Эндорфіна з'ясе вас
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
22 ліпеня 2024 г.
ад
MercavaIV
|
1,052 Адказу
|
156,698 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@reddog123 яго проста прэ як не ў сябе ў гэты слот)) мяне ў свой час падсеў на яго сваімі скрыншотамі) паіграў я ў яго дастаткова (больш чым) 1 раз бачыў лінію 7-к і паляну бубенчыкаў хехе і тое няпоўную)
Стояла толькі паплакацца на Endorphina, як кібервулф ретрыгер у бонусе выдаў і ў выніку х4100 наваліў. Па 10 руб, канечне, усяго, але ўсё роўна прыемна
Хз, мне з эндорфінам увогуле не ідзе апошнім часам. Але хаксоу і 3оакс граюць як вар’ят
@xo4yxapky ў эндорфине добра вейджар адкручваць, а так правайдэр такі сабе… 1000 х некалькі разоў у леди лавіў і ўсё на гэтым..
@bugulma83 ну так, адкручваць так, таму многія казікі яго і адрубляюць, ну ці хоць бы прабоем.
@gans2115 па адной лініі ўжо не актуальна ў многіх праектах… Зразумелі, што людзі нядрэнна вытягваюць з правайдэра 🤔
@bugulma83 пры чым тут адна лінія. Ты маеш на ўвазе, што там па 1-3 лініях круцяць! Ну я калі шчыра гэтага ніколі не разумеў, калі гуляць – то гуляць з інтарэсам, а па 1-3 лініям які там інтарэс, я не ведаю 🤷. Гэта дакладна не для мяне, мне трэба, каб было як мага больш ліній. Ну камусьці можа і падабаецца. Я адзінае разумею, калі менш ліній ставіш у Игрософце( кэксы, малпы, рэзідэнт і г.д…), там так, там і па 3 і па 5 можна гуляць.
@gans2115 так-так, Ігрософт таксама правайдэр, падыходзіць пад тэму адкручвання вэйджэра…. Мяне некалі чамусьці прыцягвае гуляць па адной лініі 🤔 У кожнага свая стратэгія гульні😏
@bugulma83 ну як і кажу, кожнаму сваё:)))
я толькі ў ігрософце па 3 гуляю, як то склалася яшчэ з афлайна:))) (3 лініі х4, ад 12 руб і далей: 12,15,18,21,24,27…….)
@gans2115наземныя ўвогуле – тэма была, гараж, вяроўкі і клубніцы – мае аўтаматы былі😋 Адзінае радуе, што іх пазачынялі, падкручваць можна было…
@bugulma83памятаеш, як там цяжка лавіліся топавыя сімвалы, нават тры 3️⃣. Я ніколі не забуду, як злавіў 5 катоў, іграў 3 лініі на х4, а ўпаў ён проста прыгожа, якраз па першай лініі!
@gans2115 адзін раз у клубніцы па адной лініі злавіў адразу 4 кактэйлі х1000… Для Игрософта вельмі вялікая рэдкасць 😏 Праўда, гэта было ў БК Париматч, які з’ехаў з Расіі…
@bugulma83 так і кажу, гэта вельмі рэдка, нават 3, я пра гэта і пісаў вышэй. Вось 5 катоў у кексах – гэта як 5 кактэйляў у клубніцы. Я заўсёды лавіў па 3 і вось адзін раз пяць. Адно яшчэ лавіў у Рэзідэнце 4 манеты, але менавіта Рэзідэнт часцей дае гэтыя топы, у адрозьненьне ад клубніцы, кексоў і макак.
Так, а за пяць і атрымліваецца там х5000, вось у мяне тады і выпала 20000 руб з памнажэннем на х4
я калі іх злавіў, адмінша сказала што ніколі такога не бачыла:)))
@gans2115паняў, візьму да ўвагі пра резидент👍
@bugulma83так там і праходка лягчэй, але там няма як у тых жа Кексах х500 на Колобку пасля праходу.
@gans2115 у тыя часы ўражальна дёрнуў з аўтамата 😂 Сусвет цябе пачуў 😊
У мяне эндорфіна калі кручу дзе нібудзь турык па 10-20 рублёў бонусак 100 можна ўбачыць ,калі стаўка большая то бонус ад сілы адзін-два ўбачыш і ўсё .
@xo4yxapky Звычайна такая ж сітуацыя Сёння зайшоў у роял икс макс у бонусе паставіў 3 вайла 1.5к ікс
@gans2115 зліта за хвіліны, прычым па большай частцы менавіта ў гэтым эндорфіне!
@pokerface ну ўсё ж карты пацікавей біць, усё роўна, нават з гэтым разуменнем:)))) таму слотомоджы для мяне пацікавей! Учора мінатавра пачаў даваць, да гэтага тыдні 2 цішыня поўная была, а да гэтых 2 тыдняў я многа наснімаліў і ў мінатавры, і ў слотомоджы – там у дзень па 6/7 раз лавіў у кожным, па стаўках ад 10-35, болей колькі не спрабаваў стаўку – не злавіць :(((
@lian0603, нядрэнна, па якой стаўцы? Мне за ўсю гісторыю гульні ў казіно максімум 1200х выпадала 🙁
@gans2115, я ўвогуле схіляюся да таго, што тэма з памерам стаўкі – здагадкі) Не думаю, што RTP як-небудзь мяняецца ад змены сумы спіна
@gans2115, ну тут зноў жа, 7 разоў у дзень – глядзі колькі спінаў робіш)) Мне асабліва мінотаўры, дарэчы, не падаюць.
@gans2115, да нічога, думаю) Я вось пару дзён таму ўліў 600 касых, што выйграў з зарплаты)) Энда з гэтага бюджэту зжрала тысяч 70)