Феліпе Луіс адстранілі на тры матчы за фол на Мэсі
Навіны спорту
|
4 лютага 2016 г.
ад
ArsenWenger
|
22 Адказу
|
802 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Забаронца Атлетико Філіпе Луіс замест трох матчаў дыскваліфікацыі атрымаў адзін.
Бразільца дыскваліфікавалі на тры матчы за грубы фол супраць Ліянэля Мэсі ў матчы супраць Барселоны (1:2).
Сёння Апеляцыйная камісія Федэрацыі футбола Іспаніі пацвердзіла, што бан скарацілі з трох да аднаго матчу, паведамляе AS.
Камісія перагледзеў эпізод і заявіла, што Мэсі і Луіс змагаліся за мяч і бразілец не меў намеру нанясціць траўму Ліянелю.
Такім чынам, Філіпе Луіс прапусціць суботні матч супраць Эйбара, але зможа сыграць у 24-м туры Примеры супраць Хетафе.
П.С.: Ваня даказвае мне, што калі б ён зламаў яму нагу, то Філіпа б дыскваліфікавалі пажыццёва, як лічыце, ці мае значэнне статус ахвяры? калі Пепе чалавека біў па твару і ўсяго на 5-6 матчаў дыскваліфікацыя
Статус чалавека заўсёды мае значэнне. А вось карыстаецца ці гэты чалавек сваім статусам – іншае пытанне.
А я адразу казаў што не наўмысна гэта было!!! Трэба матч перагрузіць!
Зідан вось ушатаў італьянца і што? Трэнеруе Реал. А калі б іншы чувак ушатаў італьянца то ўсё. Был бы кабздец яго кар’еры. І пра трэнерскую ніхто б нават і не загаварыў. А так калі ласка. + Да таго ж пачаліся адмазкі – тыпа ён на маю маму гнаў – .
Ну я той матч памятаю і Матераццы сапраўды абражае многіх футбалістаў, а так што – Зізу прыгожа выйшаў, я б Матераццы яшчэ і ў твар потым плюну
прыгожа , але гэтага не варта было, ён падставіў зборную із‑за яго Францыя не выйграла ЧС! Ён дабіўся сваёй папулярнасці ўдарам Матерацці, але сапраўднае веліч чалавецтва ў тым, каб ісці супраць сваіх жаданняў і самаахвяраванне на карысць іншых!
Мне пафіг на тэмперамент, калі з табой гуляюць Патріс В’ера , Тюрам, Макелеле, Саньоль, Анры , Ріберы а капітан менавіта ты!!! твая сям’я на полі, і ты павінен паступіць як сапраўдны вождзь! а не як дзіця, якое падманулі
Затое пра яго ўчынак кажуць дагэтуль))
гэта называецца чорны піяр, і яму ён не быў патрэбен , па таму што ён вылучыўся сваёй гульнёй у 35 гадоў! А не дуросцю
Усё роўна, на мой погляд, ён паступіў выдатна)
разумна ён паступіў. Біць і г.д. ніхто нікого не можа. Ніхто не даваў такога права чалавеку. Словы – гэта адно, а ў нашым выпадку “телопрекладство” – іншае
Біць можна і трэба! але правільна, каб цябе не змаглі пакараць, ці прынамсі каб ад твайго пакарання не церпелі людзі, якія залежныя, напрыклад, так, як гэта рабіў Рыбэры, калі жорстка пабіў Роббэна ў 1/2 ЛЧ – калі галандзец у матчы з Реалам злавіў зорку і пачаў шмат на сябе браць, біць усе штрафныя і абасраўшыся падчас пенальці
Дыскваліфікацыю да аднаго матчу скарацілі, у наступным ужо будзе гуляць
Гэта выдатна хутка Ліга чэмпіёнаў і ён ім вельмі і вельмі патрэбны
на ЛЧ не распаўсюджваюцца выдаленні ў унутраным чэмпе, калі што
Да я гэта ведаю я маю на ўвазе што-небудзь – без яго каманда стамляецца, плюс хутка вельмі важнае дэрбі, калі памятаеш)
Не трындзі)))) мы ўсе зразумелі, што ты ляпнуў лухту, а гэтая выснова проста выбівае мозг) хочацца асляпець, калі чытаю)
А вось і не трынджу я – ізначальна меў на ўвазе менавіта дэрбі, бо без яго яны ў дэрбі дакладна б сышліся
Ты не ведаў, што ён можа ўдзельнічаць у ЛЧ)) інфа 100% пра тое, што без яго нехта там стоміцца – гэта бред)))))))) гэта тое ж самае, што мой брат сказаў, што выпадкова кінулы чувака на неверфолдзе з майго ака))) нібы той на авто заходзе)))))) вы 2 брыхуна)
Ведаю кажу яшчэ раз, прычым з моманту свайго нараджэння)
гэта не бред – без яго каманда менавіта не справіцца
Мяне 1 здаецца, што вулова або не шарыць або лічыць нас за дэбілаў?)