Эксклюзіўны бездэпазітны бонус. 777 рублёў у казіно SuperSlotsClub
Эксклюзіўныя бонусы ад 4LUCK
|
16 October 2017
ад
MariyaKonor
|
17 Адказаў
|
4,050 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Пасля рэгістрацыі і пацверджання пошты, бонус будзе чакаць вас у акаўнце.
Удачы!
Код пацверджання на паштовую скрыню не прыходзіць.
Напісаў у чат, адказалі “добры вечар” і цішыня вось ужо паўгадзіны)))
А ў мяне, на жаль, ні з аднаго браўзера не заходзіць, спрабаваў паўсюль праз пашырэнне і ВПН, але правайдэр чамусьці блакуе. Калі ў каго-небудзь ёсць магчымасць скінуць у ЛС галоўны дамен, каб я яго дадаў у пашырэнне, буду вельмі ўдзячны.
У мяне тая ж праблема! увогуле билайн гэта казіно не пераносіць паходу) ты змог зайсці?
А як жа я мог бы зайсці? Вось чаму і напісаў, каб у асабістыя паведамленні кінулі галоўны дамен казіно. Пакуль яшчэ ніхто не кінуў, чакаю 🤠
Па гэтай спасылцы выходзіў праз VPN ( без яго не пускае), а далей выскачвае памылка. Так вось там проста трэба адключыць VPN і перазагрузіцца, ну ў мяне так.
што-то я не знайшоў куды гэты код увесці….там імэйл і пароль просяць і ўсё
Ды пароль – бог з ім, можа можна і пазней увесці, а можа і не спатрэбіцца.
Пацверджанне рэгістрацыі на эмэйл увогуле прыйшло? Мне так і не прыйшло.(
Ну я так разумею бонус эксклюзіўны і яго можна будзе толькі атрымаць пры пераходзе па спасылцы. На жаль зрабіць гэта не атрымліваецца, нават у пашырэнне дадаў галоўны дамен, але пры пераходзе па спасылцы блакуе правайдэр, а пры пераходзе на галоўны дамен усё нармальна заходзіць.
У мяне нават праз ВПН не пускае, калі пераходзіць па эксклюзіўнай спасылцы, а галоўны дамен норм хавае.
Што ў чаце адказалі:
Апэратар Яўген
На дадзены момант даступных бонусаў такога роду няма, аднак магу Вам расказаць пра нашу праграму для пачаткоўцаў. Жадаеце?
Апэратар Яўген
На дадзены момант даступных бонусаў такога роду няма, аднак магу Вам расказаць пра нашу праграму для пачаткоўцаў. Жадаеце?
Хлопцы, ды не марнуйце вы час. Гэта чарговыя “тры сякеры”. Рубель за сто, што нават калі раптам выканаць іх дурны вейджар, то праблемы будуць 100%. Вам гэта трэба ?
У чаце паразмаўляў з імі пра эксклюзіўны бонус, але яны адказалі, што такога роду бонусы нікому не прадастаўлялі. Думаю, што тэма неактуальная!
Спробуйце яшчэ раз. Замяніў спасылку.
З павагай.
Хадзяць чуткі, што ў гэтым скрыпце бонуска не выпадае))
Не заўсёды можна давяраць чуткам, лепш па магчымасці пераканацца самому, калі вейджер невялікі. На жаль тут 70х, затратна па часе.
не ведаю.. атрымаў сёння нарм… Тэлефон толькі трэба пацвердзіць… але вось што да аддачы ў гэтым лютоскрыпце …. у агульным за 700 р нават марочыцца не хочацца))
Адыграла і зняла сёння бездеп з гэтага казіно. Вывялі прыкладна за 4 гадзіны без праблем. Здымала 770р. 7 пакінула ім:) А ўвогуле, пасля таго як адыграла, на бонусным рахунку было каля 2500р.