Фабрэгас не ўзначальваў «бунт» супраць Маўрынью
Навіны спорту
|
5 лістапада 2015 г.
ад
ArsenWenger
|
8 Адказаў
|
512 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Фабрэгас не ўзначальваў “восстанне” супраць Маўрынью
Іспанскі паўабаронца “Челсі” Сеск Фабрэгас абверг інфармацыю аб тым, што з’яўляецца лідарам “міні-восстання” супраць трэнера Жозе Маўрынью.
Футбалісты “Челсі” пад кіраўніцтвам Маўрынью атрымалі ўсяго адну перамогу ў апошніх васьмі матчах ва ўсіх турнірах. У суботу лонданцы ў рамках 11-га тура чэмпіянату Англіі саступілі на сваім полі са скарбам 1:3 “Ліверпулю” і з 11 ачкамі засталіся на 15-й пазіцыі турнірнай табліцы. Раней паведамлялася, што многія гульцы “Челсі” нібыта незадаволены стаўленнем з боку Маўрынью. Паводле СМІ, лідарам “супраціву” з’яўляецца Фабрэгас.
“Я хачу растлумачыць сваю пазіцыю наконт інфармацыі ў некаторых СМІ. Я вельмі шчаслівы ў “Челсі” і знаходжуся ў выдатных адносінах з галоўным трэнэрам. Магчыма, некаторыя людзі спрабуюць дэстабілізаваць сітуацыю, але я веру, што мы знойдзем сваю гульню і пакажам сябе”, – напісаў Фабрэгас у Twitter.
крыніца http://sport.segodnya.ua/
Тое што каманда рагулі, не значыць што Трэнер рагуль. Камусьці чёт не спадабалася і т.д. І вырашылі Трэнера ссунуць.
так проста не ўдача і ўсё, ключавыя гульцы словілі зорку, шас жраць бухло і …. шлюх надоіцца і пачнуць зноў перамагаць
Мудакі адным словам. Трэнер тут пры чым. а Абрамовіч мб у курсе ўсяго і не прадае яго.
Чэлсі патрэбны Арда Туран!!!!! Больш байцоў, яны зараз спрабуюць гуляць як Барселона – у пасавыя камбінацыі і г.д., не зразумела навошта, камандзе патрэбна болей здаровых барадатых ублюдкаў, а не худых іспанска-бразільскіх
усе футбалісты ў Чэхіі, кожны па-мільянерах. Ім трэба знізіць зарплату і замарозіць банкаўскія рахункі. Вось тады яны зноў пачнуць гуляць як раней. Цяпер для іх гэта ўжо не футбол. А бізнес. У якім яны ўжо зарабілі ўсё, што ім трэба
А красавчык Самуэль гэта дзе цяпер гуляе?)
калі ўзяць, напрыклад, і замарозіць рахункі Дыега Косты, ён мб і выправіцца, таму што асабліва прапаноў у іншыя каманды па больш выгадных умовах не паступае, а шлюшка Фабрэгас і Азар пачнуць яшчэ больш ныць, у выніку зробяць усё, каб сысьці ў іншую каманду, дзе іх яшчэ не пасмяяліся, узгадай, як Сеск даплаціў 5 мільёнаў Арсеналу са свайго кішэні, каб тыя адпусцілі яго ў Барсу
У Базэлі, здаецца