Эндорфіна з'ясе вас
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
22 July 2024
ад
MercavaIV
|
1,052 Адказу
|
141,018 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ці ж Вуду аддаўся ў ПФ па сярэдняй стаўцы ,граў 100-500 але ўсё роўна вельмі цяжка,але я ні разу не прабіваў!!!Толькі стаўкі мяняў і па факце атрымаў выплату па стаўцы 300 р,ад якой палавіну закатаў у яго.Эндорфіна Вуду ў ПФ ліцэнзія дарэчы 100%.
Раней для мяне слот ВУДУ быў кантрольны, па якім судзіў падкручаны РТП ці… У цябе гульня атрымалася плюсавая?
Нідзе мне гэта зараза не аддавалася, нават у ПФ) проста пракляты для мяне слот)
Так
Але гэта было ў ПФ у канцы лістапада пачатку снежня, а потым яны мяне злілі на 300к, толькі ў студзені на 180.000 злілі зноў, скруцілі аддачу 🐖🐖🐖зноў, няма сіл ужо з імі змагацца, планую з ПФ перанесці цалкам астаткі гульні ў так званый он лайн у Джой з иксом,,Старду і Редстарз і ўсё!! ПФ рэальна стаміла, шэсць гадоў і вар’яцкі мінус і яны працягваюць душыць мой АК. Ды і не толькі мой. Слоты ўвогуле мёртвыя ад слова заўсёды. Гэта Эндорфіна аддала трохі, таму што я депнуў туды пад 250 к🤣🤣🤣 а сума дэпазітаў была тады больш за мільён, а так бы…..,,
Дарэчы!! У ПФ Ніколі не гуляйце менавіта ў Мінотаўра!!! Гэта шлях у нікуды!!100% Зліў!!! ЗАЎСЁДЫ !
Вось і слаўненька, вось і добра! Спадзяюся, вывеў больш, чым дэпнуў. Лепш маленькая перамога, але штодня,…)
Не ведаю як Щ@З, калісьці была магчымасць на выбар гуляць у ВУДУ ў адну лінію, ну ён даваў часта і шчодра менавіта ў адну…)
Ты ў Эндлрфмнии пяць вілдаў загрузіў у бонусе, ды вось у той жа гульні Вуду? Я вось ніколі не лавіў за 20 гадоў – можна ж было злавіць, а таму і кажу Эндорфиния скрыпт!
Так і цяпер можна ва ўсёй Эндорфіне лініі мяняць (амаль, акрамя тваркаў і г.д., дзе фікс лініі) проста некаторыя казі адключаюць такую магчымасць, некаторыя тыпу джоев умудрыліся адключыць і прабіўку карты… Эндорфіна і радуе тым што лініі можна мяняць, і карты біць а яны ўмудраюцца адабраць гэтую нязначную радасць у нас.
Алексей!В Рио 🕳️ і іхнем пачыўшым 🤮🤣🤣🤣Флінта,дзе ты працягваеш знаходзіцца,Эндорфіна скрыпт,в ПФ,Старде,Джое,редстарзе,иксе,рамене,сетке КБ,ауф,Анлім яна ліцэнзійная!!Гэта 100%,я правяраў неаднаразова, пералічыў там,дзе катал і заходзіў у яе,калі што-небудзь змянілася,папраў,калі ласка.
Дарэчы… цяпер было трохі часу, зайшоў у Старду і вырашыў праверыць Эндорфіну і канкрэтна Вуду… праўда для пачатку 4к закатаў па стаўцы 50-70-100-120-140🤣 здарма панізіў стаўку, думаю па 100 бы пазней выдало б 100%
Пяць вілдаў нідзе яшчэ і ніколі не лавіў у Вуду!Але бачыў чалавека скрын,які лавіў,праўда па стаўцы мізэрнай,быццам 20р Для мяне таксама Вуду эталон гульні ад Эндорфіны,таму што Мінотавр Усёдзе ў ру казях Скручэн!!!Ці тупа Скрыпт стаіць ці rtp скручаны ў максімальны мінус!!!Без варыянтаў.🤣🤣🤣
ты можаш адарваць апошнія валасы ў сябе з галавы,але ты не споймаеш пяць картінак нават самых танных у бонусе акрамя літар хрен…….
Скажыце, у слоце ад Эндорфіны Almighty Sparta хто-небудзь цягам апошніх двух гадоў лавіў 5 шчытоў? Проста калі гэты слот выйшаў, у першы год шмат хто лавіў, а цяпер пра гэта не чуваць, і я сам лавіў толькі 4(
Не, ты не зразумеў лавіць можаш што заўгодна і колькі заўгодна, размова ідзе пра бонусы вытворцы Эндорфіны.
Я бачыў скрын з пяцьцю, але сам не веру, што гэта магчыма, я з табой згаджаюся! Але скрын бачыў на адным з форумаў ад аднаго гульца. Сказаў, што бачыў. Паўтаруся, сам у гэта не веру, бо заўсёды тры лавіў і выпадала тры заўсёды і ўсюды!
Згодзен з табой!
Я ў слоты тое не гуляю асабліва, так… але зараз pg софт выйшаў, дзіўны Пров дарэчы, думаю лепш у яго катаць усім, а пра Endorphina, NetEnt, Bitigi, Red Tigers і сам Play’n GO трэба забыць як страшны сон. Ужо і NoLimit перастаў з Hacksaw гуляць Усюды!!!! А раней яны гулялі выдатна!!! Endorphina – усё, можна забыць пра яе! Цяпер шмат выдатных правайдэраў з’явілася. 3Oaks напрыклад вельмі круты таксама!!
лавіў у бонусе 4, але не 5. бачыў стримеры калі слот выйшаў лоўілі па 5 скатэраў (шчытоў).
лавіў у вуду 5 картінак па 100 у гэтым годзе. точно не памятаю, быццам 5 птушак.
Стримеры – гэта рэкламшчыкі, на іх не трэба глядзець, яны нават джэкпоты лавяць за пяць хвілін стриму і супер-бонусы – гэта звычайныя фантокруты і не болей за тое, асабліва ттровец, які сам сваё казіно ттр стрыміць))))))
ну хрэн ведае можа птушкі там ёсць але больш дакладна няма ў вуду дапусцім баб пяць або мужыкоў вось гэта дакладна…..
…ну ты што!?Усе стримеры…я..ты!!Усе 100% круцяць на фанцікі і ў скрыпт на 90%,не бывае такіх заносаў у рэальнасці,якія там круцяць як у фільме!!!
Я вось у Плейфортуне закатаў мноства грошай за Шэсць Гадоў,так заўсёды ў джэкпот-слоты па дробязі ганяю пасля лайву на плюсавыя або ў тую ж доа 1 і нават у доа 2 якая ў ПФ была і ёсць СКРЫПТ нават зараз і я адказваю за свае словы!!І тое!!Яны мне нават у скрыптовую доа другую ікс на 100 не далі🤣🤣🤣я не кажу ўжо пра пяць вайлдаў або ўсе карцінкі каўбоі Як у стримераў прыгожа ўсё.Пра іх гніласны дыванчык таксама дарэчы раней скрыптавы, ну а зараз яна ў ПФ ліцэнзія,як і ўсюды,т.к цяпер нетент ад нягоднікаў з эвалюшэна і яна па сутнасці не гуляе і не згуляе больш Нідзе і ніколі!!!!!Так і дыванчык у стримераў выдатваў!!!) а Я нідзе болей сярэдняга на 4-8к не лавіў Джека)))))) то бок на 100$ і гэта пры любых стаўках!!Відэа захоўваў,магчыма пакажу кстати!
Пгсофт – што ж у ім такога добрага? А 3OAKs, ну лепей Эндорфіна і Hacksaw!!!
Выкідвай плейфортуну! Яны ўжо даўно без аддачы, не кажучы што ПФ, Джой… – ртп занізілі ніжэй нікуды. Пры наяўнасці на рынку выбару казіно, яны ўжо неактуальныя і ідуць да дна!
Да ладна!!Зайдзі ў Старду там PGсофт 10000% арыгінал, з пенай праз іх сервак сайт і ўся гісторыя гульняў у запісе на сайце права!!!Па софт нуу проста зачотны Прав!!3oaks без пытанняў выдатны таксама,К слову ў Плейфортуне ён арыгінал!!Я ў яго нядрэнна адыгрываў дэпазіты ,но ён любіць гульню па буйных стаўках!!!!
я пісаў пра тыя гады, калі яшчэ фікса не была так распаўсюджаная, а многія стрымэры круцілі на свае
амаль ва ўсіх казіно пгсофт арыгінал і прапануе стварыць уліковку ў іх жа на сайце калі ў слот заходзіш. Але… гэта не надоўга. Ды і заносаў нейкіх як бы няма, асабіста ў мяне ў пг софце не было, так х100-200… і тое як шчасце