Эндорфіна з'ясе вас
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
22 July 2024
ад
MercavaIV
|
1,052 Адказу
|
141,057 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ПГ софт «Малпы» тыдзень ужо добра грае
Бывае і на выдачы
Эндорфіна адна з нямногіх правайдэраў, дзе яшчэ можна круціць барабаны ў адну лінію па мінімалцы і калі яна дае, то можна і намінал стаўкі павялічыць а можа і колькасць ліній, хоць і не факт)
@reddog123 ах так) але слот усё роўна цудоўны)
Не ва ўсіх казіно можна змяняць лініі
Самы вялікі выйгрыш у мяне быў 800к у Эндорфіне ў слоце Лакі Клевер
Толькі ў казіно Ікс няма прабою карт у Эндорфіне. Шкада
А ўвогуле Эндорфина адзін з любімых правайдэраў
Яшчэ слот Монгол даў у бонусе 4 мужыка па 200р, адразу 200к
А вось у слоце Букоф Леди ніколі не дае нармальна.
У свой час ВУДУ для мяне быў адным з топчыкаў у Эндорфіне і даваў добра і для “праверкі” на аддачу або.., быў самае тое(калі круціць у адну лінію)
не толькі ў энорфіне. ва ўсіх слотаў такое – як зліў вашага дэпазіту: калі зайсці на офсайты правайдэраў і пакруціць на дэмо, то розніцу ўбачыце адразу, скажу прама – казіно самі заніжаюць RTP. і тое, што яны твердзяць, што не могуць паўплываць на гульню і ўсё залежыць ад правайдэра, – гэта поўная ілжа. яшчэ як яны выкручваюць аддачу ў нуль
Здаецца дарослы ўжо, а коскі ставіць не навучыўся.
Так, Эндорфіна ўжо не тая – гэта кажу не толькі я, людзі таксама. Раней аддача ў Эндорфіны правайдэра была мацней. Цяпер ужо не тое..часта я гуляю ў Бук оф Санту..і нават за 100 спінаў не дае ні аднаго закрутa – не тое што бонусу. А Мінатаўр на чацвёртым барабане пастаянна дае максімум х 400. Чаму так – не ведаю.
Вы верыце ў сумленнасць прабівання картамі? Што сістэма не фармуе патрэбную карту пасля таго, як абраная адна такая?
@thee4 так бро.. згодны з табой.
Прачытaў яшчэ раз загаловак тэмы і… І скажу наступнае, а хіба толькі Endorphina “жрэ”, ці сапраўды астатнія правайдары “заточаны” працаваць па-іншаму?
Дык усё жрэ, але на Endorphina раней нейкія надзеі былі большыя. Цяпер PG софт для мяне такім стаў
@fishka51 а што значыць “занiжаюць РТП”?
РТП 96% азначае што ты зрабіў дэпазіт 10000 руб. пакруціў, груба кажучы, сто спінаў, злавіў бонуску ці не злавіў, і ў цябе на рахунку 9600 рублёў напрыканцы, ну ўсё, вось гэты РТП 96%. Адпаведна 94% – на рахунку ў цябе павінна застацца 9400 рублёў за сто спінаў.
То бок вы павінны прайграць 4% або 6% ад сумы.
@arthur89
Гэта ж было зроблена спецыяльна і гэта называецца адным словам – “замануха”. А зараз гульцы, памятуючы былыя часы, па звычцы заходзяць і круцяць слоты.., чакаючы цягнік, які пайшоў, на жаль, назаўжды).
@artludik27 Не, вядома ж не!
Калі выдала карту (не важна якая) і чатыры на выбар – куды ні націсні ад цябе нічога не вырашае! калі сістэма дасць прабіцца то дасць) проста ў Endorphina фішка карт менавіта ў двойцы! што яе немагчыма прайграць (толькі 2 ў 2 ударить ) і такога амаль не ў адным правайдары няма.
Я сам некалькі разоў лавіў х1к+ і двойку біў спакойна) лічыш х2 ад заносу пакаштаваў! Я за гэта Endorphina толькі тлусты лайк пастаўлю.
@thee4
Ну гэта зразумела. Таксама і з NetEnt было, асабліва гэты слот пра Джэка з бабамі або як ён там называецца, стрымэры паказвалі, як там мільёны рубяць, ды і сам х1000 у ім упікаў. Але потым ён проста памёр цалкам
@arthur89 гэта здарылася, калі Нетент выкупіў Evolution! Evolution як цар Мідас – усе правайдэры ператварае ў г..но!
Па маім меркаванні, выдатны правайдэр, і, як правіла – цалкам можна гуляць нават на капейкі. У ім не раз лавіў добрыя заносы. Напрыклад, у Minotaurus яксьці заносіў каля ×5000 – праўда, гэта было даволі даўно.
З апошняга, што рэальна запомнілася – прыкладна год таму ў Book of Vlad, у купленай бонуске, літаральна на апошнія капейкі лавіў фулл паляну Дракул у Ramenbet. Праўда сама бонуска была ўсяго за 100 рублёў, але дало 30к.
Увогуле, часта гуляю ў гэтага правайдэра, асабліва калі трэба адмыць вейджар – звычайна праз купленыя бонускі чаргуючы суму пакупкі: да добрага заносу і адразу сыходжу ў іншы слот.
Гэты правайдэр выдатна ў мяне гуляў з 2018 па 2022 год. Зараз я ў Pragmatic бонускі хутчэй выбіваю. Тут у многіх слотах рэальны макс він х5000, але бонуску часам увогуле не магу выбіць. Напрыклад, слот Монгол нядаўна сожраў х1000 ставак без бонускі – вось тады я ахрэнеў. Некалі мой любімы правайдэр 2,5 года ў мяне ўвогуле не гуляе. Дарэчы, асабіста ў мяне ён ставіць бонускі часцей па стаўках 100+, чым па стаўках 10-50 рублёў.