Энрыке пабіў рэкорд Гвардыолы
Навіны спорту
|
11 лютага 2016 г.
ад
ArsenWenger
|
7 Адказаў
|
412 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Энрыке давёў беспраігрышную серыю да 29 матчаў, пабіўшы рэкорд каманды Гвардзіолы
«Барселона» сыграла ўнічыю з «Валенсіяй» (1:1) у адказным матчы 1/2 фіналу Кубка Іспаніі (першая гульня – 7:0).
Такім чынам, пад кіраўніцтвам Луіса Энрыке каталёнцы падоўжылі беспраігрышную серыю да 29 матчаў, пабіўшы рэкорд клуба, усталяваны за часоў Хосэпа Гвардзіолы ў сезоне 2010/11 (28 гульняў).
Апошні раз «Барселона» прайграла 3 кастрычніка 2015 года ў гасцовым матчы чэмпіянату Іспаніі з «Севільяй» (1:2).
Крыніца – Sport.es
Вось як, а Vulova яшчэ лаецца на Барсу))
Вулова лічыць што прыйшла эра залатых мячаў Варды) , а яшчэ ён прыраўноўваў гульню Ігуаіна да Роналдыньё ў лепшыя часы, я ўвогуле дзівлюся як ён па 7 падзей у прэсах заносіць
😁 😁 😁 Мне здаецца, у ўсіх ёсць перыяд у стаўках, калі заходзяць такія прэсы, сумна, калі гэты перыяд праходзіць))Vulove жадаю, каб гэты перыяд доўжыўся ў яго, як мага даўжэй
Я сам не моцны ў красамоўстве, але Чытаючы яго прагнозы адразу ўспамінаецца фраза “шчасце ў неведанні”
Гэта дакладна,чым менш ведаеш-лепш спіш))
калі Менш ведаеш не так балюча прайграваць, асабліва калі ты прадбачыў развіццё падзей, і ведаеш, што калі б у цябе быў шанец вярнуцца ў мінулае,ты б усё роўна паставіў тое самае