Эндорфіна з'ясе вас
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
22 July 2024
ад
MercavaIV
|
1,052 Адказу
|
143,254 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@izuminka01
у вуду гуляю ў асноўным, 250х максімалку па мінімальнай стаўцы. лавлю па 0.6-0.8 стаўка, бонуска 20х, спускаюся на мінімалка 100х .мінотаврa ўвогуле як даільны апарат паставілі.
@izuminka01
канешне казіно, не веру – як заўсёды на правайдэра гоняць, неаднойчы даказана ў розных казіно адзін і той жа слот гуляе па-рознаму.
@reddog123 Вось-вось, гэта “з прынцыпу” мяне таксама губіць. Думаеш, але ж не можа ж на такім вялікім адрэзку нічога не даць. А яшчэ як можа! Такое ўражанне, што менавіта пад гэта ўсё і заточана.
@izuminka01 Дык менавіта так і ёсць, накопічныя слоты – гэта жахлівы разводняк, фактычна табе спрабуюць паказаць – што вось-вось выпадзе бонус з функцыі, а праходзіць ён на самой справе, роўна так сама як і ўсюды – абсалютна рандомна (не залежна ад колькасці накопленняў, як з першай можа выпасці, так і са сотай не ўпасці), таму гэта прама норма ў такіх слотах – хуткі і задушлівы бонус за першыя 10-20 спінаў, потым паўторка, а потым дно.
Прычым у ўсіх правайдэраў (эндорфіна, прагмат, аміго, гамзікс, плэйсон і каго там яшчэ забыў) – слоты з гэтай механікай паводзяць сябе ну роўна аднолькава. Стараюся ў падобныя слоты альбо па нармальнай стаўцы (100+) крыху паддолбіць альбо на апошнія застаткі круціць.
Большы развод – толькі слоты з унікальнымі механікамі, падобна слотам ад релакса або пнг, дзе ўвогуле трэба назапашваць або нейкія ўзроўні адкрываць, вось там увогуле поўны дзёншы 🙂
@kalendula згодзен, адзін і той жа слот на 3 розных казіно круціў, усе 3 па-рознаму гуляюць
@gingertea
ўмешваюцца ў гульнявы працэс, усё кантралююць і аддачу і выдачу.
Што-то дзіўнае творыцца з Эндорфінай, то шмат, то зусім нічога, апошнім часам зусім нулявая, нядаўна рабіў 300 спінаў: вынік – усё было пад нуль.
Провайдэр як провайдэр, адгадаць слоты – самае складанае, у самых папулярных прайграюць больш за ўсё, лепш гуляць там)
@fantik1985
ў Эндорфіне ёсць слоты, дзе і 500 спінаў будуць пустыя.
@lylia
абароты большыя, але актыўнасць вышэй, гэта значыць гульня практычна аднолькавая як і ў слотах, дзе не гуляюць.
@kalendula ну часам проста яна жрае як не ў сябе, я асабліва не гуляю многа і дэпазыты маленькія, проста шкада грошай. Але заўважыў адну характэрную залежнасць, што калі нейкія святы або ў людзей шмат выходных, то слоты як мёртвыя. А калі будні, слоты гуляюць крыху лепш, але гэта толькі маё бачанне.
Вось колькі гуляю ў эндорфіну – ужо пісаў гэта як зрабілі купонныя бонусы ужо ўсе слоты не тыя , нават паглядзіце як слоты круцяцца само кручэнне слота нават змянілася – па параўнанні як было года 4 таму – а вось гэтыя слоты якія прагрэсіўныя джэкпоты яшчэ тая блуда
@fantik1985
магчыма, не заўважаў, гуляў у розныя дні, нават у выходныя менш, але ўсё так жа пусто.
@oktan
хітруюць і трэба больш з людзей грошы збіраць. ёсць розныя казіно з рознай аддачай, ртп напісана ў ўсіх адно, упэўнены, скручваюць у сваіх інтарэсах.
@kalendula да канешне. Хоць пішуць мы не ўплываем) гэта ўсё правайдэр)))
@kalendula
І колькі тады трэба круціць, каб выйграць?
Па-мойму, Endorphina ўжо не тая, зараз бонус, калі й злоўіш, то 20-70x не болей, быў час, з капеек паднімаліся, цяпер, на жаль, няма
@fredperry58 аналагічна, раней можна было пагуляць,
гульняў нядаўна ў гэтую канчатковую эндорфина больш за 100 спінаў без сыгровак, то ёсць увогуле 0 сыгровак – проста з’еў каля 3 рублёў .
@gingertea згодны , таксама заўважыў гэтую фішку аддача ў Endorphina у розных казіно розная , падкручваць 1000%%
@fredperry58 У мяне толькі новыя слоты гуляюць больш-менш тыпу – Temple of Ra і Крышталі)
@saaha88 Тое сама заўважыла. У Джое і Рамене яшчэ больш-менш грае, але ў Іксе зусім не грае. А гэта ж адна сетка казіно.
@izuminka01 У мяне так сама!!! Адзін у адзін. Я ўжо проста ліву з іх, калі што-небудзь дало. Потым, калі далей круціш, усё – баланс абнуліцца.
@lana888 Я таксама заходжу і слот насіпае спачатку, як Amatic, напрыклад, а потым зліў да “0”:( Гэта, бліна, колькі трэба депаць, каб зноў пачалася аддача, у мяне жрэ і ўсё, і дзве гадзіны. Я так разумею, трэба працягваць карміць слот і дакідваць, каб табе і адсыпала і пажадана ў паскораным рэжыме))) Пакуль другому не сыпнула)))
@lylia
лепш увогуле не гуляць, цяпер аддачы ў казіно ўсё горшыя і горшыя.
@didi88
цуды з правайдэрамі, лёгка на іх усё перакінуць.
@amernmes у мяне эндорфіну не дае і бабы не даюць ужо два тыдні
@godweles888
другі варыянт зусім сумны, смешна напісаў😁😁😁