Дзве тысячы рублёў
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
7 красавіка 2018 г.
ад
PavelFredooc
|
10 Адказаў
|
941 Прагляд
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Паводле вынікаў галасавання Міжнароднага банкнатнага таварыства (International Bank Note Society, IBNS), самай прыгожай банкнатай, выпушчанай у 2017 годзе, сталі дзесяць швейцарскіх франкаў.
Сярод прэтэндэнтаў на гэтае званне, як піша РБК, былі дзесяць шотландскіх фунтаў з партрэтам хворай у XIX стагоддзі матэматыка і астранома Мэры Сомервіл, надрукаваная на Фіджы купюра наміналам сем долараў, сто нарвежскіх крон, дзесяць канадскіх долараў і сорак франкаў Джыбуці, а таксама дзве тысячы рублёў.
На самай прыгожай банкнаце 2017 года адлюстраваныя арганізатарскія таленты жыхароў Швейцарыі, у прыватнасці іх здольнасць граматна выкарыстоўваць час.
Банкнота ў 2000 руб. якось банальная. Зрабілі б 2500, напрыклад. На Фіджы маладцы 🤣 7 баксаў)))
Я такія 2000руб. спецыяльна ў Сберы выцыганіла😁
тады ўжо купюру 7777 і Лас-Вегас на адным баку а на другім жетон казіно)
Я за зарплатай езджу ў банк але не ў Сбербанк атрымліваць апошнія дзве ўсе па 2к даюць . Чакаю калі да нас у горад прыйдуць 200рублёвыя
Мне ЗП на карту прыходзіць😏
Я сам на сябе працую частку зарплаты на карту атрымліваю , а ёсць хто на мяне працуе для іх у банку здымаю наяўнымі выдаю . Кому на карту перакладаю . Дворнік бабуля старая ёй з картай не справіцца .)
не пісці, скрыншоты нейкія паказваў, што па паў ляма ў месяц юзаеш, а ў самога 1к рублёў няма, махляр пістабол 😁
Для прашайкоў, канечне, няма. Сваім рукам ідзі ды зарабі. Могу яшчэ шмат чаго табе паказаць, але твой мозг, якога і так няшмат, не зможа ўспрыняць гэтую інфу. Бязбольна для свайго арганізму. Пашкадую ўжо цябе – такіх як ты грах абражаць. Цябе ўжо жыццё абдзела.
Так у чаце яго забанілі, цяпер да ўсіх, дзе можа, дакучвае😏 Не варта ўвагі звартаць🙂