ФІФА дазволіла Зозулі даграць сезон у Дняпры
Навіны спорту
|
14 лютага 2017 г.
ад
vinar20
|
11 Адказаў
|
357 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Раман Зозуля атрымаў адабрэнне ад ФІФА на вяртанне ў Днепр, аднак сам клуб не можа заявіць новых футбалістаў.
Нападаючы Бетиса Раман Зозуля атрымаў дазвол ад ФІФА на вяртанне ў Днепр. Іспанскі клуб накіраваў запыт у ФІФА з просьбай дазволіць гульцу выступаць у Днепры.
Прадстаўнікі Райо, у сваю чаргу, звярнуліся да Зозулі з прапановай працягнуць кар’еру ў Вальекано, гарантуючы яму поўную бяспеку на полі і па-за ім. Раман паабяцаў даць адказ да панядзелка, але пры гэтым заявіў, што ў каманду з такімі прарасійскімі балельшчыкамі – ні нагой.
P.S. Кароче Рома зараз проста можа паўгода правесці без ігравой практыкі, зборная Украіны і так зараз без нападаючых бо дэфіцыт (адзін Краўец будзе), а цяпер увогуле бяда будзе. Як быць футбалісту – час пакажа, не заяўляцца ж яму за аматарскую каманду на раёне каб была ігравы практыка)
а вось не трэба было выёбвацца з аўтаматамі і нацысцкімі выказваннямі, нехай ён у Харкаў за Мівіну едзе)))))))
І то не факт што за Мивину возьмем яго, хай яшчэ прагляд пройдзе хаха))) кубак универ гэта не метал ліга, хай там пабегае ў лізе 12-й)) а калі сур’ёзна то я не бачыў прама што ён там выказваў якія словы адносна сітуацыі ваеннай, але ён нібы падтрымліваў нашу армію на ўсходзе, шчыра не ведаю падрабязнасцей, ніколі не чуў ад яго нацысцкіх выказванняў. Але ў Райо там таксама крыху, як я так зразумеў, прытрушаныя балельшчыкі, усе лезуць да нас што там ва Украіне адбываецца, хай балеюць за футбол не кранаючы палітыкі, ён жа не крычаў у бок Іспаніі нешта…ідыётская сітуацыя цяпер з-за якой пагроза нормальнай кар’еры для футбаліста
ён уздымаў рукі ў нацысцкім прывітанні і фатаграфаваўся з правосекамі зь кулямётамі, крычаў пра нацызм і яшчэ нешта такое, трэба пагугліць, дакладна скажу яшчэ што, аа яшчэ з кулямёта рабіў выгляд, што страляў па нейкай вёсцы
Толькі вось такую знайшоў фотку…а яшчэ навіна, дзе фанаты Баварыі напісалі вялізны банэр на адным з матчаў бундестым маўля, выганяюць Зозулю з футбола, бо ён нацыст…мдаа, гуляй сабе ў футбол, і не лезь у палітыку, бо там усё так складана зроблена, і толькі палітыка можа змяніць сітуацыю ў краіне, калі гэтага захочуць, а так гэтая вайна выгадная ўсім, апроч звычайнага народа, вось і церпіце!
Ну так, падобна ганарыцца – няхай скажа дзякуй Нябеснай Сотні, што дзякуючы сітуацыі ў краіне дазваляюць парушаць правілы
та наогул дзве кроплі вады, сам у шоку. У Львове, калі ты прайдзешся з гэтым шалікам, табе і слова ніхто не скажа
Давай пакінем палітыку, а то ў мяне піна з рота калі бачу такія фатаграфіі мне гэты футабалiст падабаўся
А з-за яго прычоскі ўсе перасталі падабацца?) ну проста ён уляпаўся не ў тую сферу, куды лезці не трэба, тым больш публічнаму чалавеку-спортсмену
Гэтыя людзі пазбавілі мяне дачы ў Крыме я іх ненавіджу і жадаю смерці
ніфіга сабе, я і не ведаў( разбомбілі ці проста аджалі?