европартнерс (Еўропа, Тытан і г.д.) падліцы
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Не гуляйце ў гэтых мудакоў, вашы дадзеныя не ў бяспецы, базы емэйлаў карыстальнікаў распрадаюцца, а копіі пашпартоў, плацёжныя дадзеныя – з гэтым яны могуць зрабіць што заўгодна. Кожны можа праверыць праўдзівасць майго сцвярджэння. Стварыце новую паштовую скрыню і зарэгайцеся на любое імя, напрыклад, у Тытане, Еўропе, Вегас Рэдзе, і ўбачыце як пачне прыходзіць розны спам тыпу “лёгкі заробак” ад усіх гэтых бінарных апцыёнаў, форэксаў і іншага.
згодзен!мае месца такі факт)спамам задралі
Ну ў мяне пашта завалена гэтым шлакам і я ж рэгістраваўся ў іх ! І прычым думаю, адкуль прыходзяць – нідзе не падпісваўся, быццам бы!
Нічога страшнага, сістадмін Еўрапартнерса проста падпрацоўвае, прадаючы базу емейлаў гульцоў налева. Времена шас цяжёлые, на адну зарплату не пражывеш, кожны выжывае як можа
Цікава расцэнкі якія !!!
Долар за кожны імэйл гульца. А калі гэта імэйлы рэальна граючых гульцоў на грошы, якія рабілі дэпазіты ў казіно, то па 10 долараў за кожны. Прыкладна такія расцэнкі чытаў на форумах.
У мяне ёсць невялікая база імэйлаў вэб-майстроў, мне выпадкова прыйшло на пошту ад аднаго казіно! 2 разы прыходзілі, там куча імэйлаў, я, канешне, не зразумеў, што гэта было, але захаваў усё гэта!
увы, але гэта не толькі з іх боку зліваюць мэйлы. Бавяцца гэтым даволі многія казіно сярэдняга рэйтынгу….
Мяне пасля рэгі на Титане ўвогуле заблочылі))) так што тады з гэтай бакі збс…))