Эндорфіна з'ясе вас
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
22 July 2024
ад
MercavaIV
|
1,052 Адказу
|
141,031 Прагляд
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Эндорфіна зусім сапсавалася( з тых часоў, калі там з’явіліся пакупкі(
@rustem777102 Ну многія добрыя гульні не маглі сапсавацца, таму што купа іх ужо з’явілася пасля таго, як з’явіліся пакупкі. 🛍️
Люблю Vikings Way. Часам так дае з дробязяў, што з крэсла падаеш
@artak_d чы сапраўды такі слотік непаганы? Колькі гуляў – заносаў не было?
@rustem777102 я якраз нядаўна граў, бонускі дае, дабаўкі кідае і ўсё пусто!
@gans2115 ну там патэнцыял ёсць, але рэдкі. Як-небудзь паспрабую)
@rustem777102 напэўна , я вось усё чакаў і чакаў чаго-небудзь, напэўна проста пакуль не пашанцавала!
@gans2115 паспрабуйце з невялікай стаўкай, 6-10р. Я проста пасля яго забыў пра шанс-машыны. Па факце выплаты па лініях большыя + бонусы ёсць.
@artak_d о, так, адзін з лепшых для пад’ёму з дна) ну а тры вікінгі – праз дзяўчынку, ух
@artak_d мне ўвогуле не заходзіць гэты слот ад энды,яшчэ ёсць пару дзясяткаў слотаў,якія ўвогуле не даюць,а калі даюць то капейкі.Я не гуляю па гэтаму ў гэтыя слоты.
@md1nosaur ууууу, шаруеце, судар)))) Падымаў у ім з астатку 20р да 19т.р. Гэта быў шок для мяне.
@robingood па маіх асабістых назіраннях: ён або дае, або не. 20 спінаў хапае, каб зразумець.
@artak_d я з 50р на ім выпаўзаў, але праўда да 5к у выніку, але таксама быў рады)
@md1nosaur найцікавейшае, што слот па 4-10р даваў мне больш з бонусаў і з “рукі”, чым з бонусаў па стаўцы 60-100р
А яшчэ больш за ўсё бесяць , што на розных пляцоўках немагчыма змяніць лініі і прабіўку , ладна ПОШИ прыбралі ў сябе прабіўку , так як ім пафіг – яны не софтивисс . Астатнія бесяць =)) А так па сабжу згодзен – Эндорфина вас з’ясьць !
@feverish правільней усё так “казіно вас зьжорыць”, калі не Эндорфіна, то іншыя правайдэры)
Я люблю эндорфіну за магчымасць прабівання карт і падваення выйгрышу. Гэта дапамагае нядрэнна ўтрымліваць баланс у чаканні бонуснай гульні, якую таксама можна павялічыць.
І па-мойму, аддача пасля ўвядзення пакупак не змянілася. Па меншай меры ў тым жа минотавре гэта не назіраецца.
@rustem777102 сапраўды добры слот, можа даць без бонуса з рукі вельмі нядрэнна. Досыць часта ставіць мужыкоў (вілды) і прычым адразу 3 падрад. Бонусы таксама часта лятаюць.
@feverish учора гуляў у казіно-х і быў моцна здзіўлены там Эндорфіна… уся сэнс правайдэра ў прабіўцы карт па маёй думцы. Проста раней у іх не запуска Эндорфіну, моцна мяне, хлопцы, здзівілі. Гэта ўвогуле ў свеце анлайн-казіно законна?
Пару тыдняў таму x3600 поймаў па 2 р . Я аж ах…нуў ні разу за 10 гадоў не лавіў такі множнік
@dimagrig што за слот быў??
Калі знайду скрын кіну
![]()
Медыя ад удзельнікаНавінка была ў той час
@gans2115 Пакатай у “Зомбі” ад ПГ-софта, галова закруціцца ад пастаяннага выпадзення 2-х скатэраў. Гэта ўвогуле “фішка” гэтага слота!