Evolution "прыкупіла" распрацоўшчыка слотаў NOLIMIT CITY

Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты | 24 жніўня 2024 г. ад | 31 Адказ | 883 Прагляду | 1 Рэакцыя
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 323
Публікацыі
32 012
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Дамоўленасць аб правядзенні здзелкі была дасягнута бакамі ў чэрвені бягучага года. У межах паглынання пакупнікі са Швейцарыі першапачаткова выплацяць суму ў €200 млн. Дадаткова папярэднія ўладальнікі змогуць атрымаць ад Evolution да €140 млн., але гэта будзе залежаць ад фінансавых вынікаў працы распрацоўшчыка інавацыйных гульняў… да 2025 г.
Кіраўнік Evolution Йенс фон Бар заявіў, што з даданнем новага імя ў сямейства брэндаў кампаніі будзе пашырацца партфоліа. Раней швейцарская кампанія набыла кампаніі NetEnt і Big Time Gaming – распрацоўшчыка, найбольш вядомага сваёй механікай Megaways, цяпер прыйшоў час і NOLIMIT CITY)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
476
Публікацыі
2 565
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.

Заб’юць і сапсуць правайдэр ноулимит цяпер, я не памятаю, каб яны хоць 1 толковы слот выпусцілі ў любым правайдэры, які ўжо купілі, на NetEnt без сляз і не паглядзіш, асабліва з новых слотаў.

Хаця здавалася б, з іх магчымасцямі і рэсурсамі яны маглі б у слотах нейкі прарыў прыдумаць, але нічога такога не відаць.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
155
Публікацыі
727
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
3 жні 2021 г.
thee4, 24 жніўня 2024 г.
Дамоўленасць аб правядзенні здзелкі была дасягнута бакамі ў чэрвені гэтага года. У рамках паглынання пакупнікі са Швейцарыі першапачаткова выплатяць суму ў €200 млн. Дадаткова папярэднія ўладальнікі змогуць атрымаць ад Evolution да €140 млн., але гэта будзе залежаць ад фінансавых вынікаў працы [...]

Эволюшн,што вырашыла ўсіх купіць?Не трэба гэтага рабіць, пасля куплі нетент слоты сталі гуляць па-іншаму, нафіг яны патрэбны!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
223
Публікацыі
1 378
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18 вер 2018 г.

згадаем ноуліміт

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
48
Публікацыі
39
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17 ліп 2024 г.
thee4, 24 жніўня 2024 г.
Дамоўленасць пра правядзенне здзелкі была дасягнутая бакамі ў чэрвені бягучага года. У рамках паглынання пакупнікі са Швейцарыі першапачаткова выплацяць суму ў €200 млн. Дадаткова папярэднія ўладальнікі змогуць атрымаць ад Evolution да €140 млн., але гэта будзе залежаць ад фінансавых вынікаў п [...]

Нельга ім аддаваць гэты правайдэр, а то ўвогуле застанемся з носам !

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 323
Публікацыі
32 012
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Andrey_777, 24 жніўня 2024 г.
Заб’юць і сапсуць правайдэр ноуліміт цяпер, я не памятаю, каб яны хоць бы 1 нармальны слот выпусцілі ў любым правайдэрэ, які ўжо купілі, на нетэнт без слёз і не паглядзець, асабліва з новых слотаў. Хаця здавалася б, з іх магчымасцямі і рэсурсамі яны маглі б у слотах нейкі прарыў прыдумаць, [...]

Ды хіба толькі “слотавыя” правайдэры “ляглі” пад Evolution і цяпер яны “ніякія”(…

А кампанія Ezugi, якая распрацоўвала якасныя і сумленныя гульні з жывымі дылерамі (заснавана ў 2012 годзе, з 2019 года ўжо частка Evolution group). І лагічна, што цяпер ператварылася ў “адстойную”((. Сумна, але… На жаль для гульцоў, гэта знаёмы почырк манапалістаў‑глабалістаў, “выж@ць” як мага больш прыбытку, ім плюваць на гульцоў, а потым яшчэ і яшчэ… 😎

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 920
Публікацыі
8 117
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.

Ты трохі запазніўся з гэтай навінай) Выкупілі яшчэ прыкладна год ці два таму)

Эво валодае NetEnt, BTG, Nolimit і яшчэ Red Tiger.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 323
Публікацыі
32 012
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Misha55, 25 жніўня 2024 г.
Ты трохі спазніўся з гэтай навінай) Выкупілі яшчэ гадоў год ці два таму) Эво валодае нетентом, бтг, нолимитом і яшчэ ред тайгером.

Бывае, як даведаўся так адразу і…. Спадзяюся інфа будзе карысная не толькі мне, але і яшчэ камусьці).  

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 920
Публікацыі
8 117
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
thee4, 25 жніўня 2024 г.
Бывае, як даведаўся, так адразу і…. Спадзяюся інфа будзе карысная не толькі мне але і яшчэ камусьці).  

Ну нічога страшнага) 

Здаецца, і на форуме постылі ці абмяркоўвалі нават, хз ужо не памятаю. Але тое, што даўно выкупілі – факт.

Такімі тэмпамі захопяць усю індустрыю) 

Хто ў нолимит часта грае, заўважылі, як змяніўся скрыпт слотаў пасля змены ўладальнікаў) 

Бтг таксама, на мой погляд, памёр пасля набыцця эво. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
624
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26 ліс 2022 г.
Да нічога страшнага)  Здаецца, і на форуме пастылі ці абмяркоўвалі нават, хз ужо не памятаю. Але тое, што даўно выкупілі – факт. Такімі тэмпамі захацяць усю індустрыю)  Хто ў ноліміт часта гуляе, заўважылі, як змяніўся скрыпт слотаў са зменай уладальнікаў)  БТГ таксама, па-мойму, п [...]

У ноліміт практычна толькі і гуляю.
Не заўважыў розніцы, але гуляю выключна ў выпушчаных у свой час слотах тыпу Folsom Prison і старэй.
У новых слотах гуляю толькі ў пачатку выхаду.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 920
Публікацыі
8 117
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
Valerich, 25 жніўня 2024 г.
У ноліміт толькі і гуляю практычна. Не заўважыў розніцы, але гуляю выключна ў выпушчаных у свой час слотах тыпу Folsom Prison і старэй. У новых слотах гуляю толькі ў пачатку выхаду.

Значыць мала гуляў) У мэнтале ўжо 2 разы змянілі скрыпт, раней на ганібалах даваў мінімалку, потым здымалі гэта і зараз зноў вярнулі. 

У падлодцы да эвалюшына не было скрыпта з вэйсам, які загадзя паказвае, што выпадае ў тарпедзе.

Плюс гэты баг эвалюшына, калі выйгрыш на балансе раней адлюстроўваецца, яшчэ да канца сыгроўкі. (Раней такое ў Red Tiger было).

І гэта першае, што ў галаву прыйшло і ўспомнілася.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
624
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26 ліс 2022 г.
Значыць мала гуляў) У ментале ўжо 2 разы змянілі скрыпт, раней на ганібалах даваў мінімалку, потым прыбіралі гэта і цяпер зноў вярнулі.  У падлодцы да Evolution не было скрыпта з вэйсам, які напярэдадні паказвае, што выпадзе ў торпедзе. Плюс гэты баг Evolution, калі выйгрыш на балансе ра [...]

Менавіта ментал я ўвогуле не гуляю. Адразу не спадабаўся.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 654
Публікацыі
4 746
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
1 кра 2021 г.

А я думаю што NoLimit сапсаваўся а яго ўжо аказваецца даўно адносна Evolution выкупіў, ну цяпер зразумела) мінус яшчэ адзін правайдар для мяне. Пра тое як згінуў NetEnt я ўвогуле маўчу. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 323
Публікацыі
32 012
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Ну нічога страшнага)  Здаецца, на форуме пра гэта пастылі або абмяркоўвалі, хз ужо не памятаю. Але тое, што даўно выкупілі – факт. Такімі тэмпамі захопяць усю індустрыю)  Хто ў ноліміт часта гуляе, заўважылі як змяніўся скрыпт слотаў са зменай уладальнікаў)  Бтг таксама, на мой пог [...]

Тут большасць кажуць пра слоты, якія сталі гуляць зусім “па-іншаму”, адразу пасля набыцця іх правайдэра Эволюшен, згодзен. Але скажу пару словаў за лайв рулетку з дылерам ад Ezugi, быў “путны” праект, а як купіла кампанія Эволюшен – адразу ператварыўся ў “крувой”.  

PS. Цяпер выйграць у іх можна толькі калі цябе яшчэ “не заўважылі і не ўзялі на карандаш”. А калі ты пад кантролем, пачынаюцца праблемы: ад непрыняцця выйгрышных ставак, падмены ў гісторыі выпаўшых нумароў (бо правайдэр адзін, але ў розных казіно можа быць розніца і не ў тваю карысць) і…  А калі спрабуеш раскрыць іх “бока”, падробку, то казіно спачатку цягне зіму, а потым… Застаецца як бы ў баку, прыкрываючыся яўна “лёвым” адказам правайдэра. Ну і напрыканцы, ліцэнзія ў казіно ў асноўным Кюрасаа. А ведаючы іх “старую любоў” да гульцоў з СНД – атрымліваецца не ты гуляеш, а цябе…  Так што, бачыўшы гэты “бесьпредел”, жаданне гуляць прападае на доўгі час 😎

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
476
Публікацыі
2 565
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.
thee4, 25 жніўня 2024 г.
Тут большасьць гавораць пра слоты, якія сталі гуляць зусім “па-іншаму”, адразу пасля набыцця іх правайдэрам Эволюшен, згодзен. Але скажу пару словаў пра лайв-рулетку з дылерам ад Ezugi, быў “нармальны” праект, а як купіла кампанія Эволюшен – адразу ператварыўся ў “крывую”. PS. Цяпер выйг [...]

Я не паверу, што асабіста сам правайдэр будзе займацца падменай трансляцый, дзеля чаго ім гэта рабіць? Тое, што на іх перакінула віну ў тым выпадку казіно, гэта не азначае, што так было на самой справе, мне здаецца сам правайдэр нават не ведае пра гэта.

Заўважыў адзін цікавы факт: дзякуючы макс-бэтам на сталоў баккара, я магу рабіць высновы, якая сума для казіно з’яўляецца вялізнай.

Прастын прыклад:

1) Сетка Пф 500к, прычым гэты макс-бэт мяняўся ў розны час ад 500к да 1 ляма і зноў упаў да 500к

2) Сетка Криптобоса – 2,5 ляма

3) Сетка роялаў – 200к да таго, як яны забралі баккару, тут я не здзіўлены

4) Сетка джоя – 5 лямоў, я быў здзіўлены

У асноўным усе сярэднія і бедныя праекты з макс-бэтамі ў 500к, але пры гэтым ёсьць і асабліва разумныя, хто на 1 месцы ў спісе і лічыць сябе – каралямі гемблу, але пры гэтым скупыя.

Калі спытаць пра гэта ў падтрымцы любога казіно, адказ будзе – Мы не вырашаем які макс-бэт, гэта рашэньне прымае правайдэр, што гучыць як бред.

Што датычыцца правайдэра Ezugi, мне ён не зайшоў яшчэ на пачатковых этапах: само афармленьне і атмасфера выглядаюць яксьці шэро. Значна больш бадзёра на яго фоне глядзіцца Прагматик у лайве, і дылеры там могуць і гавораць па-руску, у адрозьненьне ад таго ж Эволюшена, дзе 70-80% супрацоўнікаў разумеюць рускую мову, але гаварыць падчас трансляцыі ім відаць забараняюць, толькі па-ангельску. Але ў Прагматыку ў мяне адменяліся стаўкі, дакладней не ўся сума стаўкі, а частка або палова, калі шмат наміналаў набіваў, таму ён мне не спадабаўся.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
624
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26 ліс 2022 г.

Так можна з’ехаць з глузду, калі думаеш, што менавіта за табой сочаць.

Люблю купляць Макс бонусы. 

Пасля заносу з такога ідуць злівы. Цалкам лагічна.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 323
Публікацыі
32 012
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Andrey_777, 25 жніўня 2024 г.
Я не паверу, што асабіста сам правайдэр будзе займацца падменай трансляцый, дзеля чаго ім гэта рабіць? Тое, што на іх спіхнула віну ў тым выпадку казіно, гэта не значыць, што так і было на самой справе, мне здаецца сам правайдэр нават не ведае пра гэта. Як гэта “робіць” казіно, мы ўрад ці д [...]

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 323
Публікацыі
32 012
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Valerich, 25 жніўня 2024 г.
Так можна з’ехаць з розуму, калі думаць, што менавіта за табой сачаць.   Люблю купляць Макс бонусы.  Пасля заносу з такога ідуць злівы. Дастаткова лагічна.

Калі зайшоў у свой першы раз і добра сыграў у плюс і без асаблівых праблем нават удалося вывесці гэта адно. А калі праз нейкі час заходзіш і бачыш (таго ж дылера і той жа стол), як гульня ідзе і ўсё міма касы, – гэта іншае. Казіно можа “кладзе” шарык дакладна ў нумар, які ім патрэбны! Гэта трэба бачыць і разумець).

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
476
Публікацыі
2 565
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.
thee4, 26 жніўня 2024 г.

Я казаў выключна пра бакару, рулетка і іншае мне не цікавы. Магчыма, калі параўноўваць з рулеткай, то ты і будзеш мець рацыю, але я не стану казаць пра тое, чаго не бачыў.

Па крайняй меры мяне ўсё ўлаштоўвае ўсе гэтыя доўгія гады ў эво на баккаре, не было ніякіх адменаў ставак і падмен трансляцый у мяне. Былі фішкі з роялямі, але зноў жа правайдэр тут ні пры чым.

Адна толькі рэч: у маім любімым казіно на баккарэ мне зрэзалі стаўкі з 13 секунд да 7 секунд, і я таксама сумняваюся, што гэта сам правайдэр зрабіў, казіно мяне выціскала з сваіх абдымкаў. І гэта, прычам, быў адзіночны выпадак у маёй практыцы, і ў выніку мяне ўсё ж такі і выціснулі з таго казіно.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 920
Публікацыі
8 117
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
thee4, 25 жніўня 2024 г.
Тут большасць кажа пра слоты, якія сталі гуляць зусім “па-іншаму”, адразу пасля набыцця іх правайдэра Эволюшен, згаджаюся. Але скажу пару слоў пра лайв рулетку з дылерам ад Ezugi, быў “прыемны” праект, а як купіла кампанія Эволюшен – адразу ператварыўся ў “крывы”.   PS. Цяпер выйграць у іх [...]

Наконт лайф гульняў не ведаю, я даўно для сябе зрабіў высновы, што гуляць там яшчэ горш, чым у слоты. 

Пра слоты пісаў, не пра падмену, а проста мянялі скрыпт гульні, хутчэй за ўсё сам правайдэр. Можа справа і не ў Эволюшен, а з часам так робяць усе вытворцы, каб для пастаянных кліентаў гульня не здавалася занадта скрыптовай. NoLimit – гэта адзін з тых правайдэраў, дзе слот гуляе адным спінам, напрыклад, як менталі я апісваў вышэй.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 323
Публікацыі
32 012
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Misha55, 26 жніўня 2024 г.
Што да лайв-гульняў не ведаю, я даўно для сябе зрабіў выснову, што гуляць там яшчэ горш, чым у слотах.

З 2016 года,  как “узаконили” технологию RRS, гульня ў лайв рулетках(по мере насыщения рынка гЭмбылы) паступова стала кантралюемай…

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 323
Публікацыі
32 012
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Andrey_777, 26 жніўня 2024 г.
Я гаварыў выключна за бакару, рулеткі і астатняе мяне не цікавіць. Магчыма, калі параўноўваць з рулеткай, ты і будзеш мець рацыю, але я не буду казаць пра тое, чаго не бачыў.  Па крайняй меры мяне ўсё задавальняе гэтыя доўгія гады ў Ezugi на бакары, не было ніякіх адмен ставак і падмен тран [...]

Даа ўж… Гэта балюча, калі абразаюць час для ставак, раней таймер правільны быў, а цяпер ён не такі, казінашнікі заўсёды могуць сказаць, што стаўку гулец зрабіў у апошнюю секунду і… І не важна, што яна выйграла, яе ж не прынялі і нічога не дакажаш. Раней яшчэ ў “той” Ezugi час на стаўкі быў больш за 30 сэкунд, заўсёды хапала часу зрабіць нават комплексную стаўку, а цяпер… Амаль паўсюль нашых абразаюць і ўсё больш ты становішся беспраўным, а калі ім прыводзіш “жалезныя” аргументы, то ў лепшым выпадку табе дадуць заахвочвальны бонус)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
thee4, 24 жніўня 2024 г.
Пагадненне аб правядзенні здзелкі было дасягнута бакамі ў чэрвені бягучага года. У рамках паглынання пакупнікі са Швейцарыі першапачаткова выплацяць суму ў €200 млн. Дадаткова папярэднія ўладальнікі змогуць атрымаць ад Evolution да €140 млн., але гэта будзе залежаць ад фінансавых вынікаў работ [...]

Што магу сказаць,ігравыя.Усё прапала!

Цяпер гэта будзе такі ж шлак-мрак як і цяпер NetEnt,які калісьці быў павярхожым да пакупкі Evolution – яго doa напрыклад і Red Tiger які цяпер ні пра што,абсалютны нуль і бясконцасць,BTG той жа,імі набыты ў мінулым годзе і як прыклад яго Lil Devil і Кролік знакамітыя – больш не гуляюць ніколі і ні па якой прычыны! Можам смела забыць пра гэтага цудоўнага правайдара і яго дзіўныя слоты. Гульняў там больш не будзе Адназначна і на 100%. Увогуле прапаную памянуць зніклых сумленных правайдараў,больш нічога на розум не прыходзіць.

Чакаем далей,што яны яшчэ прыкупяць і з чым яшчэ можна будзе развітацца.

Там,дзе з’яўляецца Evolution,знікае празрыстасць і сумленнасць у гульні і з’яўляецца Скам.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
476
Публікацыі
2 565
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.

Пасля таго як эвалюшэн скупіць зусім усіх гульнявых правайдэраў, магу меркаваць, што ён пачне скупляць казіно)

А калі сур’ёзна, паглядзіце на акцыі кампаніі эвалюшэна, колькі яны каштавалі гадоў 7-8 таму і колькі яны зараз каштуюць?

Вось куды трэба было ўкладваць грошы, якая крыпта…

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Andrey_777, 27 жніўня 2024 г.
Пасля таго як эволюшен скупіць зусім усіх гульнявых правайдэраў, я магу меркаваць, што ён пачне скупляць казіно) А калі сур’ёзна, паглядзіце на акцыі кампаніі эволюшена, колькі яны каштавалі гадоў 7-8 таму і колькі яны каштуюць цяпер? Вось куды трэба было ўкладаць грошы, якая крыпта…

Дрэнна, што мы рускуюмоўныя і не можам прыкупіць іх акцый у адпаведнасці з санкцыйнай палітыкай супраць нас))) я б прыкупіў абсалютна на пэнсію, была б прыбаўка да маёй сацыяльнай у 6 з чымсьці тысяч, што мне светіць))) хахахахаха ў недалёкім будучыні🙃😁🤣

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...