ru
ПСЖ там ужо нібыта цікавіўся ім, але Фіорэнціна ўрaдліва не захоча губляць аднаго з лідараў у разгары сезона, а ў міжсезонне яшчэ паглядзім, хто захоча яго купіць!
я думаю, за бабкі, якія ёй прапаноўваюць, яны аддадуць лёгка ў любы перыяд чэмпіянату, бо потым можа лёгка перагарэць – гулец насамрэч самы звычайны
свайго роду лотэрыя а можа і набіванне цаны там дарэчы яны Мілану 2-1 прайгралі
я ведаю я стаўіў у тым матчы на тб
Зараз у Італіі вельмі годная змена пакаленняў падрастае!
Грошы ў чэмпіянаце пачалі з’яўляцца, і Футбол стаў папулярней, але да Серыі А пачатку дзвюхтысячных яшчэ далёка
та тут нават не бабкі, а нешта большае) Доннарума, Ругані, Бернардескі, Вератці, Дэ Шілье, Флорэнці(шкада пацана, ужо другі раз крыжы парваў), Берарды… Гэта ўсё будучыня італьянскай зборнай)
Ёпта хлопец да разбіраешся ў футболе, ты забыў яшчэ пра Чіро Іммобіле
Ну ты, канешне, можаш ісці, але аддавай сюды 70 мільёнаў. Рабства ў чыстым выглядзе)) Хаця за такое баблішча, якое яны там атрымліваюць, я б таксама папрацаваў бы на футбольным полі!
У любым выпадку, калі клуб не адпускае гульца па ягоным жаданні, пачынаюцца рэцыдывы зліваў і гулец у выніку альбо наўмысна дрэнна гуляе, альбо ўвогуле не гуляе, як прыклад (Марез, Пайе) другога ў выніку клуб прадаў за смяшную суму