Evolution "прыкупіла" распрацоўшчыка слотаў NOLIMIT CITY
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
24 жніўня 2024 г.
ад
thee4
|
31 Адказ
|
883 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дамоўленасць аб правядзенні здзелкі была дасягнута бакамі ў чэрвені бягучага года. У межах паглынання пакупнікі са Швейцарыі першапачаткова выплацяць суму ў €200 млн. Дадаткова папярэднія ўладальнікі змогуць атрымаць ад Evolution да €140 млн., але гэта будзе залежаць ад фінансавых вынікаў працы распрацоўшчыка інавацыйных гульняў… да 2025 г.
Кіраўнік Evolution Йенс фон Бар заявіў, што з даданнем новага імя ў сямейства брэндаў кампаніі будзе пашырацца партфоліа. Раней швейцарская кампанія набыла кампаніі NetEnt і Big Time Gaming – распрацоўшчыка, найбольш вядомага сваёй механікай Megaways, цяпер прыйшоў час і NOLIMIT CITY)
Заб’юць і сапсуць правайдэр ноулимит цяпер, я не памятаю, каб яны хоць 1 толковы слот выпусцілі ў любым правайдэры, які ўжо купілі, на NetEnt без сляз і не паглядзіш, асабліва з новых слотаў.
Хаця здавалася б, з іх магчымасцямі і рэсурсамі яны маглі б у слотах нейкі прарыў прыдумаць, але нічога такога не відаць.
Эволюшн,што вырашыла ўсіх купіць?Не трэба гэтага рабіць, пасля куплі нетент слоты сталі гуляць па-іншаму, нафіг яны патрэбны!
згадаем ноуліміт
Нельга ім аддаваць гэты правайдэр, а то ўвогуле застанемся з носам !
Ды хіба толькі “слотавыя” правайдэры “ляглі” пад Evolution і цяпер яны “ніякія”(…
А кампанія Ezugi, якая распрацоўвала якасныя і сумленныя гульні з жывымі дылерамі (заснавана ў 2012 годзе, з 2019 года ўжо частка Evolution group). І лагічна, што цяпер ператварылася ў “адстойную”((. Сумна, але… На жаль для гульцоў, гэта знаёмы почырк манапалістаў‑глабалістаў, “выж@ць” як мага больш прыбытку, ім плюваць на гульцоў, а потым яшчэ і яшчэ… 😎
Ты трохі запазніўся з гэтай навінай) Выкупілі яшчэ прыкладна год ці два таму)
Эво валодае NetEnt, BTG, Nolimit і яшчэ Red Tiger.
Бывае, як даведаўся так адразу і…. Спадзяюся інфа будзе карысная не толькі мне, але і яшчэ камусьці).
Ну нічога страшнага)
Здаецца, і на форуме постылі ці абмяркоўвалі нават, хз ужо не памятаю. Але тое, што даўно выкупілі – факт.
Такімі тэмпамі захопяць усю індустрыю)
Хто ў нолимит часта грае, заўважылі, як змяніўся скрыпт слотаў пасля змены ўладальнікаў)
Бтг таксама, на мой погляд, памёр пасля набыцця эво.
У ноліміт практычна толькі і гуляю.
Не заўважыў розніцы, але гуляю выключна ў выпушчаных у свой час слотах тыпу Folsom Prison і старэй.
У новых слотах гуляю толькі ў пачатку выхаду.
Значыць мала гуляў) У мэнтале ўжо 2 разы змянілі скрыпт, раней на ганібалах даваў мінімалку, потым здымалі гэта і зараз зноў вярнулі.
У падлодцы да эвалюшына не было скрыпта з вэйсам, які загадзя паказвае, што выпадае ў тарпедзе.
Плюс гэты баг эвалюшына, калі выйгрыш на балансе раней адлюстроўваецца, яшчэ да канца сыгроўкі. (Раней такое ў Red Tiger было).
І гэта першае, што ў галаву прыйшло і ўспомнілася.
Менавіта ментал я ўвогуле не гуляю. Адразу не спадабаўся.
А я думаю што NoLimit сапсаваўся а яго ўжо аказваецца даўно адносна Evolution выкупіў, ну цяпер зразумела) мінус яшчэ адзін правайдар для мяне. Пра тое як згінуў NetEnt я ўвогуле маўчу.
Тут большасць кажуць пра слоты, якія сталі гуляць зусім “па-іншаму”, адразу пасля набыцця іх правайдэра Эволюшен, згодзен. Але скажу пару словаў за лайв рулетку з дылерам ад Ezugi, быў “путны” праект, а як купіла кампанія Эволюшен – адразу ператварыўся ў “крувой”.
PS. Цяпер выйграць у іх можна толькі калі цябе яшчэ “не заўважылі і не ўзялі на карандаш”. А калі ты пад кантролем, пачынаюцца праблемы: ад непрыняцця выйгрышных ставак, падмены ў гісторыі выпаўшых нумароў (бо правайдэр адзін, але ў розных казіно можа быць розніца і не ў тваю карысць) і… А калі спрабуеш раскрыць іх “бока”, падробку, то казіно спачатку цягне зіму, а потым… Застаецца як бы ў баку, прыкрываючыся яўна “лёвым” адказам правайдэра. Ну і напрыканцы, ліцэнзія ў казіно ў асноўным Кюрасаа. А ведаючы іх “старую любоў” да гульцоў з СНД – атрымліваецца не ты гуляеш, а цябе… Так што, бачыўшы гэты “бесьпредел”, жаданне гуляць прападае на доўгі час 😎
Я не паверу, што асабіста сам правайдэр будзе займацца падменай трансляцый, дзеля чаго ім гэта рабіць? Тое, што на іх перакінула віну ў тым выпадку казіно, гэта не азначае, што так было на самой справе, мне здаецца сам правайдэр нават не ведае пра гэта.
Заўважыў адзін цікавы факт: дзякуючы макс-бэтам на сталоў баккара, я магу рабіць высновы, якая сума для казіно з’яўляецца вялізнай.
Прастын прыклад:
1) Сетка Пф 500к, прычым гэты макс-бэт мяняўся ў розны час ад 500к да 1 ляма і зноў упаў да 500к
2) Сетка Криптобоса – 2,5 ляма
3) Сетка роялаў – 200к да таго, як яны забралі баккару, тут я не здзіўлены
4) Сетка джоя – 5 лямоў, я быў здзіўлены
У асноўным усе сярэднія і бедныя праекты з макс-бэтамі ў 500к, але пры гэтым ёсьць і асабліва разумныя, хто на 1 месцы ў спісе і лічыць сябе – каралямі гемблу, але пры гэтым скупыя.
Калі спытаць пра гэта ў падтрымцы любога казіно, адказ будзе – Мы не вырашаем які макс-бэт, гэта рашэньне прымае правайдэр, што гучыць як бред.
Што датычыцца правайдэра Ezugi, мне ён не зайшоў яшчэ на пачатковых этапах: само афармленьне і атмасфера выглядаюць яксьці шэро. Значна больш бадзёра на яго фоне глядзіцца Прагматик у лайве, і дылеры там могуць і гавораць па-руску, у адрозьненьне ад таго ж Эволюшена, дзе 70-80% супрацоўнікаў разумеюць рускую мову, але гаварыць падчас трансляцыі ім відаць забараняюць, толькі па-ангельску. Але ў Прагматыку ў мяне адменяліся стаўкі, дакладней не ўся сума стаўкі, а частка або палова, калі шмат наміналаў набіваў, таму ён мне не спадабаўся.
Так можна з’ехаць з глузду, калі думаеш, што менавіта за табой сочаць.
Люблю купляць Макс бонусы.
Пасля заносу з такога ідуць злівы. Цалкам лагічна.
Калі зайшоў у свой першы раз і добра сыграў у плюс і без асаблівых праблем нават удалося вывесці гэта адно. А калі праз нейкі час заходзіш і бачыш (таго ж дылера і той жа стол), як гульня ідзе і ўсё міма касы, – гэта іншае. Казіно можа “кладзе” шарык дакладна ў нумар, які ім патрэбны! Гэта трэба бачыць і разумець).
Я казаў выключна пра бакару, рулетка і іншае мне не цікавы. Магчыма, калі параўноўваць з рулеткай, то ты і будзеш мець рацыю, але я не стану казаць пра тое, чаго не бачыў.
Па крайняй меры мяне ўсё ўлаштоўвае ўсе гэтыя доўгія гады ў эво на баккаре, не было ніякіх адменаў ставак і падмен трансляцый у мяне. Былі фішкі з роялямі, але зноў жа правайдэр тут ні пры чым.
Адна толькі рэч: у маім любімым казіно на баккарэ мне зрэзалі стаўкі з 13 секунд да 7 секунд, і я таксама сумняваюся, што гэта сам правайдэр зрабіў, казіно мяне выціскала з сваіх абдымкаў. І гэта, прычам, быў адзіночны выпадак у маёй практыцы, і ў выніку мяне ўсё ж такі і выціснулі з таго казіно.
Наконт лайф гульняў не ведаю, я даўно для сябе зрабіў высновы, што гуляць там яшчэ горш, чым у слоты.
Пра слоты пісаў, не пра падмену, а проста мянялі скрыпт гульні, хутчэй за ўсё сам правайдэр. Можа справа і не ў Эволюшен, а з часам так робяць усе вытворцы, каб для пастаянных кліентаў гульня не здавалася занадта скрыптовай. NoLimit – гэта адзін з тых правайдэраў, дзе слот гуляе адным спінам, напрыклад, як менталі я апісваў вышэй.
З 2016 года, как “узаконили” технологию RRS, гульня ў лайв рулетках(по мере насыщения рынка гЭмбылы) паступова стала кантралюемай…
Даа ўж… Гэта балюча, калі абразаюць час для ставак, раней таймер правільны быў, а цяпер ён не такі, казінашнікі заўсёды могуць сказаць, што стаўку гулец зрабіў у апошнюю секунду і… І не важна, што яна выйграла, яе ж не прынялі і нічога не дакажаш. Раней яшчэ ў “той” Ezugi час на стаўкі быў больш за 30 сэкунд, заўсёды хапала часу зрабіць нават комплексную стаўку, а цяпер… Амаль паўсюль нашых абразаюць і ўсё больш ты становішся беспраўным, а калі ім прыводзіш “жалезныя” аргументы, то ў лепшым выпадку табе дадуць заахвочвальны бонус)
Што магу сказаць,ігравыя.Усё прапала!
Цяпер гэта будзе такі ж шлак-мрак як і цяпер NetEnt,які калісьці быў павярхожым да пакупкі Evolution – яго doa напрыклад і Red Tiger які цяпер ні пра што,абсалютны нуль і бясконцасць,BTG той жа,імі набыты ў мінулым годзе і як прыклад яго Lil Devil і Кролік знакамітыя – больш не гуляюць ніколі і ні па якой прычыны! Можам смела забыць пра гэтага цудоўнага правайдара і яго дзіўныя слоты. Гульняў там больш не будзе Адназначна і на 100%. Увогуле прапаную памянуць зніклых сумленных правайдараў,больш нічога на розум не прыходзіць.
Чакаем далей,што яны яшчэ прыкупяць і з чым яшчэ можна будзе развітацца.
Там,дзе з’яўляецца Evolution,знікае празрыстасць і сумленнасць у гульні і з’яўляецца Скам.
Пасля таго як эвалюшэн скупіць зусім усіх гульнявых правайдэраў, магу меркаваць, што ён пачне скупляць казіно)
А калі сур’ёзна, паглядзіце на акцыі кампаніі эвалюшэна, колькі яны каштавалі гадоў 7-8 таму і колькі яны зараз каштуюць?
Вось куды трэба было ўкладваць грошы, якая крыпта…
Дрэнна, што мы рускуюмоўныя і не можам прыкупіць іх акцый у адпаведнасці з санкцыйнай палітыкай супраць нас))) я б прыкупіў абсалютна на пэнсію, была б прыбаўка да маёй сацыяльнай у 6 з чымсьці тысяч, што мне светіць))) хахахахаха ў недалёкім будучыні🙃😁🤣