Фінал лігі чэмпіёнаў
Усё пра стаўкі на спорт онлайн
|
31 May 2025
ад
ewgen99
|
52 Адказу
|
695 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сёння адбудзецца фінал Лігі чэмпіёнаў ПСЖ – Інтэр, у каго якія думкі па гэтым матчы? Як мне здаецца, голаў шмат не будзе – ні адна з каманд не будзе рызыкаваць, максімум абмяняюцца гадамі. Фаварытам выступае ПСЖ, калі каманда Луіса Энрыке пераможа «Інтэр» у фінале Лігі чэмпіёнаў, то сабере залаты трэбл – перамогу ў нацыянальным чэмпіянаце, кубку краіны і еўрокубку за адзін сезон. Трэбл – мара любога топ-клуба, за ўсю гісторыю такое ў Еўропе здаралася толькі 17 разоў. Перадбачу, што ў матчы будзе вялікая колькасць фалоў, асабліва з боку Інтэра
Да і ПСЖ – аматары пафоляваць, асабліва калі першымі заб’юць. Я ўсё ж лічу лёгкую перамогу ПСЖ.
Луіс Энрыке падабаецца як трэнер. Падабаецца іспанскі атакуючы стыль гульні (цікі-така). Але чамусьці, насуперак усяму, здаецца валевая перамога Інтэра!
@inkgra84 мне здаецца,асноўны час нічыя,канчатковая перамога Інтэра
взяў ТБ 4 жоўтых карт і сяджу ў вус не дую, ну а жадаю перамогі Інтэру, бо грашовы мяшок ідзе на фіг
@babay29 я на фолы фрыбет
ўставіў, думаю жалезка)
Думаю перамога ПСЖ.
Можна ўзяць оз на 93%. Галоў будзе 2 або 3, перамога з мінімальным лікам.
Думаю можна разгледзець добры варыянт абедзве заб’юць і тотал менш за 2.5 кэф на гэтую падзею 1.7
@robingood думаю, так, ты прав, хоць я за Інтэр. Італьянцы, калі браць зборную, заўсёды ў фінале зліваюцца:))) але стабільна да яго даходзяць:))) колькі фіналаў зліта з-за пенальці ў канцы! Так бы ўжо былі дзесяціразовыя ў свеце, а яны, па-мойму, трохразовыя. Даўно не сачу..
@forvard што за бред ты нясеш?) гэта дакладны лік 1:1 і на яго КФ 7.5+
ОЗ і ТМ 2.5 = лік 1:1, магчыма ты меў на ўвазе тм3.5?хаця на гэта КФ ~3
@gans2115 калі Дэмбеле не будзе піжоніць, і не праёбываць моманты, то пераможуць. Да Інтэр таксама моцная каманда, але клас трохі вышэй у ПСЖ)
Паставіў на Інтэр?)
Так проста запуліў наш стаўочник форвард, толькі б напісаць))
@goldking гэта той самы які вярнуўся?Пра яго аж цэлую тэму адкрылі))
Прафесіянал 👍. Хацеў задаць пытанне, але думаю, там чарга, куды мне, халопу, да яго!:))
@robingood не, проста заўсёды італьянцам сімпатызаваў, у іх прыгожы футбол, але заўзеў за немцаў, прыгажосці няма, але вынік! У італьянцаў больш прыгожы футбол! Але заўсёды калі няма немцаў, то я за італьянцаў:)))
Карыстаецца папулярнасцю, аднак)
3к фрыбэт паставіў на Інтэр так так не не ну а так удачы вам, хлопцы, хто б за каго ні балеў у фінале
@booosteeer ты, здаецца, пераможаш!!! Дзякуй за пажаданне ўдачы! Табе таксама!
@booosteeer на праход паставіў,ці ў асноўны час перамога?
@booosteeer Спадзяюся пераможа ПСЖ)я таксама фрыбэт бахнуў)
Ну ўдачы ўсім каротка!
Ну хтосьці дакладна пераможа:))) братва…
Мяне дзівіць, які разрыў кэфа! 2.15 і 3.6
ладна, трохі 🤏 гаспадару поля, зусім трохі, а ў другім то….
як быццам гуляе Спартак супраць нейкага не вядомага клуба, такі кэф!
Сур’ёзны матч, складана каму-небудзь аддаць перавагу, мне і Інтэр па стылі падабаецца і ПСЖ, чыпсоў набраў, сёння пагляджу, мабыць.
@dvk12
Сур’ёзны матч ? =)) Усё куплена да вас (
бабло перамагае зло), калі толькі паглядзець і таго не атрымаеш кайфу =)))@gans2115 тут няма гаспадара поля,яны гуляюць у Германіі на нейтральным)