Эндорфіна з'ясе вас
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
22 July 2024
ад
MercavaIV
|
1,052 Адказу
|
143,310 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@kalendulaТрэба своечасова злівацца са слота. Я адразу выхожу, калі баланс нармальна падніме, бо потым стабільна будзе забіраць усё назад.
@lana888
ну вось злавіў пустую бонуску, потым зноў пустая, потым дае 200х, вось тады дакладна валiць.
@amernmes, мне на чацвёртым часта дае 5-7 спінаў, і якія-небудзь тузы, альбо клубкі, проста ў самым лепшым выпадку і на 5-м таксама.
@ingibordadapkuna, ну што ж ты за чалавек такі кажаш) Можа і сыпе камусьці добра. Удача тут вельмі вырашае.
Я ў энде звычайна гуляю на выбіванне бонусак. Так вось, у тым жа Мінотавры, у якім літаральна 1 сімвал трэба споймаць, мне часта даводзіцца рабіць 400-500 спінаў. Каб потым на 2-3 барабане ўбачыць сімвал.
@brabrobrob
таксама, асабліва Мінотавр, тухлы слот, забягаю на 50-100 спінаў. няма, там можна ўсё зліць і нічога.
Book of santa нармальна насыпаў
Яшчэ адно вар’яцтва ад Эндорфін, 3 coin towers, хоспадзі да калі гэта скончыцца з гэтымі накопленнямі, я колькі гуляю ніколі ў іх нічога нармальнага не лавіў і таксама мне падабаецца такая фішка, калі адзін з бонусаў дае мільярд фры спінаў, але па гульні нават x30 паставіць не можа.
@dvk12Так, я гуляла ў гэты слот. Спачатку думала, што мне здалося, калі ўбачыла 88 спінаў🤣 Ну натуральна, капейкі дае. Але мне падабаюцца такія слоты, не ведаю чаму. 🤭Гэта нейкія псіхаслоты, зацягваюць, цяжка з іх выйсці. Я за два дні спінаў 2-5к там пакруціла ўжо. Уф. Ну Ікс 500 самае вялікае было.
@kalendula Я за два дні ў Мінотавры зрабіла 500 спінаў і ні разу гэтая карова не выскоквала ні на які барабан. Куды падзелі Мінотавара?😆😁
@lana888 Мінотavr пакуль не наесціся менавіта з твайго аккаунта, так і не будзе ртп )
@brabrobrob Апошнія два дні жрэ як не ў сябе. Ды, ты правы, мне часцей усё ж “сыпле” Эндорфіна, чым жрэ. Ды я заліпла на гэтых новых слотах з драконом і 3coin towers, хітрыя слотікі.
@bugulma83 А ўсё, у мяне паходу ва ўсіх Пошах адрубілі слоты. Бонусы быццам і ставіць, але биля Ікс 2-10 дае ад стаўкі🥴😵💫 Прычым гуляю спачатку на Джой – жрэ, іду ў Ікс – жрэ, іду ў Рамен – трошкі лепш паграе, але ў канцы ўсё роўна дажырае апошняе.
@lana888 банк у энде заўсёды не разумеў, можа і пасля бонускі літаральна адразу выпасці чарговая бонска) Рандом такі неачарговы або па заліванню, або па дапаўненні гэтых блін гаршкоў грэбаваных 🤔
@gans2115 Я два дні гуляю ў такія слоты😁😆🤭Найбольшае х500 было. Але ў слоты Jade coin, Jolly Santa, crown coin лавіла і не па адным разе х1000(ультра). Так што гэта справа выпадку, як і ўсе астатнія слоты.
@bugulma83 Прычым часта так. Таму я пасля бонуса павялічваю стаўку ўдвойчы і часта выпадае з першага ж спіна бонус.
@ildargaliev Странна. А я наадварот вельмі многа заносаў бачу ў людзей менавіта ў Эндорфіны. У мяне быў самы вялікі ікс у Эндорфіны x3200, а так x500-x1000 часта ставіць.
Разачароўваюць новыя слоты ў іх… Гэтыя рандомна выпадаючыя бонусы проста бянтэжаць…
А што да заносаў, ну бываюць жа часта.
Я сам асабіста лавіў х6к у янычарах. Кніжкі добра ставяць па адной лініі, граючы
@md1nosaur Напішыце, калі ласка, назву слота, дзе х6000 лавілі? А то я ўсё ў адны і тыя ж, як зачараваная 🤭🥴
Заўважыла адну заканамернасць – пры першым заходзе ў слот практычна адразу высыпаюцца манеты з першых двух гаршкоў (ці тараканаў, без розніцы). Потым, акрылены, працягваеш гуляць – а ўсё, лаўка зачынілася. Магчыма ўвесь баланс зліць, выжоўджаючы чарговага падзення манет. І такая фігня ва ўсіх гульнях гэтага тыпу. Ну ва ўсіх. ХЗ, што гэта такое і чыі налады – правайдэра ці казіно.
@lana888
Граю таксама ў адны і тыя ж, але калі пішуць пра занос у слоце і заходзіш туды, вынік такі ж, як і ў любімых слотах, нічога.
@kalendula Вось аналагічна. асабліва 100 зомбі. Увогуле гульня сапсавалася. Заўважыла, калі па першаму барабану вайлды стопкай выпалі, то на другім барабане абавязкова адзін скатэр прысутнічае і нуль супадзенняў. Як пад копірку з разу ў раз. Бонуску пакуль дачакаешся, без штаноў застанешся. Ды і ў апошні час яе чакаць няма сэнсу. Дзеіць сапраўдныя капейкі – у лепшым выпадку х20. Гэта ў Эндорфіне-то! Раней Бонуска ў Эндорфіне – гарантыя вялікага выйгрышу, нават на малых стаўках. Зараз – нічога. Пра купныя не кажу. Колькі разоў не купляла (гэта было спачатку, як купныя толькі з’явіліся), вынік адзін – у лепшым выпадку – вяртала тое, колькі за іх заплаціла. У горшым – ад 0,5 да 0,75 ад затрачанага.
@izuminka01 да, так люди и писали сто раз: в игры этого типа лучше не играть!
@izuminka01 Я так у гэтых драконах, дзе ўверсе тры яйкі, трапіў. Хутка дало бонуску (сіняе яйка) – нічога, праз некалькі спінаў зноў яе дало – таксама нічога, і спінаў за 50 ва ўсіх трох яйках вочко з’явілася. ну, думаю, ну з трэцяй спробы нешта ды выдасць. Ага, зараз!!! Спінаў 500 пракаціў (уже з прынцыпу) і так ні адна бонуска больш не выпала, з’елі ўсё ў ноль!